• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık beni sevmediğini düşünüyorum..

Amazing family

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
4.036
10.437
208
Günaydın kızlar
Hemen konuya geçiyorum
Konu tabiki yine eşim
Yeni doğum yaptım tek başıma iki çocuk ev işleri kendi bakımım yemek derken bu ara çok yoruldum. Ama yine de kocama yaranamadım. Gerçi yaranmak için yaptığımı da söyleyemem :)
Hamilelik ve doğum süresince işe giderken kalkmadım çoğu zaman.
Şimdi de bebiş gece hiç uyutmuyor sürekli ayaktayım
Ön bilgimi verdiğime göre konuma geçeyim

Bugün eşimin patronu gelecekti akşamdan ne giyeceğini ayarlamadı sabah ütüsüz birşeyi giymek isterse diye sordum bir gömleği var onu ütülememi istedi.
Bu arada ben 3 saat hiç uyumadım uykusuzum..
Ütüledim askıya astım. Beyefendi kalktı giydi ama tabi ne giymek
Giydiği gibi buruşturup fırlatması bir oldu!!
Neymiş yakasını güzel yapamıyormuşum
Bende tabi beğenmiyorsan sen yap dedim
Merak etme yapacak birisini bulurum dedi böyle karşılıklı atıştık.
Kızlar o kadar kırıldım ki ben onun hayat arkadaşıyım karısıyım çocuklarının annesiyim gördüğüm muamele beni çok üzdü. Sabahtan beri üzülmeyeyim sütüm gitmesin diyorum ama istemsiz akıyor gözyaşlarım ...
Aklım yerinde değil birşeyler söyleyeyim istiyorum yok bir kelime dahi çıkmıyor .
Siz olsanız bu durumda eşinize ne söylerdiniz ? Tepkiniz nasıl olurdu ?

beğenmiyorsan bir dahaki sefere sen ütüle derim .

Ama bana ütüleyecek başka birini bulurum derse bende bana yardımcı olcak birini bulurum derim.
Edepsize karşı edepsizlik yaparım .
Terbiyesiz adam.
Sıkma ccanını bundan sonra da zahmet edıp utusunude yapma ne bok yerse yesın . Senden özür dileyıp gönlunu anlana kadar

Günaydın kızlar
Hemen konuya geçiyorum
Konu tabiki yine eşim
Yeni doğum yaptım tek başıma iki çocuk ev işleri kendi bakımım yemek derken bu ara çok yoruldum. Ama yine de kocama yaranamadım. Gerçi yaranmak için yaptığımı da söyleyemem :)

Bugün eşimin patronu gelecekti akşamdan ne giyeceğini ayarlamadı sabah ütüsüz birşeyi giymek isterse diye sordum bir gömleği var onu ütülememi istedi.
Kızlar o kadar kırıldım ki ben onun hayat arkadaşıyım karısıyım çocuklarının annesiyim gördüğüm muamele beni çok üzdü. Sabahtan beri üzülmeyeyim sütüm gitmesin diyorum ama istemsiz akıyor gözyaşlarım ...
Aklım yerinde değil birşeyler söyleyeyim istiyorum yok bir kelime dahi çıkmıyor .
Iki çocuklu lohusa halinle neden bir de ütü yapıyorsun. Yat uyu derdin ne. Madem buluyormuş yapan birisini büyürsün bulsun. Zannediyorlar ki yollar onların boklu donlarını yıkamaya hevesli kadınlarla dolup taşıyor. Ben olsam şu andan itibaren hayrına bir bardak su bile vermem. O gelmeden yemeğini yap ye. Bir lokma bile bırakma. Sorarsa yapan birini buluver de.

Yeni doğum yapmış halinizle neden eşinizin gömleğini ütülüyorsunuz ki? Kalksın kendisi ütülesin. Koca adam ütü yapmayı beceremiyorsa ütüsüz giysin de beceriksizliğini görsün herkes.
Siz böyle yaparsanız tabii ki her lafı söyleme hakkı bulur kendinde. Ütüsünü yapacak biri olsun diye mi evlenmiş?
Tüm dünya kadınları da sırada bekliyordu onun gömleklerini ütüleme şerefine ulaşmak için. Adamdaki egoya bak. :deli:

“Ütüleyecek başka birini bulurum” demek nedir ya? Aba altından sopa gösteriyor. Sen yapmazsan ben de başka bir hanım bulurum kendime demek istemiş sanırım.

Bunu bana diyen adama yapılacak ve yapılmayacak çok şey var. Aklıma ilk gelen, cüzdanını açtırıp olan parayı 4’e böldürür ve kendimle çocuklar için olduğunu söyleyerek 4’te 3’ünü alırdım. Kalanı ve gömleğini eline tutuşturup “Hadi yürü git, bu parayla bul kendine ütü yapacak hanımı.” derdim. Haddini bilsin, bundan sonraki hayatının “ayrılsa da birlikte de yaşasa” 4’te 1 hisseyle geçeceğini kabul edip ona göre hesap yapmalı paşamız!!!
Ya da “Sen ütü yaptıracak birini bulursan ben de bana ütü yaptırmayıp el üstünde en az 10 kişi bulurum. İstersen deneyelim, var mısın?” derdim.

