Arsız komşular

Patianne

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2019
1.685
2.097
133
Merhaba arkadaşlar saat şu an gece 1.30 bulunduğum evin arka cephesinde bir bina var aramızda 2 metre anca..evler iç içe anlayacağınız
Karşıda 9 daireli apartman benim yatak odama ve çocuk odama bakıyor..
Sorun şu ki karşımdaki ,onun yani ve üstü sürekli bir gürültü halindeler gece gündüz ses gürültü camdan cama haha hihi..mutfaktaki tencere tabak sesleri çabası...2. 3 farketmiyor mesela şu saat olmuş toplanmışlar yine ses kıyamet gibi..
En az 10 kez uyarmışımdır ki bı sebeple beni pek sevmezler selâm dahi vermezler😂 çok lazımlarmış gibi tavırlar sergilerler..nezaket çerçevesinde kibarca uyarılarda bulunduğum için cevap veremiyorlar ama beni bozmak için fırsat kolladıklarına eminim.. belliki görgü anlayış sıfır bir çoğu dağdan gelmiş bile olabilir...sadece bu 3 daire için söylüyorum diğerleri kendilerini bilen insanlar..
Neyse o kadar uyarmama rağmen ki en az on kez uyardım ısrarla aynı gürültüye devam..zerre kaale alınmadım..hiç empati anlayış yok..eşim kavgacı bir insan ..bıraksam çıkıp çingene gibi kavga eder iş büyür gider istemiyorum engel oluyorum ama nezakettende anlamadıkları kesin..daha önce araştırdım netten polisi arasam bi ihtimal uyarı yapıyor başka bir şey yok gibi bir yazı okudum..hoş bu ülkede neye ceza var ki zaten adaletten beklentim de sıfır..
Yinede sizlerden yorum almak istiyorum başına gelen varmı nasıl çözüm buldunuz..bu arada taşınma ihtimalim yok maalesef aile binasındayız (oda ayrı mevzu)
Böylelerine ne yapmalı tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum

Arsizlik degil bu; saygisizlik. Tabak canak sesine polis bir sey yapamaz, islem yapmasi icin desibel olcumu yapmali ve belli bir desibelin uzerinde ses tespit edilmeli. Ha bu durumda sizin ne yapabileceginizi ben de bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar saat şu an gece 1.30 bulunduğum evin arka cephesinde bir bina var aramızda 2 metre anca..evler iç içe anlayacağınız
Sorun şu ki karşımdaki ,onun yani ve üstü sürekli bir gürültü halindeler gece gündüz ses gürültü camdan cama haha hihi..mutfaktaki tencere tabak sesleri çabası...2. 3 farketmiyor mesela şu saat olmuş toplanmışlar yine ses kıyamet gibi..
En az 10 kez uyarmışımdır ki bı sebeple beni pek sevmezler selâm dahi vermezler😂 çok lazımlarmış gibi tavırlar sergilerler..nezaket çerçevesinde kibarca uyarılarda bulunduğum için cevap veremiyorlar ama beni bozmak için fırsat kolladıklarına eminim.. belliki görgü anlayış sıfır bir çoğu dağdan gelmiş bile olabilir...sadece bu 3 daire için söylüyorum diğerleri kendilerini bilen insanlar..
Neyse o kadar uyarmama rağmen ki en az on kez uyardım ısrarla aynı gürültüye devam..zerre kaale alınmadım..hiç empati anlayış yok..eşim kavgacı bir insan ..bıraksam çıkıp çingene gibi kavga eder iş büyür gider istemiyorum engel oluyorum ama nezakettende anlamadıkları kesin..daha önce araştırdım netten polisi arasam bi ihtimal uyarı yapıyor başka bir şey yok gibi bir yazı okudum..hoş bu ülkede neye ceza var ki zaten adaletten beklentim de sıfır..
Yinede sizlerden yorum almak istiyorum başına gelen varmı nasıl çözüm buldunuz..bu arada taşınma ihtimalim yok maalesef aile binasındayız (oda ayrı mevzu)
Ahh canım arsıza çözüm yok bende aile binasındaydım ve komşularım yüzünden evimi sattım şuan kiradayım ama müstakil deyim 😂 biraz daha birikim yapıp müstakil almayı düşünüyoruz. Benim mahkemelik olduğum insan bile vardı ama sesten değil iftiradan. Ses konusunda ise İnan polis bişey yapmıyor uyarı bile yapmadı kaç defa aradık ama ilgilenen olmadı

