artık aklım çok karıştı lütfen yardım edin

140215

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2013
237
8
48
35
Zonguldak
arkadaşlar bende pco var ama doktor korunmayı bırakalı 1 sene dolmadıgı için ilaç tedavisine başlamak istemiyorum dedi biraz takvim yöntemine göre gidelim dedi sizce böyle hamile kalabilirmiyim birde acaba yumurtlama testi alsammıki faydası olurmu lütfen yardım edin

yardım edinnnn

selam canım bende aynı şeyleri yaşadım ama seninde doktorun dediği gibi tam 1 senenin sonunda kendiliğinden hamile kaldım acele etme sabır et

Canim bende pcosluyum 1 yildan once tedaviye baslamak istemio doktorlar kendiliginden hamile kalma durumun yuksek cünku ama 1 yildan sonra klomen yada srophen kullandirirlar yumurtan istenilen boyuta gelincede catlama ignesi verirler allahin izniyle hamile kalirsin

cnm sen hamile kaldınmı peki

Su an 2 aylik hamileyim canim ama kesemde kanamam var ilac kullaniyorum insallah iyi olacak

cnm çok sevndm kndine çok dkkt et sahip çık ona gerçekten onlara sahp olmak çok zor bn daha 6 ay oldu deneyeli ama çok yıprandım ve umıdım azalıyo gbi oluyo sence ovu testi alayımmı

cnm çok sevndm kndine çok dkkt et sahip çık ona gerçekten onlara sahp olmak çok zor bn daha 6 ay oldu deneyeli ama çok yıprandım ve umıdım azalıyo gbi oluyo sence ovu testi alayımmı

Bende oyleydim her adet donemimde sinir krizi geciriyordum esime saldiriyordum surekli cok zor allah yardimci olsun insallah ama sabretmek gerekiyor domtorum bana hep dedi biraz sabir diye aralik ayinin basindada kendi tedaviye baslamak istedi artik cok bekledigimiz icin...yumurta takibi yaptir sana tavsiyem
Vücudun yumurta uretiyor mu yumurtalarin ne kadar buyuyor catlama var mi bunlara baktirmak istediğini soyle bence bundan sonuc alirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…