arsız insanlar

tugsem_10

Minik dünyam...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
9.200
4.789
198
kızlar bu haftasonu annemdeyken beni birisi aradı bende ses değiştirip başka isim dedim sözde benim eski kocammış isim söylemedi. engelledim nosunu bende uydurguğum isimle siz yanlış arıyor olmayasınız dedim. yok kararlı teli kapadı suratıma ama noyu engellediğim için. önce engelli nosunu çeviriyor.sonra başka nodan arıyor bir iki aradı engelledim 3. sünde yine aradı açtım başkasıdır dedim ama yine aynı adam.sanırım biraz daha ısrar ederse polise vericem numarasını.eşim açsaydı hoş birşey olmazdı sonuçta,ne kadar benden emin olsa da hoş birşey değil kendimi onun yerine koydum da. yalnışlıkla beni tanıyıpta arayanları engellerim diye korkuyorum fakat bir kaçına dedim durum böyle önce mesaj atın.

Bunda korkacak bir şey yok.
Korktukça üzerinize gelir adam.
Ben olsam açıkça rahatsız etmeye devam ederse savcılığa vereceğimi söylerdim.
Gerçekten de savcılığa da verirdim tekrarlarsa.
Öyle numara engellemekle kurtulamazsınız. Bari telefon numaranızı değiştirseydiniz.

eşinize söyleyin.
haberi olsun.
sonradan ortaya çıkarsa "bir şeyler saklamış" gibi olursunuz.

Numarası çıkıyormuş madem, eşinize aratın. Hem gizlememiş olursunuz, savcılığa da verin dersini alsın.

bugünde ararsa söyleyeceğim bide ilk aradığı noyu face e yazmıştım karşıma fake bir adreste p...k bir tip çıkmıştı.

bugünde ararsa söyleyeceğim bide ilk aradığı noyu face e yazmıştım karşıma fake bir adreste p...k bir tip çıkmıştı.

Ne garipsiniz.
Niye öyle araştırmalar yapıyorsunuz ki?
Faceden de numara arattırmayı ilk defa duydum bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…