• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artı med teste ne kadar güvenmeliyim

htnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2025
55
5
1
27
Hanımlar selam, bugün birliktelikten sonraki 12. gün
Belirtiler olduğu için dayanamadım yaptım ve 2 dk içerisinde böyle oldu fakat marka artı med olduğu için tereddütlüyüm. İlk idrar da değildi üstelik. Silik ama belli bir çizgi.
Bu marka kullanıp doğru sonuç alan var mı

Eklentiler

• 1000026064.webp
    1000026064.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 45
Belirtiler olduğu için dayanamadım yaptım ve 2 dk içerisinde böyle oldu fakat marka artı med olduğu için tereddütlüyüm. İlk idrar da değildi üstelik. Silik ama belli bir çizgi.
Bende negatif çıkmıştı hamile değildim doğru sonuç veriyor bazen istersen başka testle tekrarla yarın canım

Bende negatif çıkmıştı hamile değildim doğru sonuç veriyor bazen istersen başka testle tekrarla yarın canım
Ben daha önce bu marka ile yaptım ve negatif çıktı doğruydu sonuç.. şimdi böyle çıkınca insan umut doluyor bakalım yarın başka marka arayacağım eczanelerde 🙏

ÇİZGİ GÖREMEDİM CANIM BEN AMA INSALLAH VARDIR BEN BUGUN IKI TANE ARTIMED YAPTIM KOCA BIR NEGATIF

ÇİZGİ GÖREMEDİM CANIM BEN AMA INSALLAH VARDIR BEN BUGUN IKI TANE ARTIMED YAPTIM KOCA BIR NEGATIF
Buraya atarken kalitesi çok düşmüş ama görünen bariz bir çizgi var bakalım artık yarın anlaşılır.
Senin için en doğru en güzel zamanda nasip olsun kolaylık ve afiyetlice 💐

Buraya atarken kalitesi çok düşmüş ama görünen bariz bir çizgi var bakalım artık yarın anlaşılır.
Senin için en doğru en güzel zamanda nasip olsun kolaylık ve afiyetlice 💐
AMIN INSALLAH HERKESE VERSIN YARIN BI KAN VER BIZEDE SOYLE INSALLAH VARDIR

Ben daha önce bu marka ile yaptım ve negatif çıktı doğruydu sonuç.. şimdi böyle çıkınca insan umut doluyor bakalım yarın başka marka arayacağım eczanelerde 🙏
Evet bende de doğru sonuç vermişti inşallah hamilesindir canım 🥰

Şimdi kan sonucum çıktı negatif demek ki yalancıymış diyorum fakat alt karnımda ve kasıklarımda çok ağrıyor ve kramp var
Regl değil daha baya var üşütme gibi de değil garip bi acı
Psikolojik olsaydı geçerdi ama devam ediyor
Valla anlamadım bu işten bir şey

Şimdi kan sonucum çıktı negatif demek ki yalancıymış diyorum fakat alt karnımda ve kasıklarımda çok ağrıyor ve kramp var

ben ge.en ay onun azizliğine uğradım. kesinlikle güven vermiyor. pozitif çıktı kan testi yaptım 5. gün geçikmeye negatif di. 6. gunde de regli oldum.
almadan burdan okumadan önce bende bilmiyordum yalancı pozitif verdiğini yoksa almazdım.

Bende o azizliğe uğramış oldum ama şimdi de o ağrılar kramplar korkuttu yeni işe girdim izin alma sıkıntısı da var inşallah yoktur bir şey

Aynılarını geçen ay yaşadım bende bu belirtiler oldu acile gittim artık hamileyimdir diye beklerken bağırsak enfeksiyonu dedi hala sürüyor atlatamadan ben de sol kaşık batıyor yanıyor ve belim vuruyordu ayrıca sık idrara çıkıyordum

Aynılarını geçen ay yaşadım bende bu belirtiler oldu acile gittim artık hamileyimdir diye beklerken bağırsak enfeksiyonu dedi hala sürüyor atlatamadan ben de sol kaşık batıyor yanıyor ve belim vuruyordu ayrıca sık idrara çıkıyordum
Aynıları sağ tarafta yaşıyorum boşluklardan belime oradan kasıklarıma bacağıma şeklinde döngü yapıyor ağrılar
Size çok geçmiş olsun
bende en yakın zamanda gitmeye çalışacağım doktora bakalım

Aynıları sağ tarafta yaşıyorum boşluklardan belime oradan kasıklarıma bacağıma şeklinde döngü yapıyor ağrılar
Size çok geçmiş olsun
bende en yakın zamanda gitmeye çalışacağım doktora bakalım
Teşekkür ederim gidin ihmal etmeyin

Back
X