Artık adımı sıkıntılı kız koyacağım, bitmiyor dert..

poskolo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2009
463
2
0
İstanbul
Merhaba canlarm.ben takıntılı kız poskolo:( herseye takan hayatını mahveden bi kız..şmdiki sorunumda evlilik..Arkadaslar gercektenn sasırablrsnz ama sizde olmasanz kmseye acamam bunu.Mesela biri beni begenio işte ogluna yakıstırıyo cay içmeye gelelim felan diyor ben elim ayagm birbirine giriyor hemen reddediorm görmeden..snra biri aracı oluyo beni övüyo falan ben bahaneler uydurupp reddediyorum yine..yasım 22 evde okuyorm ben ack öğrtm.Baglayan birşey yok ama bu titremelerimi telaslarımıı atamıyorum..anne-babama cok düşkünüm felaket derecede ama bundan mı?yoksa hiç erkek arkadasım olmadı hayatımda bundanmı?lütfen bana akıl verin ki bu huyumuu bende bırakabileym offf:((

Küçükmüşsün daha canım yaa
Demek ki kendini evliliğe hazır hissetmiyorsun daha.
Acele etme bence.
Ama normalde de çok heyecanlıysan bunu yenmeye çalış.
İlerde problem olabilir.

cok erken 22 yas... en azindan sizin icin. heleki sevgili yoksa, ugruna evlilik yukunun altina girmeye can atacak bir canan yoksa tabi ki reddedersin. ayrica hersey bitti butun umitler tukendi de mi insanlar araci oluyor sana? hic cevren yok mu? hep mi evdesin? gencligini yasa... daha evlenirsin..

hehehehe bı an kendımı okuyorum sandım tek fark unı.deyım benım bahanemde okuyorum ben karıyer yapcam oluyor :Pp ama içten içe keşke evet desemıydım ya yaşım gecıyormu evlensemmı dıyede dusunmuyor değilim ..

arkadaşım cok fazla ustune dusup,dusunmemek lazım boyle seyleri.. eğer varsa kaderınde zaten zamanı gelınce kendiliğinden olucaktır hersey .. belkı sımdı hazır deılsın
kı zaten cok gencsın baksana burda evlılıgın ne kadar zor oldugunu yazan bırsuru ınsan var ..

Merhaba canlarm.ben takıntılı kız poskolo:( herseye takan hayatını mahveden bi kız..şmdiki sorunumda evlilik..Arkadaslar gercektenn sasırablrsnz ama sizde olmasanz kmseye acamam bunu.Mesela biri beni begenio işte ogluna yakıstırıyo cay içmeye gelelim felan diyor ben elim ayagm birbirine giriyor hemen reddediorm görmeden..snra biri aracı oluyo beni övüyo falan ben bahaneler uydurupp reddediyorum yine..yasım 22 evde okuyorm ben ack öğrtm.Baglayan birşey yok ama bu titremelerimi telaslarımıı atamıyorum..anne-babama cok düşkünüm felaket derecede ama bundan mı?yoksa hiç erkek arkadasım olmadı hayatımda bundanmı?lütfen bana akıl verin ki bu huyumuu bende bırakabileym offf:((

istemiyor olabilirsinCADIARZU

veya erkek tarafından beğenilmemek düşüncesiCADIARZU

dert etme zamanı gelince evet dersin sen bile anlamadan sempatiksalakcinni

bende 22 yasındayım 2,5 yıllık evlıyım.benımde hıc sevgılım olmadan evlendım.kendını hazır hıssettıgın zaman yasın bı onemı yok canım arkadasında dedıgı gıbı begenılmeme korkusu olabılır gorusmelere acık ol eger kendını hazır hıssedıyorsan.

canım bende senin gibiydim herkesi reddediyodum istemiyorum düşünmüyorum diyodum taki eşime kadar nasip olunca insanın dili baglanıyo reddemiyosun merak etme olumunekankayizsmile

takıntı yapacak bir dert değil.erken daha.nasip kısmet olunca dilin ağzın bağlanır karşındakine gönlün akıverir. o yüzden rahat ol. yaşında küçük daha.neyle mutlu oluyosan onu yap. bırak hayatı akışına.kasma kendini bukadar.evlilik güzel şey ama büyük sorumluluğuda var.bunu taşımay hazır olamn lazım. hiç birşey bekarken gibi olmuyo.yinede güzel :) sen bir tarfatan görüşmeler açık ol.rahat ol.sen beğenilmeye geliyolarmış gibi düşünme beğendirmeye geliyolarmış gibi düşün seçilen değil seçen ol ve asla içine sinmeyen birini sırf evlenmek için seçme.

Bende sen gibiydim canım, gerçi bana bulduklarını hiç beğenmezdim oa ayrı bir konu. Halende biri sana falancanın oğlu var bir tanışın dese, iç sıkıntısı, bir huzursuzluk yaşıyorum. Gerçi senin yaşın henüz çok küçük evliliğe sıcak bakmıyor olabilirsin şuan için sorun değil ama bu halin hep devam ederse sorun teşkil eder.Bende olduğu gibi..

Demek kısmetiniz beklemede hala...

Ha diyince olmuyor bu mevzular.Herşeyin bir zamanı var.

Öyle bi an gelir ki eliniz kolunuz bağlanıp diliniz mühürlenir ve evet diyiverirsiniz.

Zamana bırakın kendinizi.

Ya gercekten bayılıyorum bu kadınlar kulübüne ne güzel bir cok kişinin görüşü..Tesekkürler kızlar.Bazılarınız yasın erken demiş dogru fakat acık ögrtm ünv de okudugum için herkes sanki artk zamanın gelmş gibi davranıyor cevre yani.. babama bakarsanız o ebedi wermez beni.Bazılarınız da begenilmeme korkusu demiş.Gercekten en nefret ettgm seydr kendimi övmek fkt güzel sayılırım cekici oldugumu ve fizigimin muhtesem oldugunu hep duyarm yüzümde güzeldir öyle hani bi cıkıntı yada bbi kusur yok Rabbim e şükürler olsun.begenilirim o nedenle de bunun kaygısını cekmedm hiç.ben sanki hemen bu iş olup btck gbi gelio beni alıp götrceklermiş gibi bilmiyrm yaa bence kadın olmak her acıdan zor..

canım hayatın amaçlarından biridr evlenmek çocuk yapmak çünkü annen baban devamlı yannda olmicak bu nednle kendine yeni bi aile kurmak zorundasın şimdi veya sonra...ailene düşkünsen bence evlenmeyi daha çok istemen gerekir..

canım hayatın amaçlarından biridr evlenmek çocuk yapmak çünkü annen baban devamlı yannda olmicak bu nednle kendine yeni bi aile kurmak zorundasın şimdi veya sonra...ailene düşkünsen bence evlenmeyi daha çok istemen gerekir..

bitanem cok güzel yazmıssın ben böyle fikirlerde istiyorum..neden aileme düşknsem daha cok istemem lazım canım:?

bilmediğin bir duruma gösterdiğin tepki olabilir mii...henüz yaşın çok genç evlilik için..kendini buna hazır hissetmediğin için kendini konunun içinde bulunca paniğe kapılıyorsun ister istemez..tabii bunda birde daha önce hiç bir erkekle bir ilişki yaşamamış olmanın verdiği durum söz konusu..telaş etme,önce ayaklarının üzerinde dur.beklentilerini belirle,hayata karşı rotanı çiz kii kendine güvenin artsın..sevgi zorla olmaz,içine akar bişiyler vakti gelince..önceliklerini belirleyip yaşamın farkına varırsan bence sıkıntın çözlürboshayallersmile

Back
X