Polise ararsan gelirler uyarırlar o kadar.
Annemin başına geldi faydası olmadı.
Söylüyorsun anlamıyorlar.
Kavga etsen de değişmez terbiyesizler iyice inatlasabilirler.
Ya sabredeceksin duymazdan geleceksin yada eşine havale edeceksin biraz sert olunca anlayabilirler

Çocuğunuzu birkaç geceden salona taşıyıp, sabahın altısında çalar saatinizi o cephedeki pencerenin önüne koyacaksınız.

Şundan olursa, daha güzel olur:
nostaljik-kurmali-tavuklu-calar-saat-metal-masa-saati__0667688056871300.webp

Ahh canım arsıza çözüm yok bende aile binasındaydım ve komşularım yüzünden evimi sattım şuan kiradayım ama müstakil deyim 😂 biraz daha birikim yapıp müstakil almayı düşünüyoruz. Benim mahkemelik olduğum insan bile vardı ama sesten değil iftiradan. Ses konusunda ise İnan polis bişey yapmıyor uyarı bile yapmadı kaç defa aradık ama ilgilenen olmadı
Aile binası k p hayatta sattırmaz kendi mali zaten buradan çıktığımız gün evlatlıktan direk red...😂 imkanım olsa zaten alır başımı giderim ama şu dönem imkansız ..evet polis bişey yapmıyor mahkemelerde uğraşmaz zaten ne yapacağız bilmiyorum bıktım bu görgüsüzlerden

Aile binası k p hayatta sattırmaz kendi mali zaten buradan çıktığımız gün evlatlıktan direk red...😂 imkanım olsa zaten alır başımı giderim ama şu dönem imkansız ..evet polis bişey yapmıyor mahkemelerde uğraşmaz zaten ne yapacağız bilmiyorum bıktım bu görgüsüzlerden
Hayat bu ne getirir bilemeyiz bende sizin gibi düşünüyordum ama eşim şaşırttı beni bizim şansımız evin bize daha önceden tapusu verilmesiydi ☺️ İnanın görgüsüz insanlar ile yaşamak çok zor dağdan inme dediniz ya ben dağdan indim o apartman a ama benim varlığım I bile farketmezdi kimse😂 onlardaki görgüsüzlük yani ve değişmiyor ben 4 sene zor dayandım

Çocuğunuzu birkaç geceden salona taşıyıp, sabahın altısında çalar saatinizi o cephedeki pencerenin önüne koyacaksınız.

Şundan olursa, daha güzel olur:
Eki Görüntüle 2888660
Çocuğum 16 yaşında 😀 ama aklıma ses sistemini camın önüne koyup bunları uyutmamak gelmiyor değil..diğerleriyle sorunum yok gerçi onlar düzgün insanlar belliki..ama bu üç arsız cidden hakediyor rahatsız edilmeyi..eşim çirkef evet ama ayarı pek yok karşısındakiler bayan nihayetinde...birkaç yıl önce arka tarafa çöp atıyorlardı ağzına geleni saydı ben bile şok oldum o derece..eşleri nasıl insanlar bilmiyorum olay büyümesin direk derdim...ama çekilecek dert değil

Polisi arayin her ses olduğunda arayin uyardiniz ama sesler kesilmedi diyin hatta hoparloru acip konuşun sesler geliyor diye
Birkac kez gelip gitsinler gerekirse olayi esiniz çözsün çünkü maalesef bazen bu tur kibar laftan anlamayan insanlarin anladığı dilden konusmak lazim

Ben polise şikayet etmiştim sonra bi geldiler gittiler tekrar aradım dedim mv bakan mı olmamız lazım bizi ciddiye almanız için vs saydırdım ameliyattan çıkıp eve gelmiştim anestezi etkisiyle midir nedir komiser yardımcısına ağzıma geleni saydım bana dedi ki siz devlet memuruna hakaret ediyorsun suçlusunuz geliyoruz. Sonra geldiler ama bana değil üst komşuya ceza yazdılar gittiler 😂 komşu gürültüsü diyince hep aklıma bu olay gelir

Back
X