• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık bu evden tamamen kurtulmak istiyorum...

Hayır çarşaflı olup çalışan tanıdıklarım var merdiven siliyorlar, evlere temizliğe gidiyorlar ev bile aldı bir tanesi, diğerinin eşi Yok engelli oğluna bakıyor bir yandan çarşaf çalışmaya engel değil ama konu sahibi çalısmaya karşıymış
Eşi izin vermiyordur kesin.

Evet vermiyormuş tebrik ederim
Ben çözemedim kira ödemeye durumları Yok 2 senedir aynı evdeler geçen Yok Eylül’den beri yalıtım diye konu açıyor ama bir tık ilerleme Yok.
Koca olmadan hayat mı olur allasen?

Kadınlar evlenmek ve doğurmak için yaşar. Çalışsa da, okusa da durum bundan ibaret.

Kadınlar evlenmek ve doğurmak için yaşar. Çalışsa da, okusa da durum bundan ibaret.
Benim çevremdeki tüm kadınlar annem de dahil hala çalışıyor ben kk da gördüm kocam izin vermiyor diyenleri ufkum genişledi

Benim çevremdeki tüm kadınlar annem de dahil hala çalışıyor ben kk da gördüm kocam izin vermiyor diyenleri ufkum genişledi

Valla ilk günler benim kocam da izin vermedi. 1 haftalık depresyon süreci onu ikna etmeye yetti.
O günden sonra da hiçbir şey için izin almadım.

Valla ilk günler benim kocam da izin vermedi. 1 haftalık depresyon süreci onu ikna etmeye yetti.
O günden sonra da hiçbir şey için izin almadım.
Ben hamilelikten önce işi bırakmıştım tesadüf hamile olduğumu öğrendim o süreçte seçimdi hükümeti derken iş bulamadım sonra Doğum yaptım hala evdeyim eşim çalış diyor ama bir lafı yüzünden iş bakmaya ara verdim hatasını anlayana kadar da evden çalısmaya devam Edicem

Tereliyecim senin eşin sorması ayıp ne kadar kazanıyor? Yani evle ilgili tadilat gerekliyse içinden bahsediyorum ne bileyim laminant falan siz yaptırın.. Dış yalıtımı da bir usta tutun yaptırın.. Bitsin.. Sen de azcık da olsa elime para geçiyor diyorsun.. Biraz biriktir..üzerine para ekleyin.. Kira vermek çok mantıklı değil.. Hazır ev.. Bence yapabilirsin ya..Zorlaştırma kafanda bu kadar her şeyi bence.. Beynine yazık..
Toplamgelirimiz 2500 falan zaten birikimimiz var çeneleri açılmasın diye harekete geçemiyoruz sadece bundada hayır olduğunu düşünüyorum artık açıkçası bu evde yaşamak istemediğimden yaptırsakta mutlu olmam...

Canim evi zaten size vermisler anladigim kadariyla bu cok guzel..kayinpederle konusun biz malzemeyi aliyoruz yalitimi yaptiriyor musunuz yoksa biz baskasina yaptiracagiz usuyoruz deyip keestirip atin..ayrica ev sizinse kira oder gibi taksitle her ay bir yerini yaptirabilirsiniz..yerleri parke yaptirin rutubet alan yerleri n caresine bakin yani evi yasanacak bir hale getirebilirsiniz kendinzi bu kadar uzmeye degmez..
Olmuyor işte öyle düğün zamanı bizden bu kadar ne yaparsanız yapın diyen insanlar bunu yaptıracağız dediğimiz zaman yok malzemeyi siz alın biz yaparız dediler eşimin verdiği paradan biriktirdim ben para hazır ama onlardan ses seda yok eşim defalarca dedi birşey çok söylenincede kızıyorlar ne istiyorlar bilmiyorum kış olunca annemlerde olmamız onları bu kadar rahat yapıyor sanırım anlamadım gitti.

Ama hala görüşüyorlar üstelik eşin onların lafından da çıkmıyor eski konularını biliyorum ne olacak sen yaptırdığınla kalacaksın.
2 yıldır o evdesin şimdiye kadar yapmadığın kabahat. 10 senelik kombi çalışmıyor diyorsun değiştir. Her ay kira öder gibi kenara para atıp tadilatı çoktan biterdi evin.
Kira ödemek kolay değil ev sahibin iki dudağı arasına bakıyorsun her sene zam üstelik senin olmayacak bir ev için. İnsanlar karı koca çalışıp çocuğunu bırakıp ev borcuna giriyor. Müstakil ev bizim arayıp bulamadığımız şey şikayet etmek yerine şükretsen
Eşim onların lafından çıkmasa düğün olmadan beni terkederdi.Kışın ailem bize kapı açtığı bende konuşmadığım için durum böyle diye düşünüyorum artık kaynanam bile gülerek demişti annelerin ev kışlık sizinki yazlık diye.Zaten birikim var sorun biz yaptırınca konuşmaları benim için dert değil ama onlarla görüşen eşim ona dünyayı dar etsinler istemiyorum.Bu ev bana huzur vermiyor içinde mutlu yaşayamadıktan sonra ne delisi olup sevineyim.Şükür çok başka birşey...

Morsever eşini ikna et , o evden çıkın.Anlattığına göre o ev yalıtım yapılsa da senin istediğin gibi olmaz.Bence sen eşinin ailesine gıcık olduğun için aileyle ilgili olumsuz duyguların o eve yansıyor.Huzurun olmadığı için iyice kötü görünüyor ev gözüne.Ne yapın edin evi değiştirin.Evden çalışılıcak işler bakın kendine.Kiranızı çıkarıcak kadar kazansan yeter.

Ayrıca nemli ev çok sağlıksız.Küf tutuyor diyorsun bir de.İlerde bebeğin olsa nemli ve ısınmayan evde sürekli hasta olur Allah korusun.

Back
X