- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.437
- 208
- Konu Sahibi Amazing family
-
Iki çocuklu lohusa halinle neden bir de ütü yapıyorsun. Yat uyu derdin ne. Madem buluyormuş yapan birisini büyürsün bulsun. Zannediyorlar ki yollar onların boklu donlarını yıkamaya hevesli kadınlarla dolup taşıyor. Ben olsam şu andan itibaren hayrına bir bardak su bile vermem. O gelmeden yemeğini yap ye. Bir lokma bile bırakma. Sorarsa yapan birini buluver de.Günaydın kızlar
Hemen konuya geçiyorum
Konu tabiki yine eşim
Yeni doğum yaptım tek başıma iki çocuk ev işleri kendi bakımım yemek derken bu ara çok yoruldum. Ama yine de kocama yaranamadım. Gerçi yaranmak için yaptığımı da söyleyemem :)
Hamilelik ve doğum süresince işe giderken kalkmadım çoğu zaman.
Şimdi de bebiş gece hiç uyutmuyor sürekli ayaktayım
Ön bilgimi verdiğime göre konuma geçeyim
Bugün eşimin patronu gelecekti akşamdan ne giyeceğini ayarlamadı sabah ütüsüz birşeyi giymek isterse diye sordum bir gömleği var onu ütülememi istedi.
Bu arada ben 3 saat hiç uyumadım uykusuzum..
Ütüledim askıya astım. Beyefendi kalktı giydi ama tabi ne giymek
Giydiği gibi buruşturup fırlatması bir oldu!!
Neymiş yakasını güzel yapamıyormuşum
Bende tabi beğenmiyorsan sen yap dedim
Merak etme yapacak birisini bulurum dedi böyle karşılıklı atıştık.
Kızlar o kadar kırıldım ki ben onun hayat arkadaşıyım karısıyım çocuklarının annesiyim gördüğüm muamele beni çok üzdü. Sabahtan beri üzülmeyeyim sütüm gitmesin diyorum ama istemsiz akıyor gözyaşlarım ...
Aklım yerinde değil birşeyler söyleyeyim istiyorum yok bir kelime dahi çıkmıyor .
Siz olsanız bu durumda eşinize ne söylerdiniz ? Tepkiniz nasıl olurdu ?
9 senelik evliyim sadece 1 kere esimin gomlegini utuledim...Bizim evde is bolumu var ütüyü ve supurge isini o yapar..Ben silerim tozu alirim yemek camasir vb..cocuklarin banyosunu da paylastik oglani kızı ben yikiyorum..Günaydın kızlar
Hemen konuya geçiyorum
Konu tabiki yine eşim
Yeni doğum yaptım tek başıma iki çocuk ev işleri kendi bakımım yemek derken bu ara çok yoruldum. Ama yine de kocama yaranamadım. Gerçi yaranmak için yaptığımı da söyleyemem :)
Hamilelik ve doğum süresince işe giderken kalkmadım çoğu zaman.
Şimdi de bebiş gece hiç uyutmuyor sürekli ayaktayım
Ön bilgimi verdiğime göre konuma geçeyim
Bugün eşimin patronu gelecekti akşamdan ne giyeceğini ayarlamadı sabah ütüsüz birşeyi giymek isterse diye sordum bir gömleği var onu ütülememi istedi.
Bu arada ben 3 saat hiç uyumadım uykusuzum..
Ütüledim askıya astım. Beyefendi kalktı giydi ama tabi ne giymek
Giydiği gibi buruşturup fırlatması bir oldu!!
Neymiş yakasını güzel yapamıyormuşum
Bende tabi beğenmiyorsan sen yap dedim
Merak etme yapacak birisini bulurum dedi böyle karşılıklı atıştık.
Kızlar o kadar kırıldım ki ben onun hayat arkadaşıyım karısıyım çocuklarının annesiyim gördüğüm muamele beni çok üzdü. Sabahtan beri üzülmeyeyim sütüm gitmesin diyorum ama istemsiz akıyor gözyaşlarım ...
Aklım yerinde değil birşeyler söyleyeyim istiyorum yok bir kelime dahi çıkmıyor .
Siz olsanız bu durumda eşinize ne söylerdiniz ? Tepkiniz nasıl olurdu ?
Keşke ama bir an dondum kaldım uyku sersemi halimle bebeğimi enziriyordum beğenmiyorsan kendin ütülersin diyebildim sadeceKadinin asli gorevi utu yapmakta benmi bilmiyorum:) Allah onada el vermis kol vermis, kullansin diye.. sacma sapan davranmis. Lafi cuk diye koysaydin keske..
Hahay senin ağzına sağlık.Iki çocuklu lohusa halinle neden bir de ütü yapıyorsun. Yat uyu derdin ne. Madem buluyormuş yapan birisini büyürsün bulsun. Zannediyorlar ki yollar onların boklu donlarını yıkamaya hevesli kadınlarla dolup taşıyor. Ben olsam şu andan itibaren hayrına bir bardak su bile vermem. O gelmeden yemeğini yap ye. Bir lokma bile bırakma. Sorarsa yapan birini buluver de.
Laf söylerse daha tavayla girişin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?