• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artı med gebelik testi bozuk mu? Çizgi var mı?

pembegulll

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2025
175
18
13
Merhaba, reglime 5-6 gün var artı med gebelikte testi yaptım ama bozuk mu anlayamadım. Testi yaptığım anda test bozuk sandım, çünkü çok yavaş ilerledi hatta bozuk diye bıraktım 40 dakika önce yapmıştım bi bakim dedim böyleydi, anlayamadım, başına gelen var mı acaba?

Eklentiler

• IMG_8756.webp
    IMG_8756.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 34
Buraya atınca kalitesi bozulmuş, bu daha belirgin sanki

Eklentiler

• IMG_8760.webp
    IMG_8760.webp
    83,7 KB · Görüntüleme: 31
Ordaki çizgi belirgin, bozuk galiba ya heveslenmekte istemiyorum ama çok belli sizde bir bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_8770.webp
    IMG_8770.webp
    66,1 KB · Görüntüleme: 29
Merhaba, reglime 5-6 gün var artı med gebelikte testi yaptım ama bozuk mu anlayamadım. Testi yaptığım anda test bozuk sandım, çünkü çok yavaş ilerledi hatta bozuk diye bıraktım 40 dakika önce yapmıştım bi bakim dedim böyleydi, anlayamadım, başına gelen var mı acaba?
Bozuk gibi duruyor boya dağılmış

Benimde hepsinde çizgi çıktı ama preductor da negatif

Back
X