- 7 Ekim 2016
- 211
- 104
- 53
- Konu Sahibi powerpoint
-
Şahane demedim, olanı anlattım. Yaptığı yanlış değil demedim . Sadece kurtulamadığım hislerimden bahsettimCok dramatize degil mi. O varsa sen niye varmissin,sen varsan o niye varmis?
Adam pisligin tekiymis. Sahane gibi anlatmissiniz.
Efsane bir ask yok ortada.
Ortada kesinlikle sevgi yok bence de. Adam ne konu sahibini ne de diger kizi sevmis. Sevse bunu yapmazdi.Yanlış nerede biliyor musun?
Olmadıysa tamam diyerek bağlantıyı koparmaman.
Eğer tamamen görüşmeyi kesseydin,kendi yoluna baksaydın o da eğer gerçekten söylediği kadar seviyorsa zaten dönerdi.
Bu şekilde sevgili olmadan takılmalık sadece kadına zarar veriyor ve üzgünüm ki bu tarz erkeğin sevgisine de inanmıyorum ben.
1Birisi var değil mi? dedim. İnkar etmedi. Sen aniden gelince kendime engel olamadım,görüştüm seninle dedi. Bunu asla kimseye yapmazdım ama gelen sensin diye yaptım. Senin için yaptım dedi.
2Gel dese gel benimle cehenneme gidelim , giderdim. Çünkü bana hep derdiki, senden önce ben öleyim, o acıyı yaşatma bana.
O zaman konu sahibi de sevmiyor bence.Ortada kesinlikle sevgi yok bence de. Adam ne konu sahibini ne de diger kizi sevmis. Sevse bunu yapmazdi.
Ama konu sahibi su an cok duygusal baktigindan bunu goremiyor.
Cok romantik cok duygusal tam istenilen biri gibi anlatmissin. Sahaneden kastim buydu. Ama ortada 3.bir kisi daha varken o soylediklerin eriyip gidiyor. Elle tutulur bir sey yok unut gitsin.Şahane demedim, olanı anlattım. Yaptığı yanlış değil demedim . Sadece kurtulamadığım hislerimden bahsettim
sahip çıkmak ne demek ya bu tabiri kullanmayınbütün irtibatını kes ve artık yoluna bak sana adam gibi erkek gibi sahip çıkıcak bir eş bul ve yuva kur yoksa otuz kırk yaşınada gelsen bu adamın yedegi olmaya mahkum olursun.
Katiliyorum. Sevgi karsilikli olunca guzeldir. Bana aci cektireni ben ne yapayim yuzum bir gun gulmedikten sonra.O zaman konu sahibi de sevmiyor bence.
Bu kadar sıkıntı veren bir adamı sevmek sadece takıntıdır bana göre.
Sevgi güzel bir duygudur,böyle acı çekmelik bir şey değildir.
sahip çıkmak demek gerçekten seviyorsa tutar kolundan evlenmek demek farklı yerlere çekmeyinsahip çıkmak ne demek ya bu tabiri kullanmayın
insan düşünen bağamsız bir canlıdır yapmayın bunu kendinize
Yani bu ağlanmalı,acı çekmeli sevgiler sadece eski Türk filmlerinde var.Katiliyorum. Sevgi karsilikli olunca guzeldir. Bana aci cektireni ben ne yapayim yuzum bir gun gulmedikten sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?