- 19 Ocak 2015
- 418
- 168
- 48
Ya cok bile sabretmissin. Eski esin gercekten okuz adi malın tekiymis. Sukret kurtuldugunaSiddeti defalarca yasadim.gozlerim morardi.hamileyken iki kez dayak yedim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya cok bile sabretmissin. Eski esin gercekten okuz adi malın tekiymis. Sukret kurtuldugunaSiddeti defalarca yasadim.gozlerim morardi.hamileyken iki kez dayak yedim.
Benim anneme babama surekli kufrederdi.cocuklarim icin herseyine katlandim.kizlarimin biri 4 digeri 7aylik.o gece iki yavrum, beni doverken cildirdilarYa cok bile sabretmissin. Eski esin gercekten okuz adi malın tekiymis. Sukret kurtulduguna
Adi Ş.. herif resmen yaa. Boyle baba olmaz olsun. O varya erkek degil, seviyesiz karaktersiz yaratik. Ozelden de yazdim sana sakin uzulme hiic degmez. Karsina daha iyileri cikacaktir Allahin izniyle sen merak etme. Ama surunsun sakin affetme.Benim anneme babama surekli kufrederdi.cocuklarim icin herseyine katlandim.kizlarimin biri 4 digeri 7aylik.o gece iki yavrum, beni doverken cildirdilar
Cocuklari gormesini istemiyorum.kizimi uzaklastirmak istiyorum baba olmayi haketmeyen insandan.kacirir felan biliyorum.Adi Ş.. herif resmen yaa. Boyle baba olmaz olsun. O varya erkek degil, seviyesiz karaktersiz yaratik. Ozelden de yazdim sana sakin uzulme hiic degmez. Karsina daha iyileri cikacaktir Allahin izniyle sen merak etme. Ama surunsun sakin affetme.
Sagolun cok sagolun.darp raporunu almak icin karakola basvurdum.orada son olayi anlattim.diger yasananlari mahkemede tek tek anlatmak istiyorum.yani son olay baz alinmaz degil mi?