Baktılar makata çatlak yok denildi.diyet yapıyorum hemde hiç bise içemiyorum iyemiyorum artik .İnşallah teşekkür ederim.karin guruldamasi var ara ara .köpüklü yapiyor bazen ama genelde mukusluDoktor kan için makatta çatlak var mı diye detaylıca baktı mı?
Laktoz inteloransı çok ishal yapar karın guruldaması eşliğinde. Doktor bunu da değerlendirdi mi?
Diyet yapıyor musunuz?
Bu arada merak etmeyin büyüdükçe azalıyor. Ama ne zaman biteceği bebekten bebeğe göre değişiyor.
Süt artı başka şeylere de alerjisi olabilir mi Gluten mesela benim oğlumda kabızlık oluyordu dogdugundan beri geçirgen bağırsak sendromuymus ya ishal ya kabızlık yapıyormuş ben 3 aydır Gluten ve süt ürünleri vermiyorum düzeldi kabızlığıBaktılar makata çatlak yok denildi.diyet yapıyorum hemde hiç bise içemiyorum iyemiyorum artik .İnşallah teşekkür ederim.karin guruldamasi var ara ara .köpüklü yapiyor bazen ama genelde mukuslu
Süt artı başka şeylere de alerjisi olabilir mi Gluten mesela benim oğlumda kabızlık oluyordu dogdugundan beri geçirgen bağırsak sendromuymus ya ishal ya kabızlık yapıyormuş ben 3 aydır Gluten ve süt ürünleri vermiyorum düzeldi kabızlığı
İşte siz emziriyorsunuz ya anne sütüne de geçiyor Gluten ekmek bulgur irmik vs onlari da yemeyin bakalım düzelicek miGluten derken yani.sizin bebiş kac aylik bizimki 3 aylık.ben diyet yapıyorum çoklu besin alerjisi sanırım.ama helen ne kan gecti ne ishali
Iste tek bulgur pirinç patates haşlama iyiyorum.alerji doktoruna gideceğiz ankarada bakalim.artik.bugun domates yedim.diye kanlı ishaldi.İşte siz emziriyorsunuz ya anne sütüne de geçiyor Gluten ekmek bulgur irmik vs onlari da yemeyin bakalım düzelicek mi
Hacettepede alerji doktoruAnkarada hangi doktora gideceksiniz
Hm anladım Allah şifa versin inşallah alerji doktoru bulur nedenini iyileşir bir an önce inşallahIste tek bulgur pirinç patates haşlama iyiyorum.alerji doktoruna gideceğiz ankarada bakalim.artik.bugun domates yedim.diye kanlı ishaldi.
Tesekkur ederim.Allah razı olsun sizlerdenHm anladım Allah şifa versin inşallah alerji doktoru bulur nedenini iyileşir bir an önce inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?