arkadaşlar bende pco var ama doktor korunmayı bırakalı 1 sene dolmadıgı için ilaç tedavisine başlamak istemiyorum dedi biraz takvim yöntemine göre gidelim dedi sizce böyle hamile kalabilirmiyim birde acaba yumurtlama testi alsammıki faydası olurmu lütfen yardım edin
selam canım bende aynı şeyleri yaşadım ama seninde doktorun dediği gibi tam 1 senenin sonunda kendiliğinden hamile kaldım acele etme sabır et
Canim bende pcosluyum 1 yildan once tedaviye baslamak istemio doktorlar kendiliginden hamile kalma durumun yuksek cünku ama 1 yildan sonra klomen yada srophen kullandirirlar yumurtan istenilen boyuta gelincede catlama ignesi verirler allahin izniyle hamile kalirsin
cnm sen hamile kaldınmı peki
evet canım 1 sene korunmadık 1 senenin sonunda hamile kaldım şimdi 16 aylık bir kızım var
Su an 2 aylik hamileyim canim ama kesemde kanamam var ilac kullaniyorum insallah iyi olacak
allah analı babalı buyutsn inş senn yernde olmayı çok isterdm çok korkuyorum olmıcak dye
teşekkür ederim canım allah inşallah sanada nasib etsin.
amin cnm bnm ya bşy daha sorcam szlere bitkisel şeyler kullandınızmı hiç
cnm çok sevndm kndine çok dkkt et sahip çık ona gerçekten onlara sahp olmak çok zor bn daha 6 ay oldu deneyeli ama çok yıprandım ve umıdım azalıyo gbi oluyo sence ovu testi alayımmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?