Artık canıma tak dedi galiba, sınıra dayandım

Bir seyler degissin artik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2019
61
-7
1
41
Herkese iyi günler , uzuuunca süredir takipteydim, yari geldi desresyondan bile çıkardı bu sayfa beni. Sorunum şu ki; eşimle 12 senedir evliyim. Kendisini severek evlenmedim, mantık evliliği bile değildi, 23 yaşında yapılmış bir çocukluk işte... Evlendiğimizde Türkiye de idik, şimdi yurt dışındayız. 3 evladımız var. Eşimi zaten sevmezken beni ondan iyice soğutan gerçeklerim var. Kendisi kendini pek geliştirememiş, sanki 3 değil 4 çocuğum var. Becerebildiği tek şey 24 saat çalışmak ama onda da pek para kazandığı söylenmez. Ben online satış yapıyorum. Onun bilgisayarın b sinden haberi yok. Hadi bunu aşarım çalışırım ben de. Ama çok geri fikirli , hep beni örnek alıyor, arkadaşıyla bile konuşurken konuşmasını benim süzgecimden geçirmek istiyor. Sanki evin erkeği ben gibiyim. Her şeyi bana danışıyor bir bebek gibi. 2. ci sıkıntımsa çocuk dilinden hiiiç anlamıyor, onlarla hiç iletişim kuramıyor. Arkadaş ortamında da bu benim diyemiyor hiç. Espriden anlamıyor, kendine bakmıyor, neyi kusur olarak görürse ailemi arıyordu önceleri. Şimdi onlarla küstü çok şükür , rahatladı ailem. Ailesiyle anasıyla danasıyla hep beraber yaşadık bir de Türkiye’de. Kısacası Türkiye de olsam belki mahalle baskısından pek boşanmazdım ama burada aklıma sıkça boşanmak geliyor. Tek derdim bulunduğum yerin dilini bilmemem, araba kullanamamam vs. Arkadaşlar bir çıkış yolu gösterin , kolay senin iş deyin , teşekkürler şimdiden

Boşanmak için tek ihtiyacınız siz öğrenene kadar; ehliyeti olan ve yerel dile hakim bir asistana ayıracak bütçe gibi görünüyor.

Bu kadar sevmezken sürdürülen bir evlilik, yazık hepinize.

Acıdım eşinize. Tek bildiği 24 saat çalışmak nedir ya?? O beğenmediğiniz eşiniz yerel dili konuşup araba da kullanıyordur kesin. Sizin gibi herkeslerden mükemmel bir insan bunları nasıl öğrenemedi hayret doğrusu.

Demem o ki bir iyilik yapıp eşinizi boşayın da adam belki kendisine saygı gösterebilecek birileriyle yoluna devam eder.

Hepimiz evlenir evlenmez aydinlanmiyoruz maalesef Benim gibi yıllar sonra aydınlananlar var. 3 çocuk mevzusu da, zaten Türkiye de yaşarken boşanmam ki bari çocuklarım olsun Ve hayat sürdürülebilir olsun diye. Onlardan yana bir sıkıntım olduğunu yazmadım , dikkatinize sunarım

Boşanmak için tek ihtiyacınız siz öğrenene kadar; ehliyeti olan ve yerel dile hakim bir asistana ayıracak bütçe gibi görünüyor.

Bu kadar sevmezken sürdürülen bir evlilik, yazık hepinize.
Teşekkürler, bütçe için belli hazırlıklar yapıyorum

Acıdım eşinize. Tek bildiği 24 saat çalışmak nedir ya?? O beğenmediğiniz eşiniz yerel dili konuşup araba da kullanıyordur kesin. Sizin gibi herkeslerden mükemmel bir insan bunları nasıl öğrenemedi hayret doğrusu.

Demem o ki bir iyilik yapıp eşinizi boşayın da adam belki kendisine saygı gösterebilecek birileriyle yoluna devam eder.
Ben mükemmel değilim, şu zamanın kriterlerine uygun yetiştirdim kendimi. Eşim de beceriksiz değil , bir işi var , uygunluk Ve denklik yok, bilmem şimdi daha anlaşılır oldu mu?

Ne olursa olsun yerden yere vurduğunuz insan sizin eşiniz!
Böylesine kusur bulduğunuz adamdan 3 çocuğu yanlışlıkla yapmış olamazsınız değil mi?

:super:
Ah bu insanlarin ben mukemmelim kocam kotu demeleri yok mu.. Bosanmanin da bir adabi vardir! Ne olursa olsun o kadar paylasim olmus, olmuyor dersin yoluna bakarsin yerden yere vurmak kimseye bir sey kazandirmaz.

