- 26 Aralık 2015
- 12.511
- 20.754
- 398
- 35
9 aydir bebisim olsun diye ugrasiyorum. Herhangi bi problem yok hersey yerli yerinde tun testler vs normal. Bat gunum cuma. Bugun oyle bisey yasadim ki suratima tokat gibi çarptı. Sabahleyin dayanamayip test yaptim bata 2 gun var negatif gordum moralim bozuldu saatlerce agladim. Bu ay da olmucak hic olmucak diye. Aksama dogru kahreden bi haber aldm. Kuzenim 9 yil aradan sonra ikinci bebeğine hamile kalabilmisti. Cinsiyeti bile belli olmustu. Lakin yapilan testler sonucunda doktoru sunlari demis. Bebek milyonda bir gorulen bir sakatliga sahipmis. Hic bir uzvu calismiyormus ne konusabilecek ne yuruyebilecek ne duyabilecek vs demis doktor. Acil karar vermeniz lazim ya alinacak ya da omur boyu yogunbakimda yasayacak diye. Kuzenim kahrolmus durumda. Ankaraya baska doktora da gitti. Lakin o da aynisini demis. Ben nasil kiyabilirim evladima icimde kipir kipir hareket ediyor diye cok agliyor. ALLAHIM dedim buyuk imtihan. Ben neye agliyorum herkeste nasil dertler var. Ve bugun anladim ki Allahim herkese herseyin hayirlisini ve sagliklisini nasip etsin. Olsun, olsun niye olmuyo diye kendimizi parcalayip agliyoruz ama sukretmeliyiz işte arkadaslar Allah herseyin zamanini ve guzelini bizden daha iyi biliyor. Sizlerle paylasmak istedim umutsuzluga kapilip kendimizi bos yere heder etmeyelim diye..