merhabalar...aranıza yeni katıldım..forumdaki paylaşımlar gerçekten çok güzel ve faydalı..bende anne adayıyım 10+2 hamileyim..
mrb canim hg hayirli olsun ins allah saglikli bir evlat versin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar...aranıza yeni katıldım..forumdaki paylaşımlar gerçekten çok güzel ve faydalı..bende anne adayıyım 10+2 hamileyim..
arkadaslar ben daha dogum yapmadim kizim cok nazli cikti gelmmio birturlu40 haftaya gircez nerdeyse bakalim ayin 4 unde randevumuz var dokt ne dicek son durum nedir
![]()
arkadaslar ben daha dogum yapmadim kizim cok nazli cikti gelmmio birturlu40 haftaya gircez nerdeyse bakalim ayin 4 unde randevumuz var dokt ne dicek son durum nedir
![]()
mrb kizlar yeni annelerr ben 4 kasim sabah 5.42 de dogum yaptimm kizimi aldim kucagima cok sukur mellek gibibirseyyy allahim her isteyene versinnnnn ..5 dk gormesem ozluyorum cokkk.olurum ben gamzelimeeee![]()
hayırlı olsun saglıklı olsun nş.canım rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş. dediin gibi insan özlüyo ben zaten hiç tek bırakamıyorum ama uyudugu zaman gözümde tütüyo miniğim.
mrb kizlar yeni annelerr ben 4 kasim sabah 5.42 de dogum yaptimm kizimi aldim kucagima cok sukur mellek gibibirseyyy allahim her isteyene versinnnnn ..5 dk gormesem ozluyorum cokkk.olurum ben gamzelimeeee![]()
canm hayrlı olsn bebeğini kucağına almana sevndm büyümüştr artk ne kadr oldu
nasıl uykusu gazı???var mı bi problem
yerimde duramıyorum birilerine anlatmak istiyorum ama bişi olur korkusuyla her tanıdığa söyleyemiyorum amaaaaa siz benim ailemsiniz sizden gizleyemem
kızlarrr artık bende hamileym(elhamdülillah)
rabbim isteyen herkese nasip etsin inş!!!
hadiyin bakalım tecrübeliler anlatın bildiklerinizi![]()
Hayırlı olsun canım inş sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
sagol canım sizler napıyosunuz bakalım cok sükür hepimiz saglıklı kavustuk yavrularımıza. baya büyüdü cok sükür 3 ay olmamıza 1 haftamız var. uykusu idare eder gazı gecti sükür bende dikkat ediyorum gazlı gıdalar tüketmşyorum. 1 haftadır ilaç kullanmyorum kendisi gazını cıkarıyor inşallah böyle devam ederde bidaha baslamam. sen napıyosun canım nası geciyo günün. ben cok cok yogunum süreklşi konusuyorum dolaştırıyoruum. hep ilgi bekliyo minik cadı. oynuyoruz akşama kadar. senin bebiş ne kadarlık oldu canım
canım 2.ayımıza kadar annem yanımdaydı ilk 40 günü hep karnın sıcak havlu koyarak gecirdik acıkcası bi zararı olurmu bilmem ama bizde cok faydası oldu bi arstır istersen ben hala ara sıra koyuyorum oda rahatlıyo. gecmiş olsun buarada umarım kısa zamanda saglıgına kavusur. bizim genlerdede huysuzluk sinirlilik var :)) buaralarda acayip naz yapıyo minicik boyuyla nereden öğrendiyse.. kucaga alısmasın kucağa almayın falan diyolar ya bu sancılarda kucak cok iyi geliyo ve kucaga alma dozunda olması gerekiyomuş normal zmana içinde cocukluk cagında güven problemi yasamamasının büyük payı varmısbiz 4 aylık olduk
çok gazlıydı bu ay çok zor geçti emmedi gazından sütüm azaldı,kabız oldu vs...
daha yeni toplanıyo şurup kullanıyrz kabızlık için
işte öyle böyle büyüyo
çok uyuyan bi bebek değil
sancısı çok olduğu için sürekli huyu değişiyo şimdi çok ağlıyo yavrum ya yani gittikçe daha da sinirli oluyo
zaten genlernde de var sinir nolcamm hiç bilmiyorm
canım 2.ayımıza kadar annem yanımdaydı ilk 40 günü hep karnın sıcak havlu koyarak gecirdik acıkcası bi zararı olurmu bilmem ama bizde cok faydası oldu bi arstır istersen ben hala ara sıra koyuyorum oda rahatlıyo. gecmiş olsun buarada umarım kısa zamanda saglıgına kavusur. bizim genlerdede huysuzluk sinirlilik var :)) buaralarda acayip naz yapıyo minicik boyuyla nereden öğrendiyse.. kucaga alısmasın kucağa almayın falan diyolar ya bu sancılarda kucak cok iyi geliyo ve kucaga alma dozunda olması gerekiyomuş normal zmana içinde cocukluk cagında güven problemi yasamamasının büyük payı varmıs