Artık bıktım nasıl davranacağımı bilemiyorum !

ladyxx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mart 2017
37
7
38
52
herkese merhaba...anlatmaya nereden başlayacağımı bilmiyorum..sorun eşim ya da genel olarak erkekler! yaklaşık 10 yıllık bir evliliğimiz var birbirimizi seviyoruz ama erkekler için sadece sevgi yetmiyormuş öncelikle bunu anladım..yani bir kadının her zaman bakımlı olup eşine güzel de gözükmesi gerekiyomuş. geçen aralık ayında kadın giyim konusunda da bir başlık açmıştım eşim sürekli beni ev elbiseleriyle (pijama vs.) görüyor artık onun dikkatini çekemiyorum diye ve gelen öneriler tayt giymem yönündeydi..benim de aklıma yattı ve artık o günden beri çeşit çeşit taytlar kombinler giyiyorum..ilk zamanlarda eşimin hoşuna gitti..ondaki eğişimi gördüm beni daha çok arzulamaya başladı ama bu sefer de bu tayt sorun oldu..geçen gün haftasonu eşim evdeyken taytla markete gittim ve geri döndüğümde kıyamet koptu..neymiş ben nasıl taytla markete gider mişim de üstümü örtecek (kalça kısmını diyo bi de) bişey giymez mişim..ben onu mutlu etmeye çalıştıkça o dünyayı hep kendi gözünden görüyo..evde giyindiğimde hoşuna gidiyo mutlu oluyo ama bi markete gidip gelince kıyamet koparıyo..zaten cinsellikte de aynı sorun var..herşey onun istediği zaman istediği gibi olmalı ..artık nasıl davranacağımı bilemiyorum. Erkekler hep böyle mi hanımlar ? Neden böyle?

herkese merhaba...anlatmaya nereden başlayacağımı bilmiyorum..sorun eşim ya da genel olarak erkekler! yaklaşık 10 yıllık bir evliliğimiz var birbirimizi seviyoruz ama erkekler için sadece sevgi yetmiyormuş öncelikle bunu anladım..yani bir kadının her zaman bakımlı olup eşine güzel de gözükmesi gerekiyomuş. geçen aralık ayında kadın giyim konusunda da bir başlık açmıştım eşim sürekli beni ev elbiseleriyle (pijama vs.) görüyor artık onun dikkatini çekemiyorum diye ve gelen öneriler tayt giymem yönündeydi..benim de aklıma yattı ve artık o günden beri çeşit çeşit taytlar kombinler giyiyorum..ilk zamanlarda eşimin hoşuna gitti..ondaki eğişimi gördüm beni daha çok arzulamaya başladı ama bu sefer de bu tayt sorun oldu..geçen gün haftasonu eşim evdeyken taytla markete gittim ve geri döndüğümde kıyamet koptu..neymiş ben nasıl taytla markete gider mişim de üstümü örtecek (kalça kısmını diyo bi de) bişey giymez mişim..ben onu mutlu etmeye çalıştıkça o dünyayı hep kendi gözünden görüyo..evde giyindiğimde hoşuna gidiyo mutlu oluyo ama bi markete gidip gelince kıyamet koparıyo..zaten cinsellikte de aynı sorun var..herşey onun istediği zaman istediği gibi olmalı ..artık nasıl davranacağımı bilemiyorum. Erkekler hep böyle mi hanımlar ? Neden böyle?
Eşiniz size kendini beğendirmek için ne yapıyor?
Market konusuna yorumum yok, doğru veya yanlış sizin dinamiginiz.
Ama eşiniz için fazla verici olmayın bence

Siz üstünüze uzun bir şey giymiş miydiniz anlamadım?

Nerde yasadiginizi bilmiyorum. Bazi toplumlar disarda tayt giyimini kaldirmiyor. Bende kendi rahatim icin amerikada yasamama ragmen, tayt giyeceksem ustune uzun bi tshirt veya bluz falan giyerim kalcami ortsun. Aynen esinizin dikkatini cektigi gibi, baska insanlarin da dikkatini cekiyor cunku o goruntu. Biraz daha dikkat edin derim eger giyim kusam konusunda tek sorununuz buysa..

