Merhaba arkadaşlar saat şu an gece 1.30 bulunduğum evin arka cephesinde bir bina var aramızda 2 metre anca..evler iç içe anlayacağınız
Karşıda 9 daireli apartman benim yatak odama ve çocuk odama bakıyor..
Sorun şu ki karşımdaki ,onun yani ve üstü sürekli bir gürültü halindeler gece gündüz ses gürültü camdan cama haha hihi..mutfaktaki tencere tabak sesleri çabası...2. 3 farketmiyor mesela şu saat olmuş toplanmışlar yine ses kıyamet gibi..
En az 10 kez uyarmışımdır ki bı sebeple beni pek sevmezler selâm dahi vermezler
çok lazımlarmış gibi tavırlar sergilerler..nezaket çerçevesinde kibarca uyarılarda bulunduğum için cevap veremiyorlar ama beni bozmak için fırsat kolladıklarına eminim.. belliki görgü anlayış sıfır bir çoğu dağdan gelmiş bile olabilir...sadece bu 3 daire için söylüyorum diğerleri kendilerini bilen insanlar..
Neyse o kadar uyarmama rağmen ki en az on kez uyardım ısrarla aynı gürültüye devam..zerre kaale alınmadım..hiç empati anlayış yok..eşim kavgacı bir insan ..bıraksam çıkıp çingene gibi kavga eder iş büyür gider istemiyorum engel oluyorum ama nezakettende anlamadıkları kesin..daha önce araştırdım netten polisi arasam bi ihtimal uyarı yapıyor başka bir şey yok gibi bir yazı okudum..hoş bu ülkede neye ceza var ki zaten adaletten beklentim de sıfır..
Yinede sizlerden yorum almak istiyorum başına gelen varmı nasıl çözüm buldunuz..bu arada taşınma ihtimalim yok maalesef aile binasındayız (oda ayrı mevzu)
Böylelerine ne yapmalı tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum
Karşıda 9 daireli apartman benim yatak odama ve çocuk odama bakıyor..
Sorun şu ki karşımdaki ,onun yani ve üstü sürekli bir gürültü halindeler gece gündüz ses gürültü camdan cama haha hihi..mutfaktaki tencere tabak sesleri çabası...2. 3 farketmiyor mesela şu saat olmuş toplanmışlar yine ses kıyamet gibi..
En az 10 kez uyarmışımdır ki bı sebeple beni pek sevmezler selâm dahi vermezler

Neyse o kadar uyarmama rağmen ki en az on kez uyardım ısrarla aynı gürültüye devam..zerre kaale alınmadım..hiç empati anlayış yok..eşim kavgacı bir insan ..bıraksam çıkıp çingene gibi kavga eder iş büyür gider istemiyorum engel oluyorum ama nezakettende anlamadıkları kesin..daha önce araştırdım netten polisi arasam bi ihtimal uyarı yapıyor başka bir şey yok gibi bir yazı okudum..hoş bu ülkede neye ceza var ki zaten adaletten beklentim de sıfır..
Yinede sizlerden yorum almak istiyorum başına gelen varmı nasıl çözüm buldunuz..bu arada taşınma ihtimalim yok maalesef aile binasındayız (oda ayrı mevzu)
Böylelerine ne yapmalı tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum