Artık bende hamişimmm :))

ceyda1403

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2013
45
1
6
Manisa
bende hamile olduğumu yeni öğrendimmm arkadaşlarr 9 aylık evliyiz bebek çok istiyoduk olmuyodu doktor da yumurta çatlatma ilacı vermişti adetinin 15. günü başla diye dün 15. günüydü ama ondan önceki gün az bi lekelenme oldu bende hamilelikten şüphelendm ve dün idrar testi yaptım işteeee çift çizgii o kadar mutlu olduk ki heyecandan titriyordum resmenn ve hemen hastaneye gittik çok küçükmüş bu yüzden ultrasnda görünmedi kan testi yaptı doktor 3 haftalık hamile çıktımmmm

O KADAR MUTLUYUM Kİ RABBİM TÜM KADINLARA ANNE OLMA GİBİ Bİ GÜZELLİĞİ NASİP ETSİN AMA SABREDİN MUTLAKA Bİ GÜN MURADINIZA ERERSİNİZZZ :))

Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah. bende dün öğrendim ama kaç haftalık olduğunu öğrenemedim yarın değerlerime bakılacak tekrar büyük ihtimalle ultrasonda da görünmez benimkide çok yeni çünkü :)

Hayırlı olsun Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah:)

Hayırlı olsun canım sağlıkla büyütürsün inş

hayırlı olsun cnm hangı ılacı kullandın yumurta catlatma ılacı olarak bndede aynı sorun var daa

Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Hayırlı uğurlu olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı bir evlat olur inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…