herkese merhaba...anlatmaya nereden başlayacağımı bilmiyorum..sorun eşim ya da genel olarak erkekler! yaklaşık 10 yıllık bir evliliğimiz var birbirimizi seviyoruz ama erkekler için sadece sevgi yetmiyormuş öncelikle bunu anladım..yani bir kadının her zaman bakımlı olup eşine güzel de gözükmesi gerekiyomuş. geçen aralık ayında kadın giyim konusunda da bir başlık açmıştım eşim sürekli beni ev elbiseleriyle (pijama vs.) görüyor artık onun dikkatini çekemiyorum diye ve gelen öneriler tayt giymem yönündeydi..benim de aklıma yattı ve artık o günden beri çeşit çeşit taytlar kombinler giyiyorum..ilk zamanlarda eşimin hoşuna gitti..ondaki eğişimi gördüm beni daha çok arzulamaya başladı ama bu sefer de bu tayt sorun oldu..geçen gün haftasonu eşim evdeyken taytla markete gittim ve geri döndüğümde kıyamet koptu..neymiş ben nasıl taytla markete gider mişim de üstümü örtecek (kalça kısmını diyo bi de) bişey giymez mişim..ben onu mutlu etmeye çalıştıkça o dünyayı hep kendi gözünden görüyo..evde giyindiğimde hoşuna gidiyo mutlu oluyo ama bi markete gidip gelince kıyamet koparıyo..zaten cinsellikte de aynı sorun var..herşey onun istediği zaman istediği gibi olmalı ..artık nasıl davranacağımı bilemiyorum. Erkekler hep böyle mi hanımlar ? Neden böyle?