arkadslar yardm edin ne yapacagımı bilmıyrm ..:(

optimst

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2010
12
0
86
İzmir
4 ay önce sevglm tarafndan terk edldm ve acık cektim kendimi toparlayamadm onu unutmak için yalnıs oldgunu bile bile baskası oldu haytmda.. tabıkıde unutamadm ve karsı taraf hıc haketmedgı halde uzdum.. bidaha birini sevemiyecegımı dusunuyrdm ki biriyle tanıstım hıc aklımda yoktu gordgumde birseyde hıssetmdm konusmaya basldk ve ne olduysa ondan hoslandm 4 aydr ılk defa boyle hıssedyrm..konusrken bnden hoslandgını soledi tabıkı bnde soledm.. fakat cıktgı brisi var.. kız almanyadaymıs sevmıyrm diyor hıc gormedm sadece o sevıyor tek tarflı biizm ılskımız farklı dedi.. sevmıyrsan bıtr dedm sabret dedi.. bnm için onmlisin dıyor konusmak istyrm dıyor ama bunu ben goremıyrm ondan kopamıyrmda... aynı acıları tekrar yasayammm bn üzülnce ailem en basta annm mahvoluyr suanda saglıklı kararlar alamıyrm bunu kimseyede anlatamıyrm çünkü yalnıs bi durum... yardmcı olursanz cok mutlu oluurm şimdiden teskrler..:çok üzgünüm:

bence biraz zaman ver...biraz bekle bakalım gerçekten bitiricekmi çıktığı kızla...baktın gördün ki fazla uzatıyor, tavrını koy anlasın.ikinizi birden idare edebileceğini sanmasın :kahve:

kız arkadasından ayrıldığına emin olmadan sakın görüşme.. hemen kaptırma kendini.. zaman ver biraz.. pat diye güvenme sakın..

bekle bakalım ne yapacak eğer uzatmalara gidiyorsa boşver aklı hovardalıkta demektir.. güçlü ol yaşadığın kolaydeğil anlıyorum seni ama toparlan ve güçlü ol.
ve taviz verme hiç bir şekilde.

Aynı anda hem senle hem o kızla görüşüyorsa bu olmaması gereken bir durum...
Diğer kızın yerine kendini koyarsa insan, senle görüşürken de bir başkasıyla görüşeceği anlamına geliyor bu. Böyle bir yargı çıkıveriyor ortaya yani ...
Dikkatli ol ve duygularına kaptırma kendini derim ben ...

4 ay önce sevglm tarafndan terk edldm ve acık cektim kendimi toparlayamadm onu unutmak için yalnıs oldgunu bile bile baskası oldu haytmda.. tabıkıde unutamadm ve karsı taraf hıc haketmedgı halde uzdum.. bidaha birini sevemiyecegımı dusunuyrdm ki biriyle tanıstım hıc aklımda yoktu gordgumde birseyde hıssetmdm konusmaya basldk ve ne olduysa ondan hoslandm 4 aydr ılk defa boyle hıssedyrm..konusrken bnden hoslandgını soledi tabıkı bnde soledm.. fakat cıktgı brisi var.. kız almanyadaymıs sevmıyrm diyor hıc gormedm sadece o sevıyor tek tarflı biizm ılskımız farklı dedi.. sevmıyrsan bıtr dedm sabret dedi.. bnm için onmlisin dıyor konusmak istyrm dıyor ama bunu ben goremıyrm ondan kopamıyrmda... aynı acıları tekrar yasayammm bn üzülnce ailem en basta annm mahvoluyr suanda saglıklı kararlar alamıyrm bunu kimseyede anlatamıyrm çünkü yalnıs bi durum... yardmcı olursanz cok mutlu oluurm şimdiden teskrler..:çok üzgünüm:

ilginc.. görmedigi bir kizla ili$ki..
bitirsin..öyle ilgi göster canim..yoksa bo$ bulundugunda yine takilmasin böyle $eylere..

tskr ederm hepinize gorusmeye ara versem ii olucak sanırım msjı falan kesmeyi dusunuyrm gercektn istyrsa bıtırır gelır heralde

bnde anladm ki nasıl bole oldm:asigim: cok seyde paylasmıs deglız sadece 2 kere bulustuk olmucak bırıne asık mı oldum die dusunmeye basldm tabıkıde cnm haberdar edermolumunekankayizsmile

bile bile isteye isteye 2. kadın konumuna sokmuş bu adam sizidelikafadulden

ondan size hayır gelir mi? hiç sanmam. -tatlicadiarzu-

tek tarflıymış da ilişkisi bilmem ne... bitiremeyecek kadar aciz sanki:umursamaz:

konustum kızlar az zaman ver dedi bnde zamanm yok dedm sadece seni istyrm diyor hayatmda tek sen ol diyor ama gorusmeme kararı aldm. navb haklısın sanrım 2. kadın durumndaym gerceten seviosa ugrasr bnm için :(

tek taraflı ilişki nasıl birşey..mesela kız onu arıyor ve kendisi konuşuyor çocuk konuşmuyormu?
açıklaması bile beyin kapasitesini ortaya koyuyor..
sen çift taraflı ilişkimsin,diğeri tek taraflı kaydirigubbakcemile3

Arkadaşlara katılıyorum zaman lazım sanada onada sende kafanı topla bekle bakalım ne olucak acele etme yawaş yawaş tanı inş hayırlısı olur canım

evet sole oturupda sakin kafyla baya dusundm ve dusununce bu durumn ne kadr kucultucu bi durum oldgunu anladm.. kendimi yeni toparldm bn bu sıkıtınlaır şimdiden yasıosam ileride daha buuk sıkıntılar problemler yasarım.. suanda kendisi ailesnn yanına gıdıyr yolda ve sarjı bıtmıs durumda msj attım.. yeni toparldm kendmi skıntı dert suanlık yasamak istemedgm seyler sadece ailem olsn istyrm yeni bi iliski için cok erken dedm bakalım ne dicek..

evet sole oturupda sakin kafyla baya dusundm ve dusununce bu durumn ne kadr kucultucu bi durum oldgunu anladm.. kendimi yeni toparldm bn bu sıkıtınlaır şimdiden yasıosam ileride daha buuk sıkıntılar problemler yasarım.. suanda kendisi ailesnn yanına gıdıyr yolda ve sarjı bıtmıs durumda msj attım.. yeni toparldm kendmi skıntı dert suanlık yasamak istemedgm seyler sadece ailem olsn istyrm yeni bi iliski için cok erken dedm bakalım ne dicek..

düşününce sağlam fikirler bulabiliyorsun

mantık her zaman haklı çıkar
olumunekankayizsmile

cevap geldi mi ?

evet kızlar cvp geldi:( arkadsn degl askın olmk için cabaladm bn sana arkadslarınla mutlulklar dedi... cabalamıs olsaydn askımmm olurdn.. tskr ederm sanada mutluklar dedm neyse demmkki sevmıomus yalnıs kısıdn hoslanmısım..:(

Back
X