Neredeyse 11 aylik bir kizim var ve hamile kalma ihtimalim var. Ve ben cok korkuyorum anlatamayacagim kadar cok. Cünkü ilk hamileligim cok zor gecmisti aylarca yatakta yattim birsey yiyemedim cogu zaman sadece serum yedim. Hamile olma ihtimalimi düsününce bu sürecleri düsünüp daha da korkuyorum. Ikinci kez anne olanlar ilk hamileligi zor ikincisi kolay gecen oldu mu? Bunun cevabini duymaya cok ihtiyacim var. Kizim 4 kiloydu neredeyse ve sezeryan oldu, hastanede de biraz cektim. Ayaya kaldirdilar zorla bu arada yurt disindayim. Yardim edenim olmadi hemsireler 4 kiloluk bebegimi bazen susturamayip kucagima atip gittigi de oldu. Inanin kalkmam bile cok zor oldu ki emzirmek ne kadar zor tahmin edin. Bir hafta hastanede kaldim esim hastanede yatti zorlu iki günden sonra yoksa hastaneden alicam dedi oda verdiler ikimize. Bu sürecte de neler cektigimi yazmayayim rahmim hala da büyük cok zor toparlandi. Bütün bunlari niye mi yazdim, hamileysem bütün bunlari yine yasamaktan cok korkuyorum. Aranizda ilki zor ama ikincisi kolay sezeryanlar oldu mu. Kizim bana cok bagli onunla bile ugrasamazken 9 aylik süreci nasil atlatacagim bilemiyorum. Ne olur bu durumu yasayan varsa yazsin. Ikinci cocuk istiyorum fakat yasadigim kötü seyler basima yine gelir diye cok korkuyorum=(