Arkdaşlar 2.amelıyatımı oldum korkuyorm..

selin0606

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2013
57
0
6
Ankara
Öncelikle herkese merhaba 2.amelıyatımı oldum 3. günüm burnumda kıkırdak eksık olduğu için kulağımdan aldılar amelıyattan cıkar cıkmaz eve yolladılar zaten 30 40 dk falanda yürüdüm :) iyidim sonra agrı başladı kulağım daha cok agrıdı sonra geçti bugun iyim ama ailem benı cok güldürüyor dikişleri zorluyorm ve hapsuruyorm herhangi birşey olrmu arkadaşlar 1. amelıyatım gibi burun ucum düşer mi bu kez doktor acık teknık yapmış daha zor tabi öncekı kapalı teknıktı her yerim şişti ilk 2 gün gözlerimi açamıyordm 3 gün hafifledi 3 gündür yemek yemıyorm pudıng corba tarzı şeyler yiyorm ama kesmıyor benı acım :) normal ymeek falan yesem zararı falan olrmu tecrübeli arkadaşlar cevap verirse sevinirim. Okuyan yorum atan herkese teşekkür ederim.

Merhaba öncelikle geçmiş olsun inş. Başarlı bir amelliyat olmuştur. Revizyonunu kime yaptırdın sorunun burun ucundamıydı

geçmiş olsun acaba istanbulda mı yaptırdın doktorunun adını alabilir miyiz? bu kadar sıkıntılı geçmesinin nedeni nedir?

Gecmis olsun insallah ömürlük olur

Merhaba ben de Oğuz kuşçuyu düşünüyorum su an nasılsınız acaba bir sıkıntı yaşadınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…