Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar bugun dondurulmus embryolarimla ikinci tup Bebek transferimi oldum.Icimde Ikitane 4 hucreli minicik bebeslerim var :)) ay simdiden iki hafta sonraki Test gununu dusunup pozitifi hayal ediyorum:)) isallah Hersey yolunda gider canlarim.
Tskr ederim canim,isallah bu sefer benimle kalmayi kabulederler :)) sanada simdiden bol sanslar canim benim.
Kizlar bugun transferimin ikinci gunu ama Ben iki gunden beri cok kotu grip oldum.oksururken ve hapsururken cok kasiklarim agriyor.Size sorim acaba bu gribi hemen yok edecek Bir receteniz varmi canlarim.
bende ağustos ayında dondurulmuş embriyo transferi yaptırdım ve benimde bedenim artık 3 kişilik..Allahım isteyen herkese tattırsın bu duyguyu..
Canim tskr ederim isallah haftaya hayirli haberlerimi veririm :)) ben bremene yakin oldenburg da yaptirdim sen nerde yaptirdim canim kacinci denemen?
Simdi Bende seni hatirladim :)) cok uzuldum Ya simdi Neden olmadi beli Bir sebebi varmi?isallah en kisa zamanda RAbbim bebeklerimizi bize bagislar.ben suan ne yapacagimi bilmiyrum Test gunumu bekliyorum heycanla