• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artık çok tırsıyorum

breathin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2011
638
7
0
Ankara
selam kızlar, nişanlıyım.artık çok korkmaya başladığım bi konuyu sizlerle de paylaşmak istiyorum.yaşayanlar varsa bana yardımcı olsunlar lütfen..

karanlık korkum var, eşşek kadar oldum hala annemle yatıyorum.kendimi hiç şartlandırmamama rağmen hayatımın en kötü kabuslarını tek yatmaya çalıştığım zaman görüyorum.kesin başıma bişey geliyo ve hep 3 harflilerin olduğu rüyalar görüyorum.başıma yıllarca tuhaf şeyler geldi çok dindar bi insan değilimdir ama sabah namazı okunmadan 1 saniye önce gözlerim fal taşı gibi açılıyo ve irkilerek uyanıyorum..tek yatmaya kalktığımda kaç defa birinin ismimi söylediğini duydum koşarak annemin yanına kaçtım..

mesela başıma gelecek her şeyi rüyamda görebiliyorum.hayatımın en sıkıntılı dönemine girmeden önce defalarca yaz mevsiminde kar yağdığını gördüm falan hep en sıkıntılı şeyleri gördüm sonra çok büyük kazıklar yedim hepsi doğru çıktı.mesela bazen de doğrudan çıkıyor rüyamda arabayı vurduğumu görmüştüm sabah anneme kalkıp anlattım aynı gün arabayı gercekten cok salakca bi sekilde vurdum.rüyamda alt komşu ölüyodu sabah bi kalktım kapının önünde ambulans adamı götürüyolar gerçekten de ölmüş..ve daha bisürü şey..

artık mesela göz göre göre hata yaptığım zamanlar ya da başımın belaya girme ihtimali dahilinde bi risk almam gerektği zamanlar o geceler sıkıntılı rüyalar görüyosam yapmayı bırakıyorum eğer görmüyosam yapmaya devam ediyorum ve gerçekten de hayatımı bu şekilde kontrol etmeye başladım hiç de yanılmadım..

asıl meselem de şu ki artık bu olanlardan çok korkuyorum.son zamanlarda geceleri tam 1:03'te odama bişey geliyo ve odamdaki herşey çatırdamaya başlıyo ilk geldiğinde bişey yere düşmüş gibi bi ses çıkıyo o ses o kadar bariz ki kafamı çevirip bakma ihtiyacı hissediyorum sesin geldiği yere.resmen bişey var buna yemin edebilirim tamam tvden falan arada çıtırtı sesi gelir de koca dolap falan çaat çutt sesler çıkarıyo çok korkuyorum.acaba nişanlıyım diye mi biyerde nişanlı kızlara böle olduğunu duymuştum her ne kdr saçma gelse de.

işin tuhaf kısmı da bu şey her neyse nas ve felak okuduğum günler çıt çıkmıyo.gayet sessiz ve sorunsuz bi şekilde oturuyorum.artık yıllardır bu yaşadıklarım falan neyse bunun ne olduğunu öğrenmek istiyorum hayatımı mahvetti bu olanlar.bütün psikolojim bozuldu artık delirdiğimi düşünmeye başladım bu şey ne ve benden ne istiyo nereye gitmeliyim öyle hacı hoca işlerinden falan da hiç anlamam bi iki kişiye anlatmaya kalktım hepsi deliymişim gibi suratıma baktılar amaan dua et geçer dediler..napıcam ben
:43::43::43:

bende takıntılıyımdır evde yanlızken koltuktan kalkıp oda bile değiştirmem ama senin durum değişikmiş, sürekli dua okuyarak gir yatağına o zaman , takırtılar ,ismini duyman vs tam uykuya dalma evresinde bende de oluyor irkiliyorum sonra uykuya devam ediyorum ama şu rüyaların hakkında hiçbir fikrim yok

ruhsal yanınız çok duyarlı ve güçlü. rüyalar neyse de bu odaya birinin girmesi ve korkmanız meselesi ile bir hocayla görüşün bence. tanıdık ilmine güvendiğiniz bir cami hocasına gidip anlatıp fikir alabilirsiniz. bir yol gösterir belki. evet dua okuyarak belki korursunuz kendinizi de hep bu korkularla yaşayamazsınız.

Yani durum pek normal değil gibi. Benim de küçüklükten beri karanlık korkum vardır..evde yanlız kalamam geceleri.
Annem 'iman eksikliğinden olur, daha imanlı yaşamalısın' demişti..
Sizde bunu onaylamışsınız o sureleri okuduğunuz zaman sorun olmuyorsa sırrı burada..

Odaya bişey gelme meselesin de de halisülasyon veya psikolojikdir, hocayla değil psikiyatri ile görüşün, hocanın size söyleyeceği dua okuyun olacaktır..

Bugün bdv korku filmi gibi :18: Bir bu konu bir diğeri yapılan büyülerr.:18:
Allah kolaylık versin.Bende de hala karanlık korkusu var.Yalnız oldugumda ev avize dükkanı gibi ışıl ışıll.Ama sızın konu bıraz farklı.

