- 24 Ağustos 2012
- 359
- 460
- 303
- Konu Sahibi ipekbocegiiiii
merhaba arkadaşlar ben 1.5 yılık evliyim 24 yaşındayım 6 aydırdır da çocuk istiyoruz ama bi türlü nasip olmadı.her adet günümde yıkıldım çok zor gerçekten.geçen ay doktora gittim bizden birtakım testler istedi yaptırdık eşimde hız sorunu var ama halledilemeyen birşey değilmiş iki tane ilaç verdi 3 ay kullanması için sonra tekrar yaptırıcak test.bende fsh hormonu çok az yüksek çıktı yumurtalıklarada baktı normalde kadınlarda 8 10 tane yumurta oması lazım sende biraz fazla dedi peki çocuğumuz olmayacakmı dedim biraz uğraştırıcak ama olucak dedi sevineyimi üzüleyimi bilemedim eşimde ruh gibi zaten ondada problem çıktığı için.adetten sonraki günde rahim filmi çektiricem bu ay inş ondada bi sorun çıkmaz.o kadar çok istiyorum ki.ben bebek istemeye başladıktan beri hep bebeklerle ilgili şeyler karşıma çıkıyo arkadaşlarım akrabalarım teker teker hamile kalıyo sanki bana inat.dün gecede annemi hamile gördüm rüyamda artık nasıl bi bilinç altıysa artık o bile saçmalayama başladı.Allahım sana sığındım nolur çok bekletme bizi ve tüm isteyenleri herkesin gönlüne göre ver Allahım hayırlısıyla..