Hiç eyvallahım yoktur valla. Eşim de bunu bildiği için böyle sözler edemez. Blöf yapayım diye de düşünmem, tamam derse arkama bile bakmam. İki küçük çocuğum var ama ona beni ezme hakkı veremem, kusura bakmasın.

Kendine güven arkadaşım. Sen onun hizmetçisi değilsin. Küsüp oturma. Çirkefe çirkeflikle karşılık vermezsen anlamaz. Herkese anladığı dilden konuşmak gerek. Yeterince yoruluyorsun zaten. Sen olmasan bu evde bu düzeni mumla arar. Babasız ev gayet güzel devam eder ama annesiz ev devam etmez, erkekler o yüzden bir an evvel evlenmeye çalışır.

Kendi değerini bil, emeğinin kıymetini sen bilmezsen o hiç bilmez.

Günaydın kızlar
Hemen konuya geçiyorum
Konu tabiki yine eşim

9 senelik evliyim sadece 1 kere esimin gomlegini utuledim...Bizim evde is bolumu var ütüyü ve supurge isini o yapar..Ben silerim tozu alirim yemek camasir vb..cocuklarin banyosunu da paylastik oglani kızı ben yikiyorum..
Esiniz aklini basina alsin 2 cocuk artı ev ..Kendinize bakacak zamanininz yok bence..Yardimci tutamiyorsa yardim edecek o zaman..

O ütü yapacak başkasını bulabilirse, siz de kendinize insan gibi davranan başka birini bulursunuz. İşler o raddeye gelmesin yeter ki, amaç bu, ama gelirse herkes birini bulabilir. Çok terbiyesizce, tehdit mi ediyor aklı sıra... Öyle söyleyin böyle saçmaladığında.

Çocuklarla, evle uğraşmayı kolay iş zannediyor herhalde, bir de ona yaranamadığınızdan bahsediyorsunuz, o size yaranmak için ne yapıyor ki? Bir tane gömlek ütülemekten acizse, gece kalkıp çocuğa bir iki sefer o baksın, siz de azıcık dinlenin. Dışarıda çalışıyor diye ev sorumluluk alanından çıkmıyor beyefendinin. Kadın 7/24 mesaide, bunu düşünmüyor sanırım. O gömleği de bir daha ki sefere kafasına geçiriverin, bakalım aynı patronluğu taslayabiliyor mu?

Kadinin asli gorevi utu yapmakta benmi bilmiyorum:) Allah onada el vermis kol vermis, kullansin diye.. sacma sapan davranmis. Lafi cuk diye koysaydin keske..

Kadinin asli gorevi utu yapmakta benmi bilmiyorum:) Allah onada el vermis kol vermis, kullansin diye.. sacma sapan davranmis. Lafi cuk diye koysaydin keske..
Keşke ama bir an dondum kaldım uyku sersemi halimle bebeğimi enziriyordum beğenmiyorsan kendin ütülersin diyebildim sadece :(

Ah ah allahtan abim gibi bi örnek varda, evlenmekten sogumuyorum.
Yengem yeni dogum yapti, abim herseyine kosuyor. Utu yapmasin yorulmasin diye birini bulmuslar goturup getiriyor. Eve temizlige birini aliyorlar her hafta yeter ki esim yorulmasin diye.

Sizin esinize gelince durum vahim. Yaptiginiz utuyu begenmeyecek kadar karaktersiz. Kendiniz ve bebeginiz icin en iyi olani yaparsiniz umarim.

nedir bu erkeklerin ‘kadın görevi, yapacak tabi’ tavırları ya? deli oluyorum boğazlamak istiyorum bi gün birini..
bu kadın çocuğu tek başına mı yaptı da tüm sorumluluğu ona yüklüyorsun? hayır bi de ütüsünü yapmış da beğenmiyor.. bir de tehdide bak başkasını bulurum. bende bulurum daha ince düşünceli birini deseydin

Iki çocuklu lohusa halinle neden bir de ütü yapıyorsun. Yat uyu derdin ne. Madem buluyormuş yapan birisini büyürsün bulsun. Zannediyorlar ki yollar onların boklu donlarını yıkamaya hevesli kadınlarla dolup taşıyor. Ben olsam şu andan itibaren hayrına bir bardak su bile vermem. O gelmeden yemeğini yap ye. Bir lokma bile bırakma. Sorarsa yapan birini buluver de.
Hahay senin ağzına sağlık.

Millet de senin moklu donunu yıkamaya pek meraklıydı diyecektiniz. Terbiyesiz, hadsiz, kendini bilmez herif. İşte her işe ben kosayim psikolojisi böyle şükürsüz primatlarin bir tarafını kaldırıp kendilerini yüce erkek sanıyor homo erektustan hallice yaratik. Daha da hiçbir işine el sürmeyin. Sorarsa bunları yaptıracak birini bulursun elbet dersiniz. Laf söylerse daha tavayla girişin.

Burda hem muhendis, hem defalarca aldatıp, bosanamam, maddi sıkıntı cekerim diyenleri gordugum için yeni çocuklu halinle bosanın diyemem. Ama çok merak ediyorum, bu erkekler bir günde böyle odun olmuyorlar herhalde, hiç daha önce böyle davranışları olmadı mı? Neden böyle erkeklerle evlenip bir de çocuk veriyorsunuz? Her kadının kendi mesleği , kenarda birikmiş bir miktar parası olmalı ki, adamın bir odunlugunu görünce tekmeyi basabilsin

Back
X