arkdaşlar kordon zedelenmişmidir korkuyorum

merga

Guru
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2011
217
1
318
Ordu
arkdaşlar 21 haftaık hamileyim bahçeye gitmiştik.sandelye tabanı gibi yükseklikte bir yer vardı bahçede,, ona tek ayağımı uzatıp kardşeime elimi verdim beni yukarı çekti..sol kasığım ağrıyor..acaba kordon zedelenmişmidir..bebeğimin hakerketlerini hiissediyorum....ama korkuyorum acaba brşey olmuşmduur dye..doktoro gidecem ama bulundupum ilçe merkeze çok uzak yollar çok kötüü hemen gidemiyorum bu cuma gidecem..ama o zamana kadar aklım bebekte brşey olmuşmduur dşyte

bencede yoktur bişi kaygılanma psikolojik olabilir ağrın öle heran bişi oldu olacak diye düşünme kendinede dikkat et bu arada inş bişi yoktur

canım neden kordonun zedelendiğini düşünüyorsun yani böyle birşeyi ilk defa duyuyorumda o yüzden soruyorum kordon ne gibi durumlarda zedelenir.ben dün ıslak merdivenlerden kayıp popo üstü düştüm kuyruk sokumum ve sağ popom mosmor olmuş berbat görünüyo.ama bebeğim hareket ettiği için doktora gitmedim içimde bi korku var 9. ayımda olduğum için ve bebeğimin başı aşağıda olduğu için zarar görürmü.
doktora gitmememin sebebide; inat yaptığım için gitmedim dün kayınvalidemin zoruyla bi eve gittik ve orda düşüp kaydım nekadar bu ayda dışarı çıkmak istemiyorum desemde beni zorla sürüklüyo peşinden eşimde git annemi yalnız bırakma diyo

Ani hareketlerde kasık kırampları olabilir, bende de çok olurdu ama bi sorun olmadı. bebek hareketlerini takip etmeye devam et, bi sorun olduğunu sanmıyorum :nazar::nazar::nazar:

aallh razı olsun...ne blim korktum bende...sol tarafımda sancı ve ağrı olunca korktum..bu kordon ne tarafta arkdaşlar bu arada

Back
X