- Konu Sahibi baskentkizi
2 seneyi geçti gebelik yine olmadı yine olmadı 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 seneyi geçti gebelik yine olmadı yine olmadı![]()
bizimde 2 yıl oldu ama gebelik yok.bekliyoruz.önce sebepsiz infertiliteydi sorunumuz şimdi de erkek infertilitesi çıktı.sizde var mı herhangi bir sorun?(inşallah yoktur)
selam canım, doktorunuz ne diyor peki sorun neymiş? tez zamanda problem çözülür ve hamile kalırsın umarım ...
bende istemiyorum buqün reql qünüm şun ana kadAR olmadım inş da olmam rabbim nasip eder inş sizlerede banada![]()
bende endometriozis var eşimdede morfoloji düşük.tüp bebek tutmaz derlerdi inanmazdım.tüp bile tutmadı düşünebiliyormusunuznormal yolla denemeye devam ediyoruz ama bıktım ya
![]()
bense 25 inde olmam gerekirken bugün olduminşallah olmazsın sen :)
bende endometriozis var eşimdede morfoloji düşük.tüp bebek tutmaz derlerdi inanmazdım.tüp bile tutmadı düşünebiliyormusunuznormal yolla denemeye devam ediyoruz ama bıktım ya
![]()
bende istemiyorum buqün reql qünüm şun ana kadAR olmadım inş da olmam rabbim nasip eder inş sizlerede banada![]()
Allahim bizede sağlıkli bi evlat nasip eder insallah su mübarek günde duyar inş sesimizi![]()
Ikilemdeyim bende ne adet oldum ne hamile yim(
ayyyyy canım inşallah olmazsın.biz bebek düşünmeye başladığımızdan beri saolsun adetim bırak gecikmeyi hep erken gelmeye başladı.bir gün gecikse hamilemiyim diye heyecanlanıcam ama hep bir iki gün öne geliyor.o heyecanı bile yaşayamıyorum...
canım bu işler tamamen nasip olmayınca olmuyor.bizdede eşimde sayı hız morfoloji herşey kötü.varikoselden ameliyat olduk.şimdi bekleme sürecindeyiz.doğal yolla olmazsa bize de tüp yolları görünüyor.ankaradasın galiba nerede yaptırdın tüp bebeği?memnun kaldınmı merkezinden?
cnm inş en kısa zamanda rabbim hipimize nasip eder çok istiyorum anne olmayı o mutlu haberle sewinmeyi normalde qünüm hiç şaşmaz buqün henüz olmadım eqer haftasonuda olmazsm pazartesi test yapıcam 2 qün önce yaptım neqatifti :2:
ayyyyy canım inşallah olmazsın.biz bebek düşünmeye başladığımızdan beri saolsun adetim bırak gecikmeyi hep erken gelmeye başladı.bir gün gecikse hamilemiyim diye heyecanlanıcam ama hep bir iki gün öne geliyor.o heyecanı bile yaşayamıyorum...
inşallah canım.ne kadar süredir bebek istiyorsun?
ankara başkent hastanesinde yaptırdım ama genelde benim üzerime titrediler eşime hiç bir tedavi uygulamadılar.kesinlikle orası kadınlarla ilgileniyor.kaan aydosu aradım ürolog .muayenesi 350 tl ve en erken temmuza verebilirm dedi![]()
Allahim bizede sağlıkli bi evlat nasip eder insallah su mübarek günde duyar inş sesimizi![]()
Ikilemdeyim bende ne adet oldum ne hamile yim(
biz 3 aydır deniyoruz çok uzun deqil ama insan takılıyo işte kuzenimn bi ay önce düqünü oldu şimdi hamile :26: