- 28 Mart 2020
- 21.338
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.773
- 598
İnan bana konuların uzaktan da hoş gelmiyor.Herşey doğum günü değil yada kanlı ped değil eğer hakkımda bilgi sahibi olmak isterseniz özelden yazın .davulun sesi uzakdan hoş gelir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnan bana konuların uzaktan da hoş gelmiyor.Herşey doğum günü değil yada kanlı ped değil eğer hakkımda bilgi sahibi olmak isterseniz özelden yazın .davulun sesi uzakdan hoş gelir
VAy anasınıTürkiye'de fazlasıyla var zaten arkadaş hukukçu olabilir bizde insan sarafiyiz az çok anlıyoruz .
Bazılarımız denizde bikini giyip k.ç baş açmalı ve beynini zekasını kullanmalı tatlımmmm toplumdaki genel açığı kapatmak içinHala vaktin var cikarabilirsin .beyinsiz beyinsiz gezersin.
20 yaşında insan sarrafı olmayanda ne bilimVAy anasını![]()
Kıçını başını acip gezen insanları görüyoruz zekalariyla birlikteBazılarımız denizde bikini giyip k.ç baş açmalı ve beynini zekasını kullanmalı tatlımmmm toplumdaki genel açığı kapatmak için![]()
Nur yapma artık bak sürekli konundan bildirim alıyorum ve konun aktif. Kendi kendine yapıyorsun bir dur artıkKıçını başını acip gezen insanları görüyoruz zekalariyla birlikte
deniyim bi cikarmayi becerebilirsem sana yazarim kardes kardes gezerizHala vaktin var cikarabilirsin .beyinsiz beyinsiz gezersin.
22 yaşında 3 senelik evli, muhtemelen aile baskısıyla kapatılıp acıkları öcü gibi gören bir toplumda büyümüs ve bunları icsellestirmis üzücü maalesef, kız cocukları bu yüzden okumalı işte, kendi eylemlerini kendileri belirlemeliNur yapma artık bak sürekli konundan bildirim alıyorum ve konun aktif. Kendi kendine yapıyorsun bir dur artık
bu okusa ne olucak ya universitelerde de var aynilari. yetistirilmeyle ilgili al dunyanin en modern yerine koy yine ayni olucak. neyse dur mesgulum beynimle ugrasiyorum22 yaşında 3 senelik evli, muhtemelen aile baskısıyla kapatılıp acıkları öcü gibi gören bir toplumda büyümüs ve bunları icsellestirmis üzücü maalesef, kız cocukları bu yüzden okumalı işte, kendi eylemlerini kendileri belirlemeli
Almim sağoldeniyim bi cikarmayi becerebilirsem sana yazarim kardes kardes gezeriz![]()
yine mi haklısın be kızım yanıldıgın konu, yokbu okusa ne olucak ya universitelerde de var aynilari. yetistirilmeyle ilgili al dunyanin en modern yerine koy yine ayni olucak. neyse dur mesgulum beynimle ugrasiyorum![]()
Haddini bilKıçını başını acip gezen insanları görüyoruz zekalariyla birlikte
Bence biri olayı inada bindirsin de bikini nude Allah ne verdiyse salsın diye zorlayan bıyıklının teki o arkadaşyine mi haklısın be kızım yanıldıgın konu, yok
Cıkarınca bikini yaz ben anlarım![]()
Öf benim gerçekten kusasım geldi artık bu açık kapalı muhabbetindenKıçını başını acip gezen insanları görüyoruz zekalariyla birlikte
Gereksiz duyar dediğiniz şey karşıda çaresizce yardım bekleyen insana yapılan empati. Konu size fake ve abartı geldiyse görmezden gelmek eğer konu gerçekse karşınızdakini rencide edip üzmekten daha etik bir davranış olmaz mı sizce de?Çok gereksiz duyar kasıyosunuz şu an ya.
Hayatta bilmediğimiz,yok artık diyeceğimiz neler neler oluyo. Bunu kimsenin inkar ettiği yok zaten. Sadece bu konu bana sahteymiş hissiyatı uyandırdı. Kusura bakmayın yani hanımefendi bu şekilde düşündüğüm için. Düşünürken birilerine danışmam gerektiğini bilmiyodum.