Gebeliğe Hazırlık Artı med gebelik testime bakar mısınızz??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

seklla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2021
1.159
588
73
Merhaba arkadaşlar adetim 2 gün gecikti eczanede erken gebelik testi bittiği için mecbur bunu almak zorunda kaldım. Benim çizgi ortada mı bana mı öyle geliyor yoksa test mi bozuk??

Eklentiler

• 02E15D36-52E5-48CD-953D-DB603D3CF8C3.webp
    02E15D36-52E5-48CD-953D-DB603D3CF8C3.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 1.659
  • 8A61F9AB-B8A3-4AB7-BC90-61CDE8887317.webp
    8A61F9AB-B8A3-4AB7-BC90-61CDE8887317.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 1.369
Merhaba arkadaşlar adetim 2 gün gecikti eczanede erken gebelik testi bittiği için mecbur bunu almak zorunda kaldım. Benim çizgi ortada mı bana mı öyle geliyor yoksa test mi bozuk??
Yok gibi geldi bana canım, kuruma çizgisi olabilir o. Erken gebelik testiyle bunların hassasiyeti aynı eczacı akrabam söylemişti

Ben ikinci çizgi gordm ama fotodan anlamak zor canım. Gözle görebiliyorsan yarın tekrarla testi

İnşallah vardır 🙏 Gecikme için 2 gün erken mi yoksa bir kaç gün ddaha beklesem mi
Aslında Gecikmeye göre biraz belirgin çıkması lazımdı ama. Geç döllenmeyse normal. Bir kaç gün daha bekle testu tekrarla çok idrar damlatma ki dağılmasın

Aslında Gecikmeye göre biraz belirgin çıkması lazımdı ama. Geç döllenmeyse normal. Bir kaç gün daha bekle testu tekrarla çok idrar damlatma ki dağılmasın
Test geçersiz sanırım çizgi T nin yanındda. Yarına tekrarlayım

Arkadaşlaarr bugün adet oldum. O kadar üzgünüm ki ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. 3 gün gecikme sonucu bugün bir iki damla geldi. Ve devamı da geliyor. 1 yılım dolmak üzere. Benden sonrra evlenenlerin herkesin çocuğu oldu. Allah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Banada yok gibi geldi ama istersen testi yenile

İnşallah canım olur 🙏 her ayy 26 sürüyordu bu ay 29 sürdü çok üzgünüm 😢
Stresten olmuştur dert etme ben hamilelikten önce stresten gecikmeler kendimde yüzde yüz hamilelik belirtileri hamile kaldıktan sonra günlüğümü okudum bşr görmeliydin resmen neler yazmışım o sebeple bu süreçte herşey normal hiç birşey için kendini üzme sen ne zaman umursamadan kafan rahat isticen o zaman daha kolay olacak herşey ☺️

Stresten olmuştur dert etme ben hamilelikten önce stresten gecikmeler kendimde yüzde yüz hamilelik belirtileri hamile kaldıktan sonra günlüğümü okudum bşr görmeliydin resmen neler yazmışım o sebeple bu süreçte herşey normal hiç birşey için kendini üzme sen ne zaman umursamadan kafan rahat isticen o zaman daha kolay olacak herşey ☺️
Kafama çok takıyorum ve bunun çevreyle de ilgisi çok düşünmeden edemiyorum acaba düşünmemek için neler yapmalıyım ki 🤗

Kafama çok takıyorum ve bunun çevreyle de ilgisi çok düşünmeden edemiyorum acaba düşünmemek için neler yapmalıyım ki 🤗
Valla beni her adet öncesi arayanlar bile vardı ama bence insanın çoçuk yapıp yapmaması mahremiyet içeren bir konu ve toplumumuz bu konuda terbiyesiz ama onları hiç umursama millet sanki senin evladın olup olmamasına senden çok üzülecekmiş gibi izgüzarlık yapıyorlar

Back
X