• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık başka yolu yok...

Peritozu35i

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2015
304
223
53
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır cesaret bulamadığım kendi kendimi koyverdiğim ve önünü artık alamadığım kilolarımla yarın vedalaşmaya başlıyorum.163 boyunda 74 kiloyum.ocak ayında bebek denemesine başlıcam 10 kilo vermeyi hedefliyorum.(2.5aydsa)katılmak isteyen arkadaslarla yazışabiliriz.

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır cesaret bulamadığım kendi kendimi koyverdiğim ve önünü artık alamadığım kilolarımla yarın vedalaşmaya başlıyorum.163 boyunda 74 kiloyum.ocak ayında bebek denemesine başlıcam 10 kilo vermeyi hedefliyorum.(2.5aydsa)katılmak isteyen arkadaslarla yazışabiliriz.

canım öncelikle şimdiden hayırlı olsun güzel haberlerini alırız inşallah :KK16: ben sana eşlik edebilirim seve seve :KK39: benimde boyum 158 kilom 61 hedefim öncelikle 55 inşallah başarılı olabirim yalnız ben acele etmiycem çok sıkı bi diyet değil de daha çok sağlıklı beslenme üzerine olucak çünkü kış aylarında diyet yapmakta zorlanıyorum üşüyünce daha çok acıkıyorum da :KK17:

canım öncelikle şimdiden hayırlı olsun güzel haberlerini alırız inşallah :KK16: ben sana eşlik edebilirim seve seve :KK39: benimde boyum 158 kilom 61 hedefim öncelikle 55 inşallah başarılı olabirim yalnız ben acele etmiycem çok sıkı bi diyet değil de daha çok sağlıklı beslenme üzerine olucak çünkü kış aylarında diyet yapmakta zorlanıyorum üşüyünce daha çok acıkıyorum da :KK17:

Teşekkürler arkadaşım.Bende kesinlikle sıkı diyet yapmıycam.Bir diyetisyen arkadaşımın önerilerini dikkate alarak şöyle bir beslenme şekli oluşturdum.
Sabah:1 dilim kepek ekmek,peynir,3adet zeytin,yeşilik vs.
Ara:1 adet meyve, 1 fincan tek şekerli türk kahvesi
Öğlen:3 adet köfte,salata,ayran,1 dilim kepek ekmek
Ara:1adet meyve veya activya yoğurt veya bitkiçayı-yarım paket diyet bisküvi
Akşam:yogurt,1 parca tavuk yada balık yada et ile hazırlanmış salata
Ara:1 adet meyve

Bugün tam anlamı ile start verdim arkadaşım,istersen burdan devame delim.
Çalıştığım için kolay önerilerde bulundu doktor arkadaş.
Umarım 2-3 aya kurtuluruz...

Teşekkürler arkadaşım.Bende kesinlikle sıkı diyet yapmıycam.Bir diyetisyen arkadaşımın önerilerini dikkate alarak şöyle bir beslenme şekli oluşturdum.
Sabah:1 dilim kepek ekmek,peynir,3adet zeytin,yeşilik vs.
Ara:1 adet meyve, 1 fincan tek şekerli türk kahvesi
Öğlen:3 adet köfte,salata,ayran,1 dilim kepek ekmek
Ara:1adet meyve veya activya yoğurt veya bitkiçayı-yarım paket diyet bisküvi
Akşam:yogurt,1 parca tavuk yada balık yada et ile hazırlanmış salata
Ara:1 adet meyve

Bugün tam anlamı ile start verdim arkadaşım,istersen burdan devame delim.
Çalıştığım için kolay önerilerde bulundu doktor arkadaş.
Umarım 2-3 aya kurtuluruz...

Inşallah pericim ☺ azmimizden motivasyonumuzdan bişey kaybetmezsek bencede başarılı oluruz :KK66: bu arada bu sabah tartıldım 60.2 olmusum bikaç yüz gr vermek bile beni çok mutlu etti :KK70: bi kg bildirim günü belirleyelim istersen sanada uygun olan bi gün ne kadar verdiğimizi aldığımızı ne durumda olduğumuzu takip etmek açısından :KK66:
Bu arada verdiğin liste bana çok hitap ediyo zaten diyetisyenlerin klasik listesi 3 aşagı 5 yukarı aynı oluyo ☺ ben şöyle bi farklılık yapıcam senin listene göre ikindi ara öğünlerine kuruyemiş eklemeyi düşünüyorum akşam yemeklerinide çorba ve salata yoğunluklu yapmayı. soğuklar yaklaştıkca sıcak çorba içmek daha keyifli oluyor hemde daha fazla sıvı almıs oluruz :KK66:

Inşallah pericim ☺ azmimizden motivasyonumuzdan bişey kaybetmezsek bencede başarılı oluruz :KK66: bu arada bu sabah tartıldım 60.2 olmusum bikaç yüz gr vermek bile beni çok mutlu etti :KK70: bi kg bildirim günü belirleyelim istersen sanada uygun olan bi gün ne kadar verdiğimizi aldığımızı ne durumda olduğumuzu takip etmek açısından :KK66:
Bu arada verdiğin liste bana çok hitap ediyo zaten diyetisyenlerin klasik listesi 3 aşagı 5 yukarı aynı oluyo ☺ ben şöyle bi farklılık yapıcam senin listene göre ikindi ara öğünlerine kuruyemiş eklemeyi düşünüyorum akşam yemeklerinide çorba ve salata yoğunluklu yapmayı. soğuklar yaklaştıkca sıcak çorba içmek daha keyifli oluyor hemde daha fazla sıvı almıs oluruz :KK66:

Canım çok sevindim valla fark etmez bildirimimiz istersen her perşembe olsun madem bugün başladık:)
Evet kuruyemişte sağlıklı bende değiştirebilirim.
Sakın pes etmeyelim ziraa bebek olduğunda psikolojikmen birde kiloma üzülmek istemiyorum:(

Canım çok sevindim valla fark etmez bildirimimiz istersen her perşembe olsun madem bugün başladık:)
Evet kuruyemişte sağlıklı bende değiştirebilirim.
Sakın pes etmeyelim ziraa bebek olduğunda psikolojikmen birde kiloma üzülmek istemiyorum:KK43:

Haklısın canım seni çok iyi anlıyorum ben henüz evli değilim evlilik hazırlığındayım tarihi kesin değil ama seneye düşünüyoruz evliliği ve bebek içinde beklemek istemiyoruz :D o yüzden hem gelinlik için hemde sağlıklı bir hamilelik geçirmek için kilo vermek istiyorum nasipse inşallah ikimiz içinde hayırlısıyla herşey yolunda gider ;) önce verdiğimiz sonrada aldığımız kilolara seviniriz ☺

Haklısın canım seni çok iyi anlıyorum ben henüz evli değilim evlilik hazırlığındayım tarihi kesin değil ama seneye düşünüyoruz evliliği ve bebek içinde beklemek istemiyoruz :KK70: o yüzden hem gelinlik için hemde sağlıklı bir hamilelik geçirmek için kilo vermek istiyorum nasipse inşallah ikimiz içinde hayırlısıyla herşey yolunda gider :KK66: önce verdiğimiz sonrada aldığımız kilolara seviniriz ☺
Aynen cnm bende evlenirken zayıftım evlendikten sonrada dıkkat etmek lazım

Back
X