Artık çocuğum olmayacakmış :(

kavun_ici

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2010
145
0
116
İstanbul
Kızlar dün dış gebelik ameliyatı geçirdim. Doktor tüpü almak zorunda kalmış. Diğerine bakmış kapalıymış. Artık çocuk sahibi olamazmışım :(

Kızlar dün dış gebelik ameliyatı geçirdim. Doktor tüpü almak zorunda kalmış. Diğerine bakmış kapalıymış. Artık çocuk sahibi olamazmışım :(

canım cok uzuldum ama Allahtan umıt kesılmez tatlım. tıp oldukca ılerledı. umarım hersey gonlunce olur canım lutfen uzulme

Kavun_ici

Dogal yollardan anne olmazsin demek istedi herhald Dr un. Tupleri tamamen kapali olunca tup bebek yapiyorlar. Hemen bu kadar uzulme... Yanlis biliyorsam arkadaslar duzeltsin..

Çok geçmiş olsun canım. Tüp bebekle anne olma şansın var. Herşey hayırlısıyla gönlünce olsun.

doğal yollardan olamaz demiştir,toksa tüp bebekte felan şansın var elbette..
bence stres olma sakin ol...
ALLAHIMDAN ÜMıT KESıLMEZ...

Canım çok geçmiş olsun.Bence biraz dinlendikten sonra başka bir jinekoloğa görünmeli,rahim filmi çektirmeli ve bir tüp bebek merkezi ile görüşmelisin.Allah'tan ümit kesilmez hemen kestirip atmamalı,gereken çabayı vermelisin değil mi?Allah yardımcın olsun

canım kendini üzme lütfen
hayatın sonu degil tabiki
tüplerin kapalı bile olsa tüp bebek şansın var
bence bi an öce tüp bebege git

arkadaş ne yapıyorsun , böyle üzülmenin anlamı yok

kanalların alınması çok iyi eğer alınmasa yine dış gebelik geçirme şansın yüksekti

ben de dış gebelik geçirdim , hem de hem ikiz gebe kaldım hem dış gebelik oldu, düşük yaptım , ardından dış gebelik olduğu anlaşıldı ilaçla gitti

ama kanallarımın durumu kötüydü, alınması lazımdı

amelyat olamadığım için(zaten karnım yapış yapış) tüpler bir aletle tıkandı

yani tüplerim alınmış gibi oldu, yine deneme yaptık olmadı. rahim o takılan aracı yabancı algılamış olabilir dendi. kanallarımı aldırmadığım için pişman olduk o zaman :a015:

sonra üçüncü denemeyi yaptık, kan pıhtışlaşma sorunum varmış onu da tedavi ettiler, şimdi . çok şükür Rabbim tamamına erdirsin 11+6 günlük hamileyim Rabbim isteyen herkeze versin :Saruboceq:

en ümitsizi bendim, kistler, miyom, yapılıklıklar, kanallar şişmiş kafam kadar , yumurta da az kafamçokkarıştı

Rabbim ol diyecek canım :Saruboceq:

vakit gelecek ne olur , hep duacı ol temiz bir kalple dua et, hayır yap ki dua al olumunekankayizsmile

anladıgım kadarıyla sen normal yolla hamıle kaldın dıs gebelık olustu bıldıgım kadarıyla cunku kapalı tupe tup bebek oluyor dıye normal yolla kalamazsın demekmı ıstedın arkadasım

canim normal yolla evet doktorun dedigi dogru ama tup bebekte tuplerin olmamasi sansi cok cok artiriyor uzun sure deneyenlere sonunda bu sefer tuplerinizi baglayip deneyelim diyorlar hatta. ne olursa olsun tabiiki de morelini duzeltmez bu dedigimiz ama en azindan cok sukur bu sans var. bir sonraki denemende burda hep beraber sevinecegiz Insallah.

Canım bu ne üzgünlük böğle.Benim tüpler açık oldu da ne oldu gebe kaldımmı ki.Şimdi tıp çok ilerledi biliyorsun.Buradakı arkadaşlarımızın hepsi tüp bebekle kaldık gebe zaten.Rabbim kısa sürede verir bebişini kucağına artık.Bir az dinlen sonra araştır kendine çok iyi bir doktor bul ve tüp bebeğe başla.Hadi allah kolaylık versin.Rabbimiz beterin beterinden korusun canım.Rabbimiz şükr etmeyi seviyor.İsyan edene kadar şükr et bence canım.Çok öptüm..

Teşekkürler çok iyisiniz, gerçekten moral verdiniz. Sanırım olayın şokunu hala atamadım :( Haklısınız biraz daha araştırmak lazım. Kısmet işte ne diyeyim.

canım benim iki kanalımda ameliyatla bağlandı tüp bebek olacak bana seninde öyledir. bende topiği görünce hemen girdim acaba neden diye merak ettim. normal yolla olmaz dedi herhalde doktorun. inşallah tüp bebek ile hamile kalırsın :)))

canım morelini bozma herşeyin çaresi var tüp bebekle neden olmasın dr. bakma sen morel bozmada birinciler....

geçmiş olsun canım bende dış gebelik geçirdim .tüp bebek denersin üzülme lütfen rabbim yüzünü güldürür inşallah

Back
X