Artık bu kabus bitsin istiyorum..Eşimden nefret ediyorum.

eylul_pinar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2010
85
1
86
İstanbul
arkadaşlar belki daha evvel yazdıklarımı hatırlarsınız bilmiyorum ama artık dayanacak gücüm kalmadı ve cesarete ihityacım var.ben geçen sene ameliyat oldum damağımdan tümör alındı ve delik kaldı.bu deliği kapamak için de ameliyat edildim ama malesef kapanmadı.şimdi tekrar ameliyat olmalıyım ama sıradan bir devlet hastanesi değilde üniversite hastanesinde olmak istiyorum bir daha kapanmamış bi delikle karşılaşmaktan korkuyorum çünkü.konuşmam bozuldu.yediklerim bunumdan geliyo.eşimse bu konuda hiç yardımcı olmuyo parası var fakat araba alıyo.muayeneye gitmem için bile param yok diyor.araba almaya paran var ama diyorum.alırım sana ne diyor ve ağza alınmayacak laflar sarfediyor bana git normal hastanede ol diyor.bu arada ünv. hastaneside devlet zaten ücretsiz ameliyat ama o yol parasına bile kıyıp veremiyor bana.sonuç olarak bugün yine bu konudan tartıştık ve dövdü beni.sana hakkımı helal etmiyorum haram olsun dedim bedduaların seni buluyo bak Allah senin belanı veriyor dedi bana.artık ağlayamıyorum bile arkadaşlar taş kesildim.ailemde destek olmuyor zaten kendilerine bile hayırları yok.ayrılmamam için beni suçluyolar.sus otur işte diyorlar.babam alkolik annemin umrunda değilim.napacağımı şaşırdım artık.2 yaşındaki kızımdan başka kimsem yok.ameliyat durumuma kadarda zaten eşim çok kötü davranıyodu.nefret ediyorum ondan artık.

canım benim daha önceki yazılarını okumamıştım..
ama senin adına çok üzüldüm rabbim yar ve yardımcın olsun..
eşine de allah merhamet versin.. :Saruboceq: yaşadıkların çok zor qerçekten..

Son düzenleme:
ALLAHım sana dayanma gücü versin.. bu nasıl birşey bu nasıl bir eşin eşe davranması sana destek olacağına birde dövmüş offf nasıl bir hayat arkadaşlığı bu.. gidecek bir yerinde yok.. ne diyeceğimi bilemiyorum.. Rabbim yardımcın olsun canım ya şifalar versin..

insan bu kadar mı kötü olur diyorum ama maalesef son dönemde cokta duyar olduk allah o eşini ıslah etsin ne denir ki baska umarım biran önce saglıgına kavusursunda böyle insanlara muhtac olmassın

sağolun arkadaşlar ama yok çıkışım işte.ayrılmak istiyorum senden diyorum kızımı almakla tehdit ediyo.mahkeme sana vermez diyorum.mahkemeyi kim dinler diyo..korkuyorum.

ben kocandan çok annenle babana kızdım canım kocan senin için el ama sen onların evlatlarısın nasıl uzulmezler acımazlar sana..
Allah yardımcın olsun sana bir çıkış yolu göstersin en yakın zamanda ..

ne denılebılır bılmıyorum ..............şoktayım.........
cıkınca yazacagım sanırım .........
yalnız esinizin insan olmadıgını insan wasfı tasıyan canawar oldugunu soleyebilirim kesinlikle

Allah senin yar ve yardımcın olsun canım...
eşine şaşırdım nasıl bir insandır nasıl bir yol arkadaşlığıdır bu ki onun hastalığında yanında olaması gerekirken yaptıklarına bak...
Allah ıslah etsin...
canım seninde Rabbim şifanı versin.
Araştırma hastaneleride devlet hastaleneri gibi ücretsiz sgkdan faydalanabilirsin ameliyatında...

Allah senin yar ve yardımcın olsun canım...
eşine şaşırdım nasıl bir insandır nasıl bir yol arkadaşlığıdır bu ki onun hastalığında yanında olaması gerekirken yaptıklarına bak...
Allah ıslah etsin...
canım seninde Rabbim şifanı versin.
Araştırma hastaneleride devlet hastaleneri gibi ücretsiz sgkdan faydalanabilirsin ameliyatında...

biliyorum ama hiç kimsenin desteği olmadan çocukla hastanelerde sürünmek ne zor biliyomusun?eşim hiç para vermezken hemde

allah yardımcın olsun canım
hiç kıyıda kosedde bırıkmısın yok mu?
bız ev hanımları zor gunler için tutarız ya...
allah eşin denecek adamı ıslah etsin...
ailene dıyecek sozum çokta...bosver...
dua et arkadasım...

eşinizi Allah bildiği gibi yapsn.

