Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba,ben ameliyat sonrası 9.günümdeyim.Morluk ve şişliklerim çok olmasa da yine de 2.günden itibaren gözaltlarımdan yanaklarıma doğru morluklar oldu.Doktorumun tavsiyesiyle kremi gözaltlarıma ve kaşımın ortasına sürdüm.Faydasını gördüğümü düşünüyorum.Kremi sürdüğüm yerlerde cilt kendini daha hızlı yeniledi ve soyulmalar oldu.Kremi sadece morluk olan bölgeye gözlerime dikkat ederek uyguladım
Merhaba,ben ameliyat sonrası 9.günümdeyim.Morluk ve şişliklerim çok olmasa da yine de 2.günden itibaren gözaltlarımdan yanaklarıma doğru morluklar oldu.Doktorumun tavsiyesiyle kremi gözaltlarıma ve kaşımın ortasına sürdüm.Faydasını gördüğümü düşünüyorum.Kremi sürdüğüm yerlerde cilt kendini daha hızlı yeniledi ve soyulmalar oldu.Kremi sadece morluk olan bölgeye gözlerime dikkat ederek uyguladım
Ben ameliyati olali 1.5 yil oldu bende kullanmistim
Arnica jel morardiktan sonra ise yaramiyor onu oncesinde kullanacakdin goz altlari yanaklar ve goz kapaklari hep sureceksin morluga etkisi cok yok o onem amavli daha cok ama hic bir yan etkisi yok bitkisel bi krem daha sonra yorgunluk icinde kullanabilirisin
merhaba ben ameliyattan çıkar çıkmaz sürmeye başladım hergün iki kere falan sürüyorum ilk 2 gün tüm yüzümü sıvadım doktor öyle dedi sonraki günler baktımki moraran yerler belli sadece oralara sürdüm
bende morarma çok az kaldı ama sapsarı oldu o morluklar onlar nasıl geçecek bilmiyormu cuma günü oldum geçen hafta
Ben 24 ocakta ameliyat oldum ameliyat olduktan on günsonra darbe aldım ve damarlarım çatladı kanamam oldu tekrar bir operasyon geçirdim şuan yüzüm iyi burnumdan memnunum ama yanaklarım hala şiş ve gözlerim içe çökük
Ben ameliyati olali 1.5 yil oldu bende kullanmistim
Arnica jel morardiktan sonra ise yaramiyor onu oncesinde kullanacakdin goz altlari yanaklar ve goz kapaklari hep sureceksin morluga etkisi cok yok o onem amavli daha cok ama hic bir yan etkisi yok bitkisel bi krem daha sonra yorgunluk icinde kullanabilirisin