• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık çıldıracağım.

Merlin906

Mutlu Yalnızlık
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2016
1.293
699
123
34
Kızlar çok iyiyiz çok iyi anlaşıyoruz nişanlımla. Gelin görün ki eski konularımı biliyorsunuz.
Az önce diyor ki hem bana para lazım aşkım arabamı satacağım ablamlar da arabasını satıyor. Onların arabasını alayım hem dizel. (Benden önce söylemiş alacağını açmış bir de bana alalım mı diyor)
:KK12:
Çok sinirliyim kızlar. Dedim ki ben istemiyorum o arabayı. Arabanı düğünden sonra satarsın.
(2 ablası var ablasının birisine borç vermiş kendisinin 20 bin borcu var. 15 binini ablasına çekmiş önceden.)
İstediğimde verir diyor. Bunun ablası düşünemiyor mu ya ? Bu çocuk evlenecek maaşının bir kısmını krediye veriyor çıt Yok ya insan bi verir. Kızlar bıktım artık.
Tamam aşkım dedi sesi az kesildi ben ders çalışacağım canım falan filan.. ne yapmalıyım? Diyor eniştemin arabası diye almak istemiyorsun demi. (Ya sabır ya sabır..)
Dedim bizim extraya gerek Yok biz en önce ev alacağız. Ablanlarda bir an önce borcu kapatsa iyi olur bence dedim.
Sesi kesildi tamam canım dedi bozuldu biraz.
Aman öf ya Ne zormuş bu evlilik işleri ya.

Son düzenleme:
Kızlar çok iyiyiz çok iyi anlaşıyoruz nişanlımla. Gelin görün ki eski konularımı biliyorsunuz.
Az önce diyor ki hem bana para lazım aşkım arabamı satacağım ablamlar da arabasını satıyor. Onların arabasını alayım hem dizel. (Benden önce söylemiş alacağını açmış bir de bana alalım mı diyor)
:KK12:
Çok sinirliyim kızlar. Dedim ki ben istemiyorum o arabayı. Arabanı düğünden sonra satarsın.
(2 ablası var ablasının birisine borç vermiş kendisinin 20 bin borcu var. 15 binini ablasına çekmiş önceden.)
İstediğimde verir diyor. Bunun ablası düşünemiyor mu ya ? Bu çocuk evlenecek maaşının bir kısmını krediye veriyor çıt Yok ya insan bi verir. Kızlar bıktım artık.
Tamam aşkım dedi sesi az kesildi ben ders çalışacağım canım falan filan.. ne yapmalıyım? Diyor eniştemin arabası diye almak istemiyorsun demi. (Ya sabır ya sabır..)
Dedim bizim extraya gerek Yok biz en önce ev alacağız. Ablanlarda bir an önce borcu kapatsa iyi olur bence dedim.
Sesi kesildi tamam canım dedi bozuldu biraz.
Aman öf ya Ne zormuş bu evlilik işleri ya.
O kafaya koymus bile. Laf olsun diye size danisiyor

Hiçbir şey anlamadım. Kim kime borç vermiş? Kim arabasını satıyor?
Bu ablasına kredi çekmiş bir yandan onu ödüyor.
2 ablası var. Diğeri de arabayı satıyormuş eniştesi dizel arabası. Nişanlımın ki benzinli. Ben alayım abla sizin arabayı demiş.
Bana da sonradan açmış söylüyor.
Ben de kabul etmedim.

Arabayi 15 bin aza satarsa olur borc da kapanmis olur deseydin

Daha dur sen bir evlende gor...suan en tatli zamaniniz...

Şu an yaşadığımız ekonomik krizde evlenmek-ev kurmak bile başlı başına büyük bir ekonomik yük. Bir de araba yenilemeye gerek var mı? Ayrıca borç için "istediğimde verir" deyince siz de susmayın, "iste o zaman, versin" deyin.

Yaşın kaç?
Okul falan deyince, dedim bir küçük kız daha kendini ateşe atmaya hazırlanıyor
Nişanlın da gayet ezik bir tip
Birinden parasını almıyor, diğerinin eskimiş arabasını almaya kalkıyor

Nişanlın mükemmel biri!
Kaçırma cin gibi ol! Tartışma
Hemen evlen!!!!!!

Almayı dusundugu araba kendi arabasından daha az fiyatlı bir araba mı,almak istemesinin sebebi ablasına destek olmak için mi yoksa gerçekten arabayı değiştirmek mi istiyor,arabayi değiştirmekse niyeti değiştirsin.daha nisanliyken karışma bence o mevzulara.b orc olayı da onların aile içi mevzusu aslında.belki ablası evlenirken yardım yapabilir mi diycem ama galiba çok iyi niyetli bir düşünce olacak bu.cekilen bir kredi varsa ve evlendikten sonra da devam edecekse kizmakta haklisin.insallah o zamana kadar ödenir.ama şimdi ablasına para verse de senin diyebileceğin birşey yok.insallah bu durum şimdiyle kalır evlenince para isteme mevzulara falan olmaz

Back
X