- Konu Sahibi Sempatik hatun
meraba arkadaşlar bugün süpürge makinesi alacam hangi magazaya gitsem arnica bora tavsiye ediyorlar alan var mı varsa yorumlarınızı bekliyorum BAŞKA MODELDE OLABİLİR

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siz hangi marka su filtreli kullanıyorsunuz?kullananlar çok hijenik olduğundan bahsetmiş çünkü,temiz zannedilen ev bile su filtreli bir süpürge ile temizlendiğinde suyu çok pis çıkıyormuş.bende bu yorumlardan dolayı arnika yada başka marka su filtreli almayı düşünüyordum,neden memnun olmadığınızı açıklarsanız sevinirim:)su filtreli süpürgeler iğrenç oluyor.
siz hangi marka su filtreli kullanıyorsunuz?kullananlar çok hijenik olduğundan bahsetmiş çünkü,temiz zannedilen ev bile su filtreli bir süpürge ile temizlendiğinde suyu çok pis çıkıyormuş.bende bu yorumlardan dolayı arnika yada başka marka su filtreli almayı düşünüyordum,neden memnun olmadığınızı açıklarsanız sevinirim:)
üstelik cok hafif tasımak ordan oraya hiçte zor değil. cok güzelde çekiyor bence tozları filan. ben kesinlikle tavsiye ediyorum acıkcası.
ayrıca temizlemeside o kadar zor değil inan bana. eline bir eldiven geçirceksin içindeki güpürleri saç yumaklarını söyle bir elini gezdirince hemen eline gelcek zaten onları çöpe at hemen tıkar cünkü lavobaları geri kalan suyuda hemen tuvalete dök gitsin. içini güzelcede iki defa calkaladınmı koku filan yapmıyor.
yorumundan gerçekten etkilendim bu makinayı almayı ciddi ciddi düşünüyorum!bu arada nacizane bir önerim var çöpleri toplama konusunda eline eldiven geçirip toplamak yerine kovanın içinde küçük bi süzgeç gezdirilebilirsin yada kirli su tamamen büyük bi süzgeçten geçirilebilir bence o kadarda zor omasa gerek:)iyi günlerde kullan detaylı açıklamaların için ayrıca teşekkürler