artık adet olmak istemiyorummmmmmmmmmmmm :(((

selam canım, doktorunuz ne diyor peki sorun neymiş? tez zamanda problem çözülür ve hamile kalırsın umarım ...

bizimde 2 yıl oldu ama gebelik yok.bekliyoruz.önce sebepsiz infertiliteydi sorunumuz şimdi de erkek infertilitesi çıktı.sizde var mı herhangi bir sorun?(inşallah yoktur)

selam canım, doktorunuz ne diyor peki sorun neymiş? tez zamanda problem çözülür ve hamile kalırsın umarım ...

bende endometriozis var eşimdede morfoloji düşük.tüp bebek tutmaz derlerdi inanmazdım.tüp bile tutmadı düşünebiliyormusunuz :5::5: normal yolla denemeye devam ediyoruz ama bıktım ya :5:

bende endometriozis var eşimdede morfoloji düşük.tüp bebek tutmaz derlerdi inanmazdım.tüp bile tutmadı düşünebiliyormusunuz :5::5: normal yolla denemeye devam ediyoruz ama bıktım ya :5:

canım bu işler tamamen nasip olmayınca olmuyor.bizdede eşimde sayı hız morfoloji herşey kötü.varikoselden ameliyat olduk.şimdi bekleme sürecindeyiz.doğal yolla olmazsa bize de tüp yolları görünüyor.ankaradasın galiba nerede yaptırdın tüp bebeği?memnun kaldınmı merkezinden?

bende istemiyorum buqün reql qünüm şun ana kadAR olmadım inş da olmam rabbim nasip eder inş sizlerede banada :49:

ayyyyy canım inşallah olmazsın.biz bebek düşünmeye başladığımızdan beri saolsun adetim bırak gecikmeyi hep erken gelmeye başladı.bir gün gecikse hamilemiyim diye heyecanlanıcam ama hep bir iki gün öne geliyor.o heyecanı bile yaşayamıyorum...

Allahim bizede sağlıkli bi evlat nasip eder insallah su mübarek günde duyar inş sesimizi :(
Ikilemdeyim bende ne adet oldum ne hamile yim :((

ayyyyy canım inşallah olmazsın.biz bebek düşünmeye başladığımızdan beri saolsun adetim bırak gecikmeyi hep erken gelmeye başladı.bir gün gecikse hamilemiyim diye heyecanlanıcam ama hep bir iki gün öne geliyor.o heyecanı bile yaşayamıyorum...

cnm inş en kısa zamanda rabbim hipimize nasip eder çok istiyorum anne olmayı o mutlu haberle sewinmeyi normalde qünüm hiç şaşmaz buqün henüz olmadım eqer haftasonuda olmazsm pazartesi test yapıcam 2 qün önce yaptım neqatifti :2:

canım bu işler tamamen nasip olmayınca olmuyor.bizdede eşimde sayı hız morfoloji herşey kötü.varikoselden ameliyat olduk.şimdi bekleme sürecindeyiz.doğal yolla olmazsa bize de tüp yolları görünüyor.ankaradasın galiba nerede yaptırdın tüp bebeği?memnun kaldınmı merkezinden?

ankara başkent hastanesinde yaptırdım ama genelde benim üzerime titrediler eşime hiç bir tedavi uygulamadılar.kesinlikle orası kadınlarla ilgileniyor.kaan aydosu aradım ürolog .muayenesi 350 tl ve en erken temmuza verebilirm dedi :5:

cnm inş en kısa zamanda rabbim hipimize nasip eder çok istiyorum anne olmayı o mutlu haberle sewinmeyi normalde qünüm hiç şaşmaz buqün henüz olmadım eqer haftasonuda olmazsm pazartesi test yapıcam 2 qün önce yaptım neqatifti :2:

inşallah canım.ne kadar süredir bebek istiyorsun?

kesinlikle aynen kist olduğu için bi gün umutlandırmaz sağolsun erken gelir hep

ankara başkent hastanesinde yaptırdım ama genelde benim üzerime titrediler eşime hiç bir tedavi uygulamadılar.kesinlikle orası kadınlarla ilgileniyor.kaan aydosu aradım ürolog .muayenesi 350 tl ve en erken temmuza verebilirm dedi :5:

evet canım bizde erkek infertilitesi olduğumuzu ocak ayında öğrendik.hemen kaan aydosu aradık.bize de hazirana verebiliriz demişlerdi.biz bekleyerek zaman kaybetmek istemedik oyüzden başka bir üroloğa göründü eşim.ama burada okuduğum kadarıyla kaan Aydos maille soru soranlara geri dönüş yapıyormuş.ben denemedim ama istersen bir deneyebilirsin.

biz 3 aydır deniyoruz çok uzun deqil ama insan takılıyo işte kuzenimn bi ay önce düqünü oldu şimdi hamile :26:

siz daha çok yenisiniz canım.stres yapmadan beklemeye çalış .stres yaparak varolan şansını da azaltıyorsun.daha çok erken.kendini yıpratmadan sabırla beklemeye çalış.doktorlar bile ilk bir yılı normal kabul ediyor.ama için rahat etsin istiyorsan doktora gidip genel bir muayene olabilirsiniz eşinle birlikte.bir sorun varsa erken müdahale etmiş olursunuz yoksa da için rahatlamış olur.

Back
X