Artık bu evden tamamen kurtulmak istiyorum...

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.664
123
Bana huzur vermeyen eşimin ailesinin evinden çok sıkıldım...Düğünde akrabalarımın bana taktığı altınların bir kısmı parmaklıklar için gitti ama umrumda bile değil iki kıştır yalıtım sorunumuz çözülmedi çünkü eşimin ailesi oralı bile değil malzemeyi biz alacaktık onlar yapacaktı böyle demişlerdi ama ses yok...Mutfak dolarlarını boyayayım desem biliyorum ki eşim yok diyecek kısaca eve çivi çakmaya hükmümüz yok.Şükür elimden her iş gelir dikiş nakış helal bir kozmetik markasının satıcılığınıda yapıyorum en azından ev faturası ödeyebilecek düzeydeyim.Eşime bu evde yaşamak istemiyorum dediğimde malesef yine kavga ettik bir yolunu bulup onu ikna etmem lazım 1+1 sıcacık bir ev istiyorum sadece araştırdım çevrede kesemize uygun yerler buldum birkaç tane ne dersiniz nasıl ikna edebilirim?

Bana huzur vermeyen eşimin ailesinin evinden çok sıkıldım...Düğünde akrabalarımın bana taktığı altınların bir kısmı parmaklıklar için gitti ama umrumda bile değil iki kıştır yalıtım sorunumuz çözülmedi çünkü eşimin ailesi oralı bile değil malzemeyi biz alacaktık onlar yapacaktı böyle demişlerdi ama ses yok...Mutfak dolarlarını boyayayım desem biliyorum ki eşim yok diyecek kısaca eve çivi çakmaya hükmümüz yok.Şükür elimden her iş gelir dikiş nakış helal bir kozmetik markasının satıcılığınıda yapıyorum en azından ev faturası ödeyebilecek düzeydeyim.Eşime bu evde yaşamak istemiyorum dediğimde malesef yine kavga ettik bir yolunu bulup onu ikna etmem lazım 1+1 sıcacık bir ev istiyorum sadece araştırdım çevrede kesemize uygun yerler buldum birkaç tane ne dersiniz nasıl ikna edebilirim?
Eşin neden çıkmak istemiyor?

Eşin neden çıkmak istemiyor?
Ailesi bozulacak çünkü yıllarca bu ev boş kalmış yıllarca kiraya verilmemiş eşim evlenir oturur diye.Kira vermemek büyük lüks küçük bir şehirde yaşıyoruz ama burası tatilci yeri öyle evler ucuz değil birkaç yer bulabildim ancak bende zaten toplam gelirimiz 2500 civarında oluyor.

Ailesi bozulacak çünkü yıllarca bu ev boş kalmış yıllarca kiraya verilmemiş eşim evlenir oturur diye.Kira vermemek büyük lüks küçük bir şehirde yaşıyoruz ama burası tatilci yeri öyle evler ucuz değil birkaç yer bende zaten toplam gelirimiz 2500 civarında oluyor.
Tatilci yeri bile olsa sezon dışı ev kiraları aman aman yüksek olmaz villa tutmayacaksiniz ama bilemedim valla ev tutsaniz bir dert tutmasaniz ayrı dert ailesinde de suç insan gelin gelecek eve güzel şeyler yapar öyle verir keşke siz de evlenmeden önce bunları ongorseydiniz.
Tek yol sizin de çalışıp esinize hatri sayılır şekilde destek olmanız gibi öyle helal ürün satarak değil

Kiraya vereceğiniz para ile evinizin memnun olmadığınız yerlerini tadilattan gecirseniz sorun mu oluyor anlamadım açıkçası?
Hem burada oturun hem çivi çakmayın,eve bakmayın mi deniyor?

Tatilci yeri bile olsa sezon dışı ev kiraları aman aman yüksek olmaz villa tutmayacaksiniz ama bilemedim valla ev tutsaniz bir dert tutmasaniz ayrı dert ailesinde de suç insan gelin gelecek eve güzel şeyler yapar öyle verir keşke siz de evlenmeden önce bunları ongorseydiniz.
Tek yol sizin de çalışıp esinize hatri sayılır şekilde destek olmanız gibi öyle helal ürün satarak değil
Malesef her açıdan pahalı biryer.İstemeden sonra evi gördüm en ufak şeylere bile burun kıvıran insanlar kışta gelince anladım evin ısınmadığını.Göz boyamak için birşeyler yapılmış evet ama evin güvenirliği ve nasıl ısınacağı düşünülmemiş evimin camı çok duvar yok cam var resmen.Yıllar önceki kiracı otururken soba kullanılıyormuş buna bile razıydım eşim doğalgazı boşuna mı yaptırdı annemler deyip bunada yok dedi burada kış 3-5 ay zaten ama aşırı üşüyoruz ufo falan çare değil hastalıktan kurtulamadım rutubette oluyor.Giyimim dışarıda çalışmama uygun değil zaten eşimde bunu istemiyor.

• Beğen
Reactions: Den
Kiraya vereceğiniz para ile evinizin memnun olmadığınız yerlerini tadilattan gecirseniz sorun mu oluyor anlamadım açıkçası?
Hem burada oturun hem çivi çakmayın,eve bakmayın mi deniyor?
Hayır evi olduğu gibi kullanın diyor eşimin babası düğün olmadan benden bu kadar ne yapıyorlarsa kendileri yapar dedi şimdide kendi yapacakmış yalıtımı bize bugün malzeme al dese alırız ama adam oralı değil bekletiyor ailecek rahatlar.

Eviniz isinmiyor sanirim
Benimkide isinmiyordu tasinalim dedim
Esim tasinmak buyuk masraf yak kaloriferi isit dedi
Iyi dedim sen bilirsin benden gunah gitti
Sen bol bol isit bak ya tasinak isteyecek yada dis cephe
Malesef benim evim yakmayla ısınmıyor eski ev yalıtımı yok camları çok ve ısı kaybı inanılmaz oluyor zaten kombide sorunlu 10 yıl önce takılmış sürekli problem çıkarıyor belli bir derecenin üstünü göremiyoruz yaptığımız masraf tüketti bizi gerçekten.

Back
X