Artık bunalmaya başladım 🥺

yaz kizim

Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2023
225
137
23
30
Selam kızlar. Daha önce buraya konu açmıştım kumar ve ilgisizlik vs yüzünden bosaniyorum diye... Anlaşmalı boşanmaya yanasmadi ben de çekişmeli boşanma davası açtım. Aynı yerde calisiyoruz sayılır herkes duydu diye beni sucluyor. Bir gün barışmak istese red yediği an cirkinlesiyor. Kesin hayatında biri var bu yüzden boşanmak istiyorsun ben hatalarimi kabul ettim pişmanım diyor sonra beni sucluyor beni büyük bir bunalıma soktu. Boşanma aşamasında bunlar normal mi sırf ben başkasıyla evlenirim diye düşündüğü için Anlaşmalı boşanmak istemiyor bunun da farkındayım ne yapayım kızlar bilemedim

Turk erkekleri cok zor ve tehlikeli. Hergun kadin cinayetleri isleniyor. Hatta evli esine "baskasi var" demek de ne demek ya? Yani evli bir bayanin namusuna laf sokuyor. Bosanmak Istemese de sogutursun kendinden kendisi gider

Seni sevdiğinden degil he bunlar kendine yediremiyor ondan ayrilmani. Olabildiğince muhatap olmamaya çalış. Tabi gerçekten boşanmak istiyorsan..

Turk erkekleri cok zor ve tehlikeli. Hergun kadin cinayetleri isleniyor. Hatta evli esine "baskasi var" demek de ne demek ya? Yani evli bir bayanin namusuna laf sokuyor. Bosanmak Istemese de sogutursun kendinden kendisi gider
Keşke sogusa beni buz dağına çevirdi kendisi

Seni sevdiğinden degil he bunlar kendine yediremiyor ondan ayrilmani. Olabildiğince muhatap olmamaya çalış. Tabi gerçekten boşanmak istiyorsan..
Muhatap olmamaya çalışıyorum çocuk için yazıyor onlara cevap veriyorum sonra yardiriyor bir iki cevap vermiyorum kanıma dokunacak şeyler söylüyor cevap veriyorum sonra amacım kavga etmek değil diye üste çıkıyor

Sizi suçlayan dengesizler neden boşanma davası açtığınızı biliyor mu? Ayrıca nedeni olsun olmasın onlara ne yani? Millet kafayı sıyırdı ya. Gerçekten haddini sınırını bilmiyorlar artık. İsterseniz sevginiz biter boşanırsınız kime neyse. Eşinize gelince istediği kadar çirkinleşsin siz muhattap olmayın hatta direk numaranızı değiştirin ki sizi rahatsız edemesin.

Asıl amacı o zaten sizi kışkırtıp huzurunuzu bozmak çocuk harici konuşmak istemediğinizi kesin dille söyleyin.

Psikolojik olarak sizi sıkıştırıp suçlu durumuna düşürmeye çalışıyor sakın bu duruma düşmeyin

Sakin olun. Şükredin ki bu kompleksli zibididen kurtuluyorsunuz. Çocuk dışında iltisime geçmeyin. İkna etmeye çalışmayın. Anlaşmali isterim deyin hayır diyosa uzatmadan sen bilirsin deyin. Moral bozuklugunuzu göstermeyin. Kufure başlarsa kayıt alın. Hiç karşılık vermeden de yüzüne kapatın.

Ee o zaman yuvasına sahip çıksaydı. Çekişmeli olsun dava siz haklı değil misiniz.

Mahkemede kullanın yazdıklarını. Cevap dilekçeleri aşamasını geçmediyseniz, kanıt olarak sunarsınız. Sizde yazdıklarınıza dikkat edin, sizi manipüle edip ağzınızdan çıkanları o kullanır yoksa.

Suçlayan esim beni numaramı değiştirmiyorum çocuk var

Yanasma. Ayri odada yat yemek yapma camasirlarini yikama. Ama bu adam seni srvmiyor. Sadece terkedilmek istemiyor. Durumun varsa da calismaya bak. Kendi parani kazan zamanla uzaklasir.
Evden ayrıldım annemlerde yaşıyorum şükür çalışıyorum ama iyice ayarlarimla oynadi

ego yenilgiyi hazmedemeyen erkek baskıları bunlar numara barışırsan yine en başa dönceksin kimse değişmez unutma zamanla dönüştüğü kişi aslında onun saklamış olduğu gerçek benliği

ego yenilgiyi hazmedemeyen erkek baskıları bunlar numara barışırsan yine en başa dönceksin kimse değişmez unutma zamanla dönüştüğü kişi aslında onun saklamış olduğu gerçek benliği
Çok haklısınız bende öyle düşünüyorum sadece hirsindan yapıyor bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…