- 2 Şubat 2019
- 2.177
- 2.128
- 83
Bekleyen kan siyah gelir diyor doktorlar normal diyor canım endişelenmeBide utanarak söylüyorum ama adet kanının rengi siyahti bugün normal mi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekleyen kan siyah gelir diyor doktorlar normal diyor canım endişelenmeBide utanarak söylüyorum ama adet kanının rengi siyahti bugün normal mi![]()
İlk defa oldu diyeblrmHer adetin de böyle mi olur da canım rengi
İnşallah öyledir ama tam vaktinde oldumBekleyen kan siyah gelir diyor doktorlar normal diyor canım endişelenme
Amin aminnn inşallah hayırlısıyla tüm isteyenlere de bana daAmin inşallah sanada tez zamanda tüm bu güzel duyguları tattırsın rabbim ❤
Teşekkür ederim mesajın içimi çok rahatlatti abla kendimi bı iyi hissettim. Yarın randevu aldım gitcem inşallahKendini strese sokma canm bak ne guzel diyosun yeni evliyim biraz kendini rahatlat esinle evliligin tadina var elbet zamani gelince olur bebegin ama bu sirada sakin komtrollerini aksatma bence tekrardan muayeneye git rabbim insallah tekrar yasatr sana hamilelik sevincini daha sonrada kucağında gormeyi uzme kendini gelecegin annesi![]()
Rahim filmi hsg cekdir mutlaka ozmn ben cekdrdm bebegm var su anAllah yardımcın olsun çok zoryumurtalıkta yapışkanlık falan oluyor diyorlar. Acaba öyle bişey mi var diye düşünüyorum
MaşallahRahim filmi hsg cekdir mutlaka ozmn ben cekdrdm bebegm var su an
Öncelikle geçmiş olsun ve İnşAllah en kısa zamanda güzel haberler alırsınız. eğer planlı bir şekilde gebelik düşünüyorsanız güvendiğiniz bir kadın doğum uzmanına başvurarak gebeliğinizi engelleyecek bir sağlık sorunu olup olmadığını araştırmasını isteyebilirsiniz. Bu basit bir hormon testi ve rahim filmi ile mümkün. Ayrıca bu süreçte en önemli şey stres yapmamanız bence. ve çok hamilelik odaklı yaşamayın hayatınıza normal bir şekilde devam edin. Çünkü sürekli hamileliği düşünmek, beklemek başlı başına stres ve en büyük engel oluyor. Onun dışında folik asit takviyesine başlayın. Zaten gebelikten en geç 3 ay önce başlamanız öneriliyor. ayrıca kan değerlerinize baktırın. Kansızlık da engelleyebiliyor ve dengeli beslenmeye çalışın.Merhaba ben yaklaşık yedi ay önce kürtaj oldum, bebeğin kalbi durmuştu.bir ay korunduk; altı aydır deniyoruz ama hala gebe kalmadım. Bu ay ovulasyon testi denedim ama olmadı, bugün adet günümdü ve yaklaşık bir saat önce lavaboya gittim çok özür dileyerek söylüyorum peceteye kırmızıya yakın pembelikte kan bulaştı. İlk anne baba olmaya niyetlendigimizde denedigimiz ay tutmuştu, kürtajdan sonra şuana kadar olmaması bizi düşündürüyor. Çevremizdeki insanlar biraz daha bekleyin Allah'ın bir bildiği vardır, diyorlar ama benim pek sabrım kalmadı. İster istemez endiseleniyorum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyiz ne yapmalıyız endiselenmemiz gerekiyor mu?
Ne yazikki kansizim ve beslenme düzenim hiç yok. Bunlara dikkat ederim. Bugün doktora gittim bir sonraki adetimde hormon testi yapacağını söyledi bugün adetim kesildiği icin artık bakalım hakkımızda hayırlısı olsunÖncelikle geçmiş olsun ve İnşAllah en kısa zamanda güzel haberler alırsınız. eğer planlı bir şekilde gebelik düşünüyorsanız güvendiğiniz bir kadın doğum uzmanına başvurarak gebeliğinizi engelleyecek bir sağlık sorunu olup olmadığını araştırmasını isteyebilirsiniz. Bu basit bir hormon testi ve rahim filmi ile mümkün. Ayrıca bu süreçte en önemli şey stres yapmamanız bence. ve çok hamilelik odaklı yaşamayın hayatınıza normal bir şekilde devam edin. Çünkü sürekli hamileliği düşünmek, beklemek başlı başına stres ve en büyük engel oluyor. Onun dışında folik asit takviyesine başlayın. Zaten gebelikten en geç 3 ay önce başlamanız öneriliyor. ayrıca kan değerlerinize baktırın. Kansızlık da engelleyebiliyor ve dengeli beslenmeye çalışın.
Gittin mi doktora canimİlk defa oldu diyeblrm
Evet gittim doktora adetim bugün bittiği için bir sonraki adetimde gelmemi söyledi ablaGittin mi doktora canim
İnşallah hayırlısı olur canımEvet gittim doktora adetim bugün bittiği için bir sonraki adetimde gelmemi söyledi abla