- Konu Sahibi eylul_pinar
arkadaşlar belki daha evvel yazdıklarımı hatırlarsınız bilmiyorum ama artık dayanacak gücüm kalmadı ve cesarete ihityacım var.ben geçen sene ameliyat oldum damağımdan tümör alındı ve delik kaldı.bu deliği kapamak için de ameliyat edildim ama malesef kapanmadı.şimdi tekrar ameliyat olmalıyım ama sıradan bir devlet hastanesi değilde üniversite hastanesinde olmak istiyorum bir daha kapanmamış bi delikle karşılaşmaktan korkuyorum çünkü.konuşmam bozuldu.yediklerim bunumdan geliyo.eşimse bu konuda hiç yardımcı olmuyo parası var fakat araba alıyo.muayeneye gitmem için bile param yok diyor.araba almaya paran var ama diyorum.alırım sana ne diyor ve ağza alınmayacak laflar sarfediyor bana git normal hastanede ol diyor.bu arada ünv. hastaneside devlet zaten ücretsiz ameliyat ama o yol parasına bile kıyıp veremiyor bana.sonuç olarak bugün yine bu konudan tartıştık ve dövdü beni.sana hakkımı helal etmiyorum haram olsun dedim bedduaların seni buluyo bak Allah senin belanı veriyor dedi bana.artık ağlayamıyorum bile arkadaşlar taş kesildim.ailemde destek olmuyor zaten kendilerine bile hayırları yok.ayrılmamam için beni suçluyolar.sus otur işte diyorlar.babam alkolik annemin umrunda değilim.napacağımı şaşırdım artık.2 yaşındaki kızımdan başka kimsem yok.ameliyat durumuma kadarda zaten eşim çok kötü davranıyodu.nefret ediyorum ondan artık.