çok şaşırdım sinir oldum peki ya ailesi ne diyor bu duruma?

hiç mi kimsenin insafı yok.

allah yardımcın olsun.çok üzüldüm canım.rabbim herşeyi görüyor,duyuyor sen merak etme.kendiside bulur ama nerden geldiğini bilmez.allah kocan gibilerin belasını versin.

Allah kocanın cezanı versin. Yani sinirden dudaklarımı dişliyorum.
İşte bu yüzden bütün kadınların çalışmasını istiyorum ben. Böyle densiz adamların yüzünden kızlar çalışın, elinize ekmeğinizi alın. Kocanızda olsa, aşkından ölüyorda olsanız böyle bir durumla karşılaşmayacağınızın garantisi yok.
Ah be arkadaşım halin gerçekten kötü, yani kocan kadar ailende suçlu. Maddi anlamda olmasada manevi anlamda sana destek olmaları lazımken sırtlarını dönmüşler. Allah ne kocan gibi bir hödüğü nede ailen gibi bir aileyi kimsenin başına vermesin.
İş bulabilme ihtimalin varsa bir işe gir, mutlaka ameliyatını ol. Çünkü biz senin halinden anlamayız ama eminimki senin için zor bir durumdur. Olmadı kaymakamlığa git bize anlattığın gibi anlat.
Keşke ekonomik özgürlüğün olsaydı da o hayvan herifin kahrını çekmeseydin.

canım allah yardımcın olsın.aile durumun nasıl onlardan sana bir fayda destek gelmezmi? işlerini yoluna sokup bu densiz adamı def edebilirsin mesela..tabi aile durumun iyi ise..işte bende erkeklere güvenmediğimden hamile halimle (yaşımda baya olmuşolmasına rağmen) kpss diye tırmalıyorum..gerçkten erkekler vicdansız olabiliyorlar..allah yardımcınız olsun canım..gerçekten üzüldüm..:sinifsinif:

hadi kocayı geçtim ama bir anne-baba kızının bu haline nasıl duyarsız kalır. kocandan önce onlar bulsun Allahından ne diyim..
apartmanda falan hiç mi yakın bir arkadaşın falan yok. sağlık sorunu bu gidip yol parası iste. çaresizim kusura bakmayın de.
ya da belediyeye falan git anlat yaşadıklarını.
bi de çocuğun var Allah bağışlasın; ama böyle heriflere bir de mükafatmış gibi niye çocuk yaparsınız ki yaa

Burbuka sonuna kadar katılıyorum.Yazıklar olsun böyle kocağa iyi günde yanında kötü günde dönmüş arkasını bir yol parası ne demek ya onu bile vermeye tenezzül etmiyor.Kesinlikle bir kadının çalışması taraftarıyım yok çok seviyorum nişanlım benim çalışmamı istemiyor bunların hepsi hikaye erkeklerde biliyor işlerine geliyor yazık birde çocuğun var hiç üzülme arkadasım bu dünyanın birde öbür tarafı var Rabbim görüyor elbet bir gün kader sanada güler

Yazık,gerçekten çok yazık
Sonrada kocayım diye ortalıkta dolaşıyor bu şahıs demi :olmaz:
Ne yapmanı söyleme konusunda dilim tutuldu.
İnan hiç bir fikrim yok.
Aklıma gelen tek şey ise burada kk nın devreye girmesi
Kadın dayanışması nasılmış göstermesi
Yönetim ön ayak olabilse böyle birşeye keşke
Hepimiz bütçemize göre destek çıksak,çığ gibi büyür ve bir hemcinsimiz bu lafları işitmeden tedavisini olur.
Yapılabiliri varmıdır bilmiyorum.
Site için sorun olurmu onun hakkındada bir fikrim yok
Fakat olabiliri varsa ve yönetim bu konuda yol açarsa ben kendi adıma üstüme düşeni yapmaya hazırım.
Başkada bir formül aklıma gelmiyor sabahın bu saatinde,inan şaşkına döndüm.
Allah yardımcın olsun canım
Dualarım seninle :Saruboceq:

Back
X