Elektrikli Süpürgeler arnica bora hakkındaki görüşlerim

pioner

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2008
122
1
96
Ankara
uzun zaman fakirin toz torbalı süpürgesini kullandım. Ancak evde küçük bebek de olunca sulu olanlardan alayım dedim. yaklaşık 1 ay önce arnica bora almaya karar verdim. hakkında yazılanları, tavsiyeleri okudum. fiyatı da makul geldi. aldım:)öncelikle şunu söyleyeyim. herkesin bu aletteki en büyük sıkıntısı sesli çalışıyor olması.evet gerçekten de sesli. benim önceki makinama göre daha sesli çalışıyor ancak tüm sulu makinalar torbalılara göre daha sesli midir bilmiyorum. bence tek olumsuz yanı da bu zaten. onun dışında herşeyi çpk iyi. su haznesinin takılması, çıkarılması, doldurulması, boşaltılması çok rahat. vileda kovasına su koyar gibi.çok rahat. üstelik tertemiz gözüken evi süpürünce öyle pislik çıkıyor ki, şaşıp kalıyorsunuz.ben ev süpürmekten nefret ederim normalde. sırf ne kadar pislik çıkacak diye ev süpürmek hoşuma gidiyor artık. bence insanın çıkan tozları görmesi insanı motive ediyor.

bir de bir forumda okumuştum. mutfağı süpürdüğünde çıkan kırıntıları tuvalete dökmek istemediğini söylemişti bir bayan. haklı bence de. ben balkon giderine döküyorum artık suyu.

Su haznesi temizlemesi biraz zor. Ben çalıştığım için bazen dökemiyorum bir iki gün bekliyor. Halılar yeni feci tüy bırakıyor. O tüyler de yapışıyor borulara. Canım çıktı geçen hepsini temizlerken :27: Tek dezavantajı bu.

Benim halılar shaggy. Bu makineyle gerçekten temizlendiğini düşünüyorum. O yüzden içim rahat. İleride bebek sahibi olursam içim çok rahat olacak hijyen yönünden

Back
X