• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arnica jel kullananlar

birsporcukizi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2016
273
67
48
Arkadaşlar bu kremi kullananlar fikirlerini paylaşabilir mi? Nasıl kullanılıyor yüzünüzün her yerine mi sürüyoruz ? Ne kadar faydasını gördünüz ?

Merhaba,ben ameliyat sonrası 9.günümdeyim.Morluk ve şişliklerim çok olmasa da yine de 2.günden itibaren gözaltlarımdan yanaklarıma doğru morluklar oldu.Doktorumun tavsiyesiyle kremi gözaltlarıma ve kaşımın ortasına sürdüm.Faydasını gördüğümü düşünüyorum.Kremi sürdüğüm yerlerde cilt kendini daha hızlı yeniledi ve soyulmalar oldu.Kremi sadece morluk olan bölgeye gözlerime dikkat ederek uyguladım

Merhaba,ben ameliyat sonrası 9.günümdeyim.Morluk ve şişliklerim çok olmasa da yine de 2.günden itibaren gözaltlarımdan yanaklarıma doğru morluklar oldu.Doktorumun tavsiyesiyle kremi gözaltlarıma ve kaşımın ortasına sürdüm.Faydasını gördüğümü düşünüyorum.Kremi sürdüğüm yerlerde cilt kendini daha hızlı yeniledi ve soyulmalar oldu.Kremi sadece morluk olan bölgeye gözlerime dikkat ederek uyguladım
Benim hala gözlerimin altı biraz mor ve içe çökük :(

Ben ameliyati olali 1.5 yil oldu bende kullanmistim
Arnica jel morardiktan sonra ise yaramiyor onu oncesinde kullanacakdin goz altlari yanaklar ve goz kapaklari hep sureceksin morluga etkisi cok yok o onem amavli daha cok ama hic bir yan etkisi yok bitkisel bi krem daha sonra yorgunluk icinde kullanabilirisin

Arkadaşlar bu kremi kullananlar fikirlerini paylaşabilir mi? Nasıl kullanılıyor yüzünüzün her yerine mi sürüyoruz ? Ne kadar faydasını gördünüz ?
Alnina sakaklarina goz altlarina sur. Alci ciktiktan sonra masaji arnica kremlede yapabilirsin. Ben direk ameliyay gunu surmeye basladim. Belkide ondan cok morarmadim.

merhaba ben ameliyattan çıkar çıkmaz sürmeye başladım hergün iki kere falan sürüyorum ilk 2 gün tüm yüzümü sıvadım doktor öyle dedi sonraki günler baktımki moraran yerler belli sadece oralara sürdüm
bende morarma çok az kaldı ama sapsarı oldu o morluklar onlar nasıl geçecek bilmiyormu cuma günü oldum geçen hafta

Ben ameliyati olali 1.5 yil oldu bende kullanmistim
Arnica jel morardiktan sonra ise yaramiyor onu oncesinde kullanacakdin goz altlari yanaklar ve goz kapaklari hep sureceksin morluga etkisi cok yok o onem amavli daha cok ama hic bir yan etkisi yok bitkisel bi krem daha sonra yorgunluk icinde kullanabilirisin
Morluktan ziyade içe çökük sanki küçülmüş gibi gözlerim ve yanaklarım hala şiş gerginlik var yüzümde buda ağırlık yapıyor yüzüme

Back
X