Artık Bende Tazecik Anneyim (elhamdülillah)

AmOnRA84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
227
1
116
Yalova
yerimde duramıyorum birilerine anlatmak istiyorum ama bişi olur korkusuyla her tanıdığa söyleyemiyorum amaaaaa siz benim ailemsiniz sizden gizleyemem
:Dkızlarrr artık bende hamileym(elhamdülillah)
rabbim isteyen herkese nasip etsin inş!!!
hadiyin bakalım tecrübeliler anlatın bildiklerinizi:54::54::54:

yerimde duramıyorum birilerine anlatmak istiyorum ama bişi olur korkusuyla her tanıdığa söyleyemiyorum amaaaaa siz benim ailemsiniz sizden gizleyemem

Allah hayırlısıyla sağlıklı kucağına almayı da nasip etsin.. Tebrikler

gozun aydın canımmmm sen anlat bıze bısıler bızde hamıs kalalım :17::17:

canımbiz çok farklı bişi yapmadk sadece uygun anı yakalamak gerekiyomş ben onu yakaladm!iki adetinin tam ortasında ki haftayı iyi değerlendr derm ben ayrıca bn ek olarak normalde hemen duş alırdım bu sefer sbah namazına kadr bekledm yıkanmadm namaza kalkınca yıkandm!
bide önemli olan niyetine girip gerisini tevekkül etmek rahat olunca oluyo arkadşmn ilk gebeliği ikizdi ne yazık ki düşükle sonuçlandı şimdi tekrar hamile niyetine gir ama sakın olurmu diye kendini sıkma o zman olur dedi gerçkten de ilk denediğimz ay acaba olur mu diye kendimi çok sıkmıştm tutmadı ama bu ay olursa olur rabbim hayırlı zamanda nasip etsn diye dua ettm hatta şunuda söyliyim uygun olan haftada sadece bizde denedk ondan sonra araya küslk girdi ne olduysa bir haftada oldu yani:17::17:
rabbim hayırlı zamanda hepinize nasip etsn işinizi kolaylaştırsın yüzünüzü güldürsn inşALLAH!!!

kızlar ya ben bişi sorcam 6haftalık oldu artık bebişim ve ben hala sadece kese görüyorum normalde oluşan yapılarını da görmem lazım değil miiii??bana bişi söyleyn nolur herşeyi biliyoruz güya ama iş başımıza gelnce yinede tereddüt ediyoruz:(:(:(

çok sevindim çok .. ne kadar güzel böyle şeyler okumak gün gelir bende anne olurmuyum evlenirmiyim hep bunları düşünüyorum bir yandan çok sevindim allah analı babalı büyütsün bahtı kaderi güzel olsun canm :)

tebrik ederim ben dee kimseye söylemedim daha anneler babalar biliyo tek. kardeslere bile demedik.. :)

çok sevindim çok .. ne kadar güzel böyle şeyler okumak gün gelir bende anne olurmuyum evlenirmiyim hep bunları düşünüyorum bir yandan çok sevindim allah analı babalı büyütsün bahtı kaderi güzel olsun canm :)
Allah razı olsn canım benim rabbim sana da hayırlı yuva kurmayı ve vatana millete hayırlı evlatlar nasip etsn
inan bana hiç geçmz dediğim zamana bakıyorm da neler gelmş geçmş!sende göz açıp kapayıncaya kadar bu hayallerini gerçkleştireceksn emin ol!!!:34::34::54:

tebrik ederim ben dee kimseye söylemedim daha anneler babalar biliyo tek. kardeslere bile demedik.. :)
rabbim sana da hayırlı doğumlar nasip etsn canum hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inş
biz yavaş yavaş söylüyrz daha doğrusu söylemk zorundaym çünkü 2 gündr hastanedeydm doktr yatış verdi durumum kötydü bi baş ağrısından yattığıma kimse inanmadı:(neyse hayırlısı böyleymş rabbim yardm etsn bizlere hamileyken ilaç içemedm ve migren nöbetm tuttu inan günlerdr ne çektiğimi anlatamam

kızlar bende hamileyim ama ben tedirginlik korku yüzünden mahvoldum şu anda dün test yaptım çift çizgi dünya başıma yıkıldı tayınciyiz biz mayısta taşınıcaz benim ağzımda bekleme sürecinde implantlar var offf Allahım sen yardım et herşey üst üste geldi yanımda kimse yok aileler uzakta kaldım buralarda tek başıma bügün test yaptırdım iki gibi gidip sonucu alıcam doktor gidecek falan desin istiyorum bazen. temmuzdada bir düşüğüm oldu ben anneliğe hazır değilim sanırım panik halim hamilelikten korkum var banada destek çıkın derdimi anlatamıyorum bıralarda eşimde üzülsün istemiyorum

kızlar bende hamileyim ama ben tedirginlik korku yüzünden mahvoldum şu anda dün test yaptım çift çizgi dünya başıma yıkıldı tayınciyiz biz mayısta taşınıcaz benim ağzımda bekleme sürecinde implantlar var offf Allahım sen yardım et herşey üst üste geldi yanımda kimse yok aileler uzakta kaldım buralarda tek başıma bügün test yaptırdım iki gibi gidip sonucu alıcam doktor gidecek falan desin istiyorum bazen. temmuzdada bir düşüğüm oldu ben anneliğe hazır değilim sanırım panik halim hamilelikten korkum var banada destek çıkın derdimi anlatamıyorum bıralarda eşimde üzülsün istemiyorum

canım benm sana şu kadarını söyliyim eğer bir şey başına geliyosa inan hakkında en hayrlısı o olduğu içindr!!ayrıca gurbetteym yalnızım diyosn ne güzel rabbim sna senden bir parça nasip etmiş o senn herşeyn olacak yol arkadaşn olacak
ama küçükken nasıl olacak deme onunla ilgilenrken bile yalnızlığını unutacaksn ve gerçek ailenn ne olduğunu anlayacaksn.
hiç sıkma kendini akışına bırak rabbim herşeyn güzelini bilir!ben yerinde olsam meleğime çok iyi bakarım:D:54::54:
ayrıca anneliğe hazır değilim diye kendinide yıpratma annelik zaten fıtratında var yaratılışın annelik üzerine,bebeğini bi kucağına al herşey değişir eminim,inan bana hepimiz için herşey çokkk ama çok güzel olacak rabbimin izniyle
rabbim herşeyi gönlüne göre versin inşALLAH

Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Rabbim olmayanlara da nasip etsin :16:

hayırlı olsun. Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etin sana.

Back
X