Çok stresli bir dönem geçirdiğinizi düşünüyorum, odanızdaki varlık, karanlığa duyduğunuz aşırı tepki vs.
Benim spiritüel varlıklara inancım sıfırdır, inançlı biri de değilim. Ona rağmen en son geçen aylarda yani nişanlılık döneminde ve ondan yıllar önce de ekonomik sıkıntılar yaşadığım dönemlerde odamda varlıklar görüyordum, karanlıkla sıkıntı yaşıyordum uykuya dalarken, rüyamda cinler görüyordum ki cin diye bir şeyin varlığına inanmam bile ben dediğim gibi. Bazı koşullanmalar yaşıyor ve öğrenilmiş tepkiler veriyoruz stres altında belli ki. Şimdi evliyim ve horultulu eşimin yanında ne cin uğruyor yanıma, ne gulyabani :)
Umarım sıkıntılarınız hafifler sizin de stres seviyeniz azalınca.

Senin anlattıklarının aynısını bir tarihte,Petek Dinçöz anlatmıştı.O geldi şimdi aklıma.
Hatta demin netten baktım,doğru hatırlıyormuşum.O röportajı bulursan oku derim.

Haberci rüyalarla ilgili birşey duymuştum.Yakın gelecekteki,yani birkaç saat sonrasındaki olayların enerjisini hissedebilirmişiz.Senin anlattıkların da aynı gün gerçekleşmiş zaten.

Evlenecekmişsin,hayırlı olsun.Tek tavsiyem,eve girmeden önce,hoca çağırıp evde Kuran okutun.Semt camisinin hocası olabilir.

ayyy Allah yardımcın olsun canım ya benmde karanlık korkum vardır gök grültüsündende çok korkarm evlenmedn önce annemn yanına evlendktn sonrda eşmn yanına kçmaya başladık. koridorda biyerin ışığını kapatıp diğer odaya koşarak giderm .d

hamileliğim 7. ayında erken yatmıştm bir gece eşim yoktu mutfaktaydı yemin edeblirim bunn içinki bri kulağımın dbinde besmele çekti erkek sesiydi ses yakında ama sanki yankıyla geliyor gbiydi gökgrültüsü oldugunda yada çok yagmur yagdıgı zamanlarda bende srekli odada birşeyler oldgnu görürüm btün eşyalarımızn şekli değişiyor sanki çatır çutur sesler fln beni mahvedyr zaten .
şimdi bebeğm oldu onun yastıgınn altınada kendi yastıgımın altınada sarısabır koydum aylardr brşey yok aktardan bir parça sarısabır al ondan korkuyorlar karabasn olsun cin olsun yaklaşamaz tavsye ederm mtlka al canm :)

Son düzenleme:
haberci rüyaları ben de duymuştum..

çocukken çok görürdüm bu rüyalardan.hatta hiç unutamadığım bir rüyam var; okulumuzun hizmetlisini rüyamda ölü görmüştüm.tabut içindeydi ve gömülmek için götürüyorlardı..sabah anneme anlatırken babam geldi ve "Ahmet amca ölmüş dün gece" dedi..annem dehşet içinde bana bakakalmıştı..

doğum yapmadan önce ki gece rüyamda iki beyaz güvercin görmüştüm,biri bir elimde,öbürü diğer elimde,uçun gidin diyorum gitmiyorlar..anne biz geldik,kovma bizi diyorlar..daha 1 ay var doğmanıza diyorum olsun erken geldik elinden bırakma bizi diyorlar..ertesi gece doğum yaptım..

ve bunun gibi birçok rüya daha..bazen uyumaktan korkuyordum.sonra düşünmemeye çalıştım.yatarken aklımdan bu tip şeyleri sildim..dualarımı okuduktan sonra hep olumlu şeyler düşünerek uykuya dalmaya çalıştım.günün stresini yatağıma taşımamaya gayret ettim..

genelde sıkıntılı ve bunaldığımız anlarda oluyor böyle şeyler..psikolojimizin bilinçaltımıza anlık bir şekilde yansımasıdır belki gördüklerimiz.

Öyle şeyler anlatıyorsunuz ki ben bile tırstım :1:
Ama madem tek yatamıyorsunuz, evlilik sizin için biçilmiş kaftan :13:

Felak nas okuyunca da birşey olmuyo diyorsunuz madem
Okuyun, eşinizle uyuyun..

canlarm ben kayınvaldemlerle yaşıyorum hep böyle şeyleri merak etmişmdr ve tam ortasına düştüm kayınvalidem on numra kahve falı tarot bakıyor ama rhatsız etmişler bir sre bırakmış arda bi bakıyor ama bioenerjist elle enerjyle tedvi yapıyorlar doktordn önce vücudumdaki iltihaplanmyı syledi ve doktra gtrdü çıktı 4 görümcem var birde eşim işte hepsnde enerji boyutu yüksek 2 görümcem elle tedavi yapıyor ağrı sızı yemn edermki bırkmıyr ciddi ciddi inanmadm bşta ama yaşadım yani :) diğer bir görümcemn btün rüyaları nerdeyse çıkıyor diğer görmcem ilgilenmyr bile uğraşmıyr kocmda ağrı sızı kesiyor . kayınvaldm astral yolculk ble yapıp başkasınıda yannda götreblyr gözlermle gördm yani var bunlar çok insan