Art med

Hasret2510

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2024
28
5
6
23
IMG_2245.webp
Kızlar art med markasının bence bu yalancı ürünü orijinal art med markası değil daha önce de bundan çıktı art med kutusunda pozitif vermişti 2-3 ay önce ama kanda negatif vermişti şuan gene pozitif verdi ama dün negatif vermişti ben tiroid hastasıyım ayrıca polikistik overım var ve sigara tüketiyorum yani benim gibi olup yine de hamile kalan varmı bu arada gram imkan vermiyorum çünkü dediğim gibi geçen üç testin Üçü de pozitif çıkmıştı ama adetim gelmişti şimdi adetim 4 gün gecikti kasıklarım ağrıyı göğüslerimde hassasiyet var sizce hamile miyim bu testten alıp art med den pozitif görüp de hamile çıkam oldu mu ? Ayrıca size orijinal artı med in kasetini ikinci fotoğrafa koyuyorum. Bu düz kaset ama orijinalin yapısı farklı
415D9C7B-0CD1-41CF-A16D-9D8F44BBA9CB.webp

Eki Görüntüle 3617690 Kızlar art med markasının bence bu yalancı ürünü orijinal art med markası değil daha önce de bundan çıktı art med kutusunda pozitif vermişti 2-3 ay önce ama kanda negatif vermişti şuan gene pozitif verdi ama dün negatif vermişti ben tiroid hastasıyım ayrıca polikistik overım var ve sigara tüketiyorum yani benim gibi olup yine de hamile kalan varmı bu arada gram imkan vermiyorum çünkü dediğim gibi geçen üç testin Üçü de pozitif çıkmıştı ama adetim gelmişti şimdi adetim 4 gün gecikti kasıklarım ağrıyı göğüslerimde hassasiyet var sizce hamile miyim bu testten alıp art med den pozitif görüp de hamile çıkam oldu mu ? Ayrıca size orijinal artı med in kasetini ikinci fotoğrafa koyuyorum. Bu düz kaset ama orijinalin yapısı farklı Eki Görüntüle 3617689
Bende artı med ile öğrenmiştim hamile olduğumu ne olur ne olmaz kan verin evet yalancı pozitif vakaları cok fakat emin olmak daha iyi olur sizin icin

aynı markada yalancı pozitif ben de yaşadım hemde bariz bir şekilde pozitifti ama kanda çıkmamıştı.Ben de pcosluyum ve sigara da kullanıyorum ama dün hiçbir tedavi uygulamadan hamile kaldığımı öğrendik yani sizin de olabilir bence garantiye alın kan verin

Ben de pcosluyum sigara kullanıyorum ama ben de tedavi görmeden hamile kalabiliyorum . Bu ay da kaldım ama kimyasala döndü maalesef. Ve ben evde artımed strip test yaptım baya hassas bi testmiş erken genelik testinden daha koyu çıkardı gerçekten. Artımedin bir kaç testi var bende daha önce çok yalancı pozitif de çıkardı ama biraz bekledikten sonra çıkıyordu. Bu hamileliğimde de iki kere artımed yaptım biri strip biri kaset test be ikisi de anında çıkardı ve sonuçları doğruydu.

Back
X