Moda Haberleri Artık birileri beni duysun lütfenn...

NakkasGNC

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2011
38
0
36
Konya
Arkadaşlar ben nakış öğretmenliği okuyorum ama gelenek göreneklerimizi yaşatan nakış tasarımcısı olmak istiyorum. Tabi şuan türkiyede mevcut değil. Bende bu yüzden moda üzerinden ilerlemek istiyorum. Modacı olmak gibi bir derdim yok ama modada nakışı özellikle el emeği göz nuru olan nakışı kullanmak gibi bir derdim var. Aslında bu konuya yakın türkiyede sadece cemil ipekçi var oda nakış değil ama geleneklerimizi yaşatmaya çalışan bir modacı. Çok çalışkan ve tuttuğunu koparan bi insan olmama rağmen şu an son sınıf olduğum için henüz bu konuyla ilgili bir çalışma yapamadım.Çok yere başvurmama rağmen. Belki siz bana yardımcı olabilirsiniz kendimi nasıl geliştirebilirim yada nerelere başvurabilirim bu yıl dedğim gibi okul bitecek ve mutlaka bir yerde çalışacağım ama kendimi geliştirebileceğim bir yerde çalışmak istiyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz?

öncelikle tebrik ederim...İşletmeciyim ama işletmeci mantığı denen şey maalesef bazı konularda ülkemizde işlemiyor Aklıma gelen ilk fikir belmek- ismek tarzı yerler oldu...buralardaki hocalar bir çok kursiyer yetiştiriyor, sergiler açıyor, yarışmalara katılıyor, yani çalışmaların sergilenmesi ve yayılması daha kolay oluyor...üstelik bu yrlerde dikiş, nakış, boyama, kırkyama, gibi kurslar aynı mekanda verildiği için birbirleriyle etkileşimleri de oluor...hedefinize ulaşmak için 1.basamak tanıtım bu da en çok sergilerde, fuarklarda olur...sonra bakarsınız, derya baykal ın programı falan gibi yerlerde görürüz sizi :) büyük düşünmek güzel...büyük şehirlerde butik mağazacalık gayet tutuluyor, kişiye özel tasarımlar mesela...bunları yapabilirsiniz mesela...dediğim gibi bi yerden başlayıp tanıtımla işe başlayın.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…