Hepimiz evlenir evlenmez aydinlanmiyoruz maalesef Benim gibi yıllar sonra aydınlananlar var. 3 çocuk mevzusu da, zaten Türkiye de yaşarken boşanmam ki bari çocuklarım olsun Ve hayat sürdürülebilir olsun diye. Onlardan yana bir sıkıntım olduğunu yazmadım , dikkatinize sunarım
23 yaşında çocuk olmaktan bahsetmişsiniz bende 24 yaşındayım ve çocukluk yapılacak bir yaş olduğunu düşünmüyorum. Eşimden çocuk yaptım ama aman boşanmayayım demedim. O çocuğun günahı ne?

Madem bu kadar hoşlaşmıyorum çocuk yapmayı düşünmeden evvel medeni bir birey gibi ayrılırım. 12 yılımı verdiğim adamı da böyle yerden yere vurmam en azından.
Ayrıca ilk cocukta boşanma olmasın diye dediniz ya diğer ikisi?

Bu düzenin neresinden tutalım?

23 yaşında çocuk olmaktan bahsetmişsiniz bende 24 yaşındayım ve çocukluk yapılacak bir yaş olduğunu düşünmüyorum. Eşimden çocuk yaptım ama aman boşanmayayım demedim. O çocuğun günahı ne?

Madem bu kadar hoşlaşmıyorum çocuk yapmayı düşünmeden evvel medeni bir birey gibi ayrılırım. 12 yılımı verdiğim adamı da böyle yerden yere vurmam en azından.

Çocukları kendim için yaptım, onların da sorun olmadığını, hayatımı güzelleştirdiğini biliyor Ve görüyorum. 3 çocuğum var Ve benim güzellerim onlar. Yurt dışı kriterleri Türkiye ye göre daha yaşanılır boşanınca da. Tabi siz Türkiye de bunu anlayamazsınız, ne desem boş sizin için maalesef

Çocukları kendim için yaptım, onların da sorun olmadığını, hayatımı güzelleştirdiğini biliyor Ve görüyorum. 3 çocuğum var Ve benim güzellerim onlar. Yurt dışı kriterleri Türkiye ye göre daha yaşanılır boşanınca da. Tabi siz Türkiye de bunu anlayamazsınız, ne desem boş sizin için maalesef
Ya çıldırtma bu nasıl bir zihniyet JCJFJFJFJDJDJDJJFJF tamam yurtdışılı kardeşim bana müsade. Ben köylüyüm :KK43:

Hayir bizim Turkiye'de anlayamadigimiz bu kafalar :KK53:

Hamilemisin sen kuzu

:super:
Ah bu insanlarin ben mukemmelim kocam kotu demeleri yok mu.. Bosanmanin da bir adabi vardir! Ne olursa olsun o kadar paylasim olmus, olmuyor dersin yoluna bakarsin yerden yere vurmak kimseye bir sey kazandirmaz.
Mükemmel değilim, araba kullanmayı bilmiyorum, bu dili bilmiyorum ama yetiştiririm kendimi. Mesele kendini yetiştirmek için bir duygu bende var ama onda yok.

Ben mükemmel değilim, şu zamanın kriterlerine uygun yetiştirdim kendimi. Eşim de beceriksiz değil , bir işi var , uygunluk Ve denklik yok, bilmem şimdi daha anlaşılır oldu mu?
Pardon ama şu zamanın kriterleri bilmem kaç senedir yaşadığın ülkenin dilini bilmemek, azmedip insan içine karışıp ehliyet alamamak mı? İnternetten satış dediğinizin hedef kitlesi de bulunduğunuz ülkedeki Türkler sanırım.

Kusura bakmayın da eşinizden üstün bir tarafınız yok. Çocuğunuzun okul toplantısına gidebilecek, yanınızda biri olmadan hastanedeki doktorla muhatap olacak kadar geliştirseydiniz kendinizi keşke.

Pardon ama şu zamanın kriterleri bilmem kaç senedir yaşadığın ülkenin dilini bilmemek, azmedip insan içine karışıp ehliyet alamamak mı? İnternetten satış dediğinizin hedef kitlesi de bulunduğunuz ülkedeki Türkler sanırım.

Kusura bakmayın da eşinizden üstün bir tarafınız yok. Çocuğunuzun okul toplantısına gidebilecek, yanınızda biri olmadan hastanedeki doktorla muhatap olacak kadar geliştirseydiniz kendinizi keşke.
Cidden okumayı da bilmediğiniz kanısındayım. Burada sadece 1 yıldır varım arkadaşım

Back
X