Olabilir canım, normal bir şey bu. Ben dd rüyamda çoğu zaman uyanmak istediğimde uyanabiliyorum.
Evet bende oyle yapiyorum devam ediyorum ruyama :)Ne güzel işte kendi rüyanı sen ayarla film izler gibi
Ben de uyanıp kalkıp su içip yatınca rüyama devam ederim. Bu kontrol olayi bede de oluyor bazen. Artik fazla rüya görmez oldum:44:
Tuhaflık yok bence normal bir durum zamanla geçer takma kafana keyfini çıkar
Lucid dream bu herkes uğraşır bunu yapmak için araştır biraz internetten uçabilirsin atlayabilirsin herşeyi yapabilirsin çok mükemmel birşey korkulacak hiç birşey yok
bende zamanında astral seyahate merak salmıştım okadar ugraştırdım tekniklerini ama beceremedim cin bile çagırmıştım o bile gelmemişti ya yok ben hiçbişeyi beceremiyorummeraklıyımda böyle mistik şeylere
Bence cok merak etme kendini haci hocada bulursun benim gibi iyi degil bu tur seyleri merak etmek :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bence cok merak etme kendini haci hocada vulursun benim gibi iyi degil bu tur seyleri merak etmek :)
Ben genelde rüya içinde rüya görürüm. .bazende uyanıp tekrar uykuya daldığımda rüyama kaldığı yerden devam edebiliyorum. .
orası öyle herkes uzak dursun tavsiye etmiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?