• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artik beni sevmiyormu yada ben mi artik sevmiyorum onu

:D harbi cilginlik var gibi duruyor inatci illa deniz dedi giricem misali galiba herneyse ki eniste uyum sagliyo :) bizimki olsa yok usutursun yok şöyle böle hey yavrum hey bekle de deniz görelim :)) bide tutturmus gelince pikniğe gidelim delirmemek elde degil al bak diyo degisiklik yapiyorum dedim onuda beceremiyorsun birak :D

aaa inatçıyımdır çok. denize girerken "yok yaa cok soğuk girmeyelm çıkalm "dedi. Ben hiç çıkarmıyım. İyi madem sen çık otur orda ben gircem dedim. Yalnız bırakmayacagını biliyorum ya :D bi baktım bizimki cup daldı :D
Yalnız sende bıraz hata var. Pikniğe gdelim diyo terslıosun. Niye ki.. İyi fikir bence. değişiklik olur ne güzel

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aaa inatçıyımdır çok. denize girerken "yok yaa cok soğuk girmeyelm çıkalm "dedi. Ben hiç çıkarmıyım. İyi madem sen çık otur orda ben gircem dedim. Yalnız bırakmayacagını biliyorum ya :D bi baktım bizimki cup daldı :D
Yalnız sende bıraz hata var. Pikniğe gdelim diyo terslıosun. Niye ki.. İyi fikir bence. değişiklik olur ne güzel

Tatlım ben piknigi sevmem o bunu bilir su olmuyor gittigimiz yerde mangal felan kokuyorsun bide el yikama olayi yok rahat edemiyorum :) sanki adam bile bile hazirlan diyo :) baksana sen enisteyi ezberlemissin ben daha taniyamdim nerede ne yapicagini az cok anliyorum ancak :))

Tatlım ben piknigi sevmem o bunu bilir su olmuyor gittigimiz yerde mangal felan kokuyorsun bide el yikama olayi yok rahat edemiyorum :) sanki adam bile bile hazirlan diyo :) baksana sen enisteyi ezberlemissin ben daha taniyamdim nerede ne yapicagini az cok anliyorum ancak :))

E yanii. 10 sene olmuş ezberleyeyım artık :D bizim burda piknik alanları genelde sahil kenarındadır. Ye iç denize gir. Çık yine ye :D

E yanii. 10 sene olmuş ezberleyeyım artık :D bizim burda piknik alanları genelde sahil kenarındadır. Ye iç denize gir. Çık yine ye :D

:) ohh keyifff burada kuraklik dağların olduğu bi yer cok sıkıcı manzara var ama :) kuraklik ne edeyim ben oni bana eglenceli arladaslarla beraber aksam cafe diyceksin ooohh doyum olmas :)

Memleket neresidir bacım :D

erkekler evlendiklerinde boyle oluyolar. genelde siz evlenmeden karikoca gibi olmussunuz bi kiymetiniz kalmamis sizi kirmak istemem ama erkek arkadasiniz sizden sikilmis gibi geldi.amacim sizi yargilamak degil yanlis anlamayin sadece fikrimi yazmak istedim.

Sevdigim insanla iliskimizin benim açımdan olumsuz yönlerini konustum lakin o bunlari dile getirmemem gerektigini söylüyor ona gore luzumsuz, sizlerden yardim almak istiyorum bende 23 yasindayim o size 32 yaklasik kisa bi sure once dusugum oldu belkide biras bu yonden hassasim bilmiyorum gun icerisinde beni aramamasi hosuma gitmiyor sehir disinde ise gittiginde sadece benimle yazisiyor ben ararsam konuşuyoruz evden disari cikmayi dusunmek bile nadir dir sürprizler hic yok bi sinemaya yemege gitmeyi illa benim istemem lazim benimle dolu dolu yasamamasi nedeni beni korkutmuyor eskisi kadar bilmek emin olmak istiyorum bide su var Özür dileyerek söylüyorum kendine bakimsiz ancak bi yere gidicekse bi ay dan aya harici yataga bakimsizca giriyor bana biseyler olmaya basladi artik !!!!! Lutfen bana yardim edin iliskilerinizden bahsetmeniz bile bana destek olur simdiden teşekkür ederim .

Göze alabildiğin kadar ayrıl bundan bence , aldattığını düşünmüyorum ama kötüymüş be durum kuzucm :32:

Göze alabildiğin kadar ayrıl bundan bence , aldattığını düşünmüyorum ama kötüymüş be durum kuzucm :32:

Telafisini yapmaya koyuldu ama duzelmesse zaten ayrilik olur bu yolun sonu kendinden olgun birini bulursun yasam uyusmaz yasitini bulursun oda gider cocuk gibi davranir ay ne zormus bu isler

Telafisini yapmaya koyuldu ama duzelmesse zaten ayrilik olur bu yolun sonu kendinden olgun birini bulursun yasam uyusmaz yasitini bulursun oda gider cocuk gibi davranir ay ne zormus bu isler

ee annen boşuna demiyordu bu işler zor kızım diye boşuna öğütler nasihatlar vermiyordu :4:

Back
X