Cinsellik sorununuz bence ciddi bir sorun. Surekli o nasil ve ne zaman istiyorsa oyle olacak diye birsey yok. Ama size verebilecegim bir tavsiye de yok ne yazik ki. Belki konusmayi deneyebilirsiniz. Hep bundan skildim. Ben sunu da istiyorum falan gibi. Ya da esiniz eglenceli biriyse cinsel carkifelek gibi oyuncaklar zarlar falan var. zari atiyorsun, ne cikarsa, onu yapiyorsun falan felan. Belki biraz daha eglenceli hale gelir cinsel hayatiniz :)

afedersiniz ama ne kadar sağtırmıssınız konuyu . adam dısarda giyme demiş es isteyebilir bunu giymede dedmiş üstüne uzun giy demiş.
tabiki erkek kadın 10 yıllık 20 yıllık olsada esine güzel gözükmeli . bunda ne var

Cok fazla bir sorum goremedim ben

Disari cikarken kocan kizmasa da taytin ustune hafif uzun birsey giymek daha tarz oluyor bence de..

Fazla takilma bunlara.
Saygi sevgi guleryuz yeter

merak ettim
eşinizin günlük hayatı nasıl? (iş, arkadaş, ev vs)
sizin günlük hayatınız nasıl? (iş, arkadaş, ev vs)

İyide kocanın tarafından bak duruma adam seni çekici bulsun diye tayt giydin evde ve adam seni çekici buldu dimi evet . Şimdi aynı taytla sokağa çıkarsan başka adamlarda sana bakacak ve çekici bulacak doğal olarak kocan bu düşünceye kapıldı. Ve kıskandı bu kadar basit bende sokakta tayt giymiyorum açıkcası

Kendileri dışarı çıktıklarında gözler fıldır fıldır...

Onun bunun poposuymuş göğüsleriymiş gözlerini ondan alamazlar...

Ama iş kendi hanımlarına gelince hooooop orda dur bakalım...

Sen nasıl olurda vücut hatlarını belli edersin?

Zaten senin hemcinslerin yüzünden sokakta gönlümüzce gezemez olduk... Taciz, taciz ,taciz...

Birde suçlusu yine biziz!!!!!

Tahrik ediyormuşuz...

Of çok yazasım var da... Devam edersem roman olur...

Sizi ev ortamında tayt giyerken seksi bulduğu için dışarıda giymenizi istememesi normal değil mi?
Konudaki tek sorun cinselliğin sadece onun kontrolünde olması gibime geldi.

Tayt olayi herkese olmuyor. Genis popoyu ortmeden direk sade tayt kotu gorunuyor, erkekler icinse dikkat cekiyor. Ha herkes ozgur de istedigini giyer de bilmem ne... O ayri ama esiniz istemeyebilir haklica. Eşim şu yeni moda erkeklerin giydigi tayt gibi kot pantolonlarindan giyip disari ciksin istemezdim ben de sahsen. Bacaklari da duzgundur :KK70: ama istemem.

Kendi içinde gayet tutarlı bir durum,eşinizin dikkatini çekip onu arzulatmak için giydiğiniz taytı eşiniz başkasının dikkatini çeksin istememiş kocaya özel olan kocaya özel kalmalı bencede

Tekrar merhaba hanımlar..taşındığımız ev değiştirdiğimiz için giremedim günlerdir. Anca internet bağlattırdık.. bu yüzden kusura bakmayın yazdıklarınıza cevap veremedim. Şimdi bazı arkadaşlar demiş ki poponu örtmeden çıkarsan kocan tabiki kızar ..evet öyle ama benim demek istediğim sürekli öyle dışarı çıkmıyorum ki bir kere markete gittim geldim. Marketimiz yakındı oradaki herkes tanıdıktı. Yine de yanlış olsa bile güzelce söyleyemez miydi. Ben onu mutlu etmek için taytla dolaşıyorum ama herşey onun istediği givi oluyor.cinaellik meselesine gelince hep onun istediği şekilde ve zamanda oluyor. Zaten ona kalsa hergün yapacaz. Gece yatağa girerken ya da evde yalnızken hep aklı orda. Hiç ben istiyor muyum başım mı ağrıyor önemi yok....

Back
X