Artik bu ruyalar beni asmaya basladi

else03

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
944
103
63
Kizlar bilmiyorum sizdede oluyormu dun gece yattim ruyadayim ama telefonuma bakiyorum watsapta cevrim icindeyim bunu gordukten sonra uyandim baktim telefona bisey yok herneyse yatiyorum uyuyorum ama ruyada oldugumu biluyorum ruyami yonetiyorum resmen olmak istedigim yerde yapmak istedigimi yapiyorum bu cok sacma biliyorum ama kendime engel olamiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Olabilir canım, normal bir şey bu. Ben dd rüyamda çoğu zaman uyanmak istediğimde uyanabiliyorum.

Olabilir canım, normal bir şey bu. Ben dd rüyamda çoğu zaman uyanmak istediğimde uyanabiliyorum.

Uyanmayida gectim ruyada oldugumu biliyorum o an ruyamda yapma istedigimi yapabiliyorum kendi istegimle kendimce ruyami olusturuyor gibi bu eskiden bu kadar sık olmazdi ama suan sık sık bunu yapiyorum

Ne güzel işte kendi rüyanı sen ayarla film izler gibi

Ben de uyanıp kalkıp su içip yatınca rüyama devam ederim. Bu kontrol olayi bede de oluyor bazen. Artik fazla rüya görmez oldum:44:

Tuhaflık yok bence normal bir durum zamanla geçer takma kafana keyfini çıkar

Evet bende oyle yapiyorum devam ediyorum ruyama :)

Lucid dream bu herkes uğraşır bunu yapmak için araştır biraz internetten uçabilirsin atlayabilirsin herşeyi yapabilirsin çok mükemmel birşey korkulacak hiç birşey yok

Lucid dream bu herkes uğraşır bunu yapmak için araştır biraz internetten uçabilirsin atlayabilirsin herşeyi yapabilirsin çok mükemmel birşey korkulacak hiç birşey yok

Korkum yok asla bu tur seylerden korkmam aksine cocukluktan beri merakim ve arastiririm hep dikaktimi ceken konular ama bir sure sonra insan sikiliyor normal ruya gormek istiyor ruyamda olmasini istemdigim insani bile gormuyorum ne bileyim degisik biraz

bende zamanında astral seyahate merak salmıştım okadar ugraştırdım tekniklerini ama beceremedim cin bile çagırmıştım o bile gelmemişti ya yok ben hiçbişeyi beceremiyorum meraklıyımda böyle mistik şeylere

Bence cok merak etme kendini haci hocada bulursun benim gibi iyi degil bu tur seyleri merak etmek :)

Son düzenleme:
Bence cok merak etme kendini haci hocada bulursun benim gibi iyi degil bu tur seyleri merak etmek :)

Ben genelde rüya içinde rüya görürüm. .bazende uyanıp tekrar uykuya daldığımda rüyama kaldığı yerden devam edebiliyorum. .

Bence cok merak etme kendini haci hocada vulursun benim gibi iyi degil bu tur seyleri merak etmek :)

orası öyle herkes uzak dursun tavsiye etmiyoruz

Ben genelde rüya içinde rüya görürüm. .bazende uyanıp tekrar uykuya daldığımda rüyama kaldığı yerden devam edebiliyorum. .

Evet ruya icinde ruya gordugumde cok olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…