Artik bedenim 3 kisilik :))

adanali

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2009
447
174
628
50
Kizlar bugun dondurulmus embryolarimla ikinci tup Bebek transferimi oldum.Icimde Ikitane 4 hucreli minicik bebeslerim var :)) ay simdiden iki hafta sonraki Test gununu dusunup pozitifi hayal ediyorum:)) isallah Hersey yolunda gider canlarim.

Kizlar bugun dondurulmus embryolarimla ikinci tup Bebek transferimi oldum.Icimde Ikitane 4 hucreli minicik bebeslerim var :)) ay simdiden iki hafta sonraki Test gununu dusunup pozitifi hayal ediyorum:)) isallah Hersey yolunda gider canlarim.

hayırlı olsun cnm inşallah sımsıkı tutunurlar sana bende ay sonunda alıcam dondurulmuş bebeişlerimi inşallah sorunsuz çözünürlerde yarım kalmaz tedavim.

Tskr ederim canim,isallah bu sefer benimle kalmayi kabulederler :)) sanada simdiden bol sanslar canim benim.

Canim temmuzda denedim ilk olarak ama negatif oldu.bu denemem dondurulmuslarla oldu.benim toplamak 6 cift embryom dondurulmustu.bugun iki tanesini kullandim ama ilk paketteki embryolarin Biri saglikli cozulemeyince ikinciyi acmislar ama Ben iki Tane yerlestirmek istedigim icin Kalan Bir embryom bosta kaldi bilmiyrum noldu ona :))drum bana pazartesi cozdurmeye baslicaz sali yerlestiricez demisti ve oylede oldu.bugun 4 hucreli bebeislerim benimle :))

adanalı kaçıncı denemen nerde yaptırdın içimden bir ses tutacagını söylüyor pozitif düşünmen cok güzel zaten temelinde bu yatıyormuş..bir sorum olacak tüp bebek tedavisi kilo aldırıyor mu şişlik mi veiryor cok can yakıyor mu?

Canim tskr ederim iyi dileklerin icin.ben almanyada yasiyorum bu benim ikinci denemem olucak ilaclara gelirsem Ben HIV Bir Kilo bile almadigina olaclardan dolayi.25 yasindayim esimden kaynsklanan sperm yetmezlihin oldugu icin tup Bebek yaptirdim. Isallah bu sefer basarabilirim Rabbimin emanetlerine sahip cikmayi.

Kizlar bugun transferimin ikinci gunu ama Ben iki gunden beri cok kotu grip oldum.oksururken ve hapsururken cok kasiklarim agriyor.Size sorim acaba bu gribi hemen yok edecek Bir receteniz varmi canlarim.

Kizlar bugun transferimin ikinci gunu ama Ben iki gunden beri cok kotu grip oldum.oksururken ve hapsururken cok kasiklarim agriyor.Size sorim acaba bu gribi hemen yok edecek Bir receteniz varmi canlarim.

geçmiş olsun öncelikle.bebişin de inşallah sağlıklı ve hayırlı bir şekilde seninle olur.bol bol c vitamini tüketmen gerekir.birde nane limon kaynatabilirsin.inşallah iyi gelir.

bende ağustos ayında dondurulmuş embriyo transferi yaptırdım ve benimde bedenim artık 3 kişilik..Allahım isteyen herkese tattırsın bu duyguyu..

bende ağustos ayında dondurulmuş embriyo transferi yaptırdım ve benimde bedenim artık 3 kişilik..Allahım isteyen herkese tattırsın bu duyguyu..

dondurulmuşlarla kizleremi hamile kaldın ay çok güzellll bende ay sonunda donmuşlarımı transfer ettircem korkuyorum bu ilk donmuş taransferim olucak
rabbim sağ salim kucağına aldırsın cnm
merak ettim acaba kaç hücreliydi bebekler transfer edildiğinde?

Tebrikler canim ikizlerini isallah en saglikli kucaginada Almayi nasip Eder Allah.Darisi bana isallah Bende ucgun once ilk dondurulmus Embryolarmi Transfer ettirdim ve isallah benimde ikizlerim olur :)) bu arada tavsiyelerin varmi bu konuda yani transferden sonra yapilmasi gercekten Ozel biseyler

tedavin hayirli olsun canim.insaallah hic ayrilmazsin bebeklerinden.
almanyada nerde yaptirdin tedavini?

Canim tskr ederim isallah haftaya hayirli haberlerimi veririm :)) ben bremene yakin oldenburg da yaptirdim sen nerde yaptirdim canim kacinci denemen?

Canim tskr ederim isallah haftaya hayirli haberlerimi veririm :)) ben bremene yakin oldenburg da yaptirdim sen nerde yaptirdim canim kacinci denemen?

hatirladim simdi:)almanya topigi acmistim ben orda yazismistik bi kac kere.ben gelsenkirchen de yaptirdim.nrw de.3.denemem donmuslardi olmadi benimki.
Allahim yüzünü güldürsün insaallah.

Simdi Bende seni hatirladim :)) cok uzuldum Ya simdi Neden olmadi beli Bir sebebi varmi?isallah en kisa zamanda RAbbim bebeklerimizi bize bagislar.ben suan ne yapacagimi bilmiyrum Test gunumu bekliyorum heycanla

Simdi Bende seni hatirladim :)) cok uzuldum Ya simdi Neden olmadi beli Bir sebebi varmi?isallah en kisa zamanda RAbbim bebeklerimizi bize bagislar.ben suan ne yapacagimi bilmiyrum Test gunumu bekliyorum heycanla

kismet degilmis demekki..ama tabiki eksikler de vardi.
daha sormadim doktoruma neden olmamis olabilir diye.3 denememde ayni yerde oldu.ne cevap verecek bende merak ediyorum.sanirim bundan sonra sebepleri üzerinde daha cok duracagim.gerekli testler varsa onlari yaptiracagim.bide doktorumu degistirecegim.

Back
X