Art arda gelen olumsuzluklar!

mer93

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2017
327
302
23
Arkadaşlar ben evlilik arifesindeyim. Bugün sabah güzel bir güne uyandığımı sanarak başladım. Kahvaltımı yaptım nişanlımla beyaz eşya almaya gidiyorduk. Nişanlım bana telefonunu verdi kayınvalidemi aramamı söyledi aradım. Bir de ne duyayım kayınpederim kalp spazmından yoğunbakıma alınmış. Nişanlım tutturdu ben babamı görmeye gideceğim diye e haklı bir şey de diyemedim. Sonra 1 saat sonra annesi aradı eniştesi vefat etmiş. Kalktık cenaze evine uçak bileti aldık geldik. Bir telefon daha benim teyzem alzhaimer hastası son evreye geçmiş konuşmuyor yatıyor tikler başlamış kasılmış kalmış midesine mama takmışlar. Onu da görmeye gittim psikolojim alt üst oldu uyuyamıyorum. Sabah adamcağız defnedilecek. Saat kaç oldu uyku ilacı verdiler Uyuyamıyorum. Nolur 2 kelam destek lütfen

Rabbim sabır versin. Olenlerin mekani cennet olsun, hastalara Rabbim sifa versin. Bazen kotu haberler ust uste gelip insani uzebiliyor. Uzul agla ama icine atip guclu durmaya calisma.

Teyzenizle rahmetli enişte aynı şehirde mı yaşıyor? Allah ölenlere rahmet kalanlara sabır versin... Kayinpedere geçmiş olsun Ben tür uzun süreli ve gerçekten çektiren rahatsızlıklarda Allah'tan hep iki iyilikten birisini isterim ya acı çeken bakıma muhtaç kuluna sağlık versin ayağa kaldırsin...ya o kulunu yanina alıp huzura erdirsin

canım evet zorluklar aksilikler üst üste gelmiş Allah beterinden korusun vardır bir hayır hayat devam ediyor bu süreçte geçicek Allahın izniyle siz ilişkinizi yıpratmayın kaybetmeyin tüm zorlukları acılar aşmakta evliliğin mutluluk kadar tamamlayıcısı iyi gün kötü gün boşa demiyorlar

yukardaki arkadasin da dedigin gibi hayat devam ediyor.bazen düsünüyorum da keske ölümü de daha kolay kabullenebilsek .Eskiden ailemin ölecegini düsünüp kahrolurdum.Simdi biraz daha sakinlikle karsilayabiliyorum.Umarim kayinpederiniz en kisa zamanda atlatir.Alzheimerle teyzeye de en kisasindan hayirli bir ölüm diliyorum.Cünkü alzheimerin son evresi gercekten kötü.Sanirim kimse sondayla beslenmek istemez.Size de dayanma gücü ve tevekkül diliyorum.Umarim en kisa zamanda bu kötü günleri arkanizda birakirsiniz.Üzmeyin kendinizi.

Gecenin en karanlık vakti sabaha en yakın olan vakittir. Evet kötü şeyler gelmiş başınıza ama hepsi geçecek ve inşallah güzel günler gelecek. Ölene de Allah tan rahmet hastalarınıza da acil şifalar diliyorum.

Herkese çok teşekkür ediyorum nişanlımın halası tek başına morga gidemediği için ben girdim ilk kez ölmüş birini gördüm.

bu kadar aksilik üst üste kötü ya. başınız ssağolsun geçmiş olsun toptan. aile bireyleri çok yaşlı mı ki korkuyorum art arda bir şeyler oluyor belli bi yaş üstü insanlara üzücü bir şey.

62 yaşında vefat eden adam. Nişanlımın babası 56 yaşında. Teyzem 60 yaşında alzeimer olan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…