• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Arkaslar kizim sut alerjisi 3 aylik diyet yaptigim halde gecmeyen ishal. Ara ara kan da gorunuyor bugun 7 ye yakin yapti ishal zaten 1 aydir

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Aden520

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2025
41
7
1
35
Arkadaşlar kizim sut alerjisi bugun 7 kez yapti surekli ishal.ara ara kan da oluyor minnacık şeklinde besin alerjisi geçiren varsa yazsın lütfen normalmi bu kadar kaka yapmasi duanızı isterim🙏🙏🙏

Doktor kan için makatta çatlak var mı diye detaylıca baktı mı?
Laktoz inteloransı çok ishal yapar karın guruldaması eşliğinde. Doktor bunu da değerlendirdi mi?
Diyet yapıyor musunuz?

Bu arada merak etmeyin büyüdükçe azalıyor. Ama ne zaman biteceği bebekten bebeğe göre değişiyor.

Benim kardeşimin süte alerjisi vardı. Laktoza değil direkt süt proteinine. İki aylıkken mide kanaması geçirmişti ağzından kan gelmişti. Bu konuda özel bir doktora götürmüştü annemler seneler önce. 28 seneden bahsediyorum. O dönem yurtdışından soya bazlı mama geldiğini hatırlıyorum. Zamanla geçti ama okula başladığında neredeyse bitmişti. Siz de bu alanda uzman birine gidin bence eğer henüz gitmediyseniz

Doktor kan için makatta çatlak var mı diye detaylıca baktı mı?
Laktoz inteloransı çok ishal yapar karın guruldaması eşliğinde. Doktor bunu da değerlendirdi mi?
Diyet yapıyor musunuz?

Bu arada merak etmeyin büyüdükçe azalıyor. Ama ne zaman biteceği bebekten bebeğe göre değişiyor.
Baktılar makata çatlak yok denildi.diyet yapıyorum hemde hiç bise içemiyorum iyemiyorum artik .İnşallah teşekkür ederim.karin guruldamasi var ara ara .köpüklü yapiyor bazen ama genelde mukuslu

Baktılar makata çatlak yok denildi.diyet yapıyorum hemde hiç bise içemiyorum iyemiyorum artik .İnşallah teşekkür ederim.karin guruldamasi var ara ara .köpüklü yapiyor bazen ama genelde mukuslu
Süt artı başka şeylere de alerjisi olabilir mi Gluten mesela benim oğlumda kabızlık oluyordu dogdugundan beri geçirgen bağırsak sendromuymus ya ishal ya kabızlık yapıyormuş ben 3 aydır Gluten ve süt ürünleri vermiyorum düzeldi kabızlığı

Süt artı başka şeylere de alerjisi olabilir mi Gluten mesela benim oğlumda kabızlık oluyordu dogdugundan beri geçirgen bağırsak sendromuymus ya ishal ya kabızlık yapıyormuş ben 3 aydır Gluten ve süt ürünleri vermiyorum düzeldi kabızlığı

Gluten derken yani.sizin bebiş kac aylik bizimki 3 aylık.ben diyet yapıyorum çoklu besin alerjisi sanırım.ama helen ne kan gecti ne ishali

İşte siz emziriyorsunuz ya anne sütüne de geçiyor Gluten ekmek bulgur irmik vs onlari da yemeyin bakalım düzelicek mi
Iste tek bulgur pirinç patates haşlama iyiyorum.alerji doktoruna gideceğiz ankarada bakalim.artik.bugun domates yedim.diye kanlı ishaldi.

Back
X