• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artik biri yardım etsin çok korkuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nur yapma artık bak sürekli konundan bildirim alıyorum ve konun aktif. Kendi kendine yapıyorsun bir dur artık
22 yaşında 3 senelik evli, muhtemelen aile baskısıyla kapatılıp acıkları öcü gibi gören bir toplumda büyümüs ve bunları icsellestirmis üzücü maalesef, kız cocukları bu yüzden okumalı işte, kendi eylemlerini kendileri belirlemeli

22 yaşında 3 senelik evli, muhtemelen aile baskısıyla kapatılıp acıkları öcü gibi gören bir toplumda büyümüs ve bunları icsellestirmis üzücü maalesef, kız cocukları bu yüzden okumalı işte, kendi eylemlerini kendileri belirlemeli
bu okusa ne olucak ya universitelerde de var aynilari. yetistirilmeyle ilgili al dunyanin en modern yerine koy yine ayni olucak. neyse dur mesgulum beynimle ugrasiyorum ✍🏻✍🏻✍🏻

bu okusa ne olucak ya universitelerde de var aynilari. yetistirilmeyle ilgili al dunyanin en modern yerine koy yine ayni olucak. neyse dur mesgulum beynimle ugrasiyorum ✍🏻✍🏻✍🏻
yine mi haklısın be kızım yanıldıgın konu, yok✍🏻
Cıkarınca bikini yaz ben anlarım🥲

yine mi haklısın be kızım yanıldıgın konu, yok✍🏻
Cıkarınca bikini yaz ben anlarım🥲
Bence biri olayı inada bindirsin de bikini nude Allah ne verdiyse salsın diye zorlayan bıyıklının teki o arkadaş 😜😂 Mesajları okurken IQ seviyem düşerce oldu bi de cevap veriyosunuz kendi haline bırakın şikayet edin geçin. Şuna harcadığınız internetin yaptığı karbon salınımına değmez bi de kız beyin sökme operasyonuna girmiş te Allam 😂 S sassyassyy

Kıçını başını acip gezen insanları görüyoruz zekalariyla birlikte
Öf benim gerçekten kusasım geldi artık bu açık kapalı muhabbetinden
Cidden artık yeter ya
Birinin açık/kapalı gezmesi onun zekasını, edebini, kişiliğini karakterini G Ö S T E R M E Z
ay yeter ya…

N Nur_1335 Sana çarşaflı bir bayan olarak diyorum ki.. Açıklık veya kapalılık biz insanların hesabını soracağımız şeyler değil.. İnsanların zekâsı ile bunun bir alakası yok.. Ben ne kapalılar gördüm fesatlık, haset , fitnelik ne ararsan var malesef.. Senin bazen o açık dediğin bir bakmışsın üstünü başını kapamış AVM de namaza yetişiyor.. Aynı anda full tesettürlü bir bayan evde kılarım diye erteliyor.. Benim kapalı dan çok açık olan arkadaşlarım var.. Herkes kendi inancı doğrultusunda hareket eder.. Kaldı ki burada müslüman olmayan bayanlar da var.. Biz hepimiz kendi bildiğimiz doğrudan gideriz.. Kimseyi de yargılayamayız..

Bir abla tavsiyesi : Nur kardeşim kendini ifade edemediğini düşünüyorum.. Üslubunda hata var.. Zor bir zaman ve bir dönem geçiriyor olabilirsin hepimiz insanız.. Ancak bu sana insanlara ön yargı ile yaklaşma hakkını vermez.. Herkesin giyimi yaşam tarzı kendine dir.. Biri sana burda kapalılığına laf etti mi ? Baştan beri ters giden sensin sonra karşıdan anlayış bekleme.. Herşey den önce bir annesin artık dikkat etmelisin..

Son düzenleme:
Çok gereksiz duyar kasıyosunuz şu an ya.
Hayatta bilmediğimiz,yok artık diyeceğimiz neler neler oluyo. Bunu kimsenin inkar ettiği yok zaten. Sadece bu konu bana sahteymiş hissiyatı uyandırdı. Kusura bakmayın yani hanımefendi bu şekilde düşündüğüm için. Düşünürken birilerine danışmam gerektiğini bilmiyodum.
Gereksiz duyar dediğiniz şey karşıda çaresizce yardım bekleyen insana yapılan empati. Konu size fake ve abartı geldiyse görmezden gelmek eğer konu gerçekse karşınızdakini rencide edip üzmekten daha etik bir davranış olmaz mı sizce de?

Neden konu örtülü-örtüsüz kadınlar, örtü=zeka kavgasına döndü sorgulamayacağım bile, zira saç kesimi içerikli bir konu dahi açılsa canı tartışmak isteyen içeriği olmadık bir yere bağlayıp tartışıyor, yalnız bir konunun içeriğinden, konuyu açanın gerçekliğinden en ufak bir şüpheniz bile varsa konuya gerçek değil vb yorumlar yazmak yerine şikayet et butonuna basarak rapor etmelisiniz diye defalarca söylememenize rağmen ısrarla konuya yazıp rapor etmemenizin bir mazereti yok, 7 sayfalık konuda tartışma da zaten buradan çıkmış, örtüye ve zekaya bağlanmış🤦‍♀️

Şunu da öğrenemediniz gitti, herkesin hayatı, hayat görüşü, inancı, değerleri kendini alakadar eder.

Ayrıca üye fake mi değil mi meçhul bunu da not olarak düşeyim, konu sizin tartışmalarınızın sona ermemesi yüzünden kapatılıyor.

IMG_0256.JPG

IMG_0258.JPG

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X