- Konu Sahibi Bismilhayrun
-
Canım çok sık söyledi korunma yöntemi sordu, ebeyim ben sen iyi bilirsin dedi. Yani bir mevzuda bir fikrini söylüyor daha sonra benim fikrime göre onu değiştiriyor.. biraz korkunç geldi bana yani anlayamadım açıkçasıUzaklaş derim, hiç hoş değil yaptığı şey. Hasta mı değil mi bilemem, lego olayı da abartılacak bir şry değil ama bebek mevzusunda öyle dediğinden eminsen ve ona rağmen senden önce hamile kalıp sana hava atarcasına bunu söylemesi güzel değil. Zaten uzakmışsın koy mesafeni geç.
Benim de bu tarz bir arkadaşım var sürekli kendi kendime ona kurulmaltan yoruldum. Ben yapamıyorum onun özel durumlarından dolayı sırt çeviremiyorum hep bahaneler buluyorum kendimce ama sen yap. Kendimize kötülük ediyoruz böyle insanlarla vakit geçirerekCanım çok sık söyledi korunma yöntemi sordu, ebeyim ben sen iyi bilirsin dedi. Yani bir mevzuda bir fikrini söylüyor daha sonra benim fikrime göre onu değiştiriyor.. biraz korkunç geldi bana yani anlayamadım açıkçası
Cevap için teşekkür ederim
O kadar katılıyorum ki sanaa onca yıla yazık diyosun bana şu iyiliği olmuştu diyosun...Haklısın gerçekten ama işte ilişkileri bir yere getirdikten sonra kesmek de kolay olmuyor
Cevap için teşekkür ederim yani ben işin içinden çıkamadım daha yazmadığım niceler var ama kötü biri değil fakat zarar da görüyorum duygusal anlamda bilemedim napacağımıSize özeniyor bes belli belki imreniyordur bilemedim ama kişilik bozukluğu olduğu apaçık ortada
Peki siz nasıl davrandınız sonrasında? Hala devam ediyorsunuz herhalde?O kadar katılıyorum ki sanaa onca yıla yazık diyosun bana şu iyiliği olmuştu diyosun...
Benim arkadaşımda ben çeyiz alırken gidip benden önce bak bunu alacağım diye gösterdiğim şeyleri aldı, hadi dedim tabak çanak geç. Bi ayakkabı bi elbise telefon kılıf cart curt ne gösterirsem aynısı onda? Diyorum benimkiyle kavga etmiyoruz bu ara çok iyiyiz aa aynen bizde diyorum şöyle oldu kavga ettik aa biz de bilmem ne kişisel meselelerimiz bile aynı paralel de ilerleyemez yani. Herkes taklit her şey fesatlık
Evet devam ediyorum ama özel durumundan dolayı yüz üstü bırakmamak adına yani. İlerde ne olur bilmiyorum. Şuanda normaliz o bana aşırı yakın hissediyor gibi kıskanıyor aşırı ilgileniyor bir kız arkadaşa göre. Ama benden aynısını alamıyor ve buna bozuluyor malesef yeterince fedakarlık yapıyorum ona katlanarak bi de ekstra samimi olamıcam yani. Mesajlarına gayet sıradan yanıtlıyorum asssla özelimi ve üzüntümü paylaşmıyorum. Sadece iyi gün dostu kakara kikiri yani...Peki siz nasıl davrandınız sonrasında? Hala devam ediyorsunuz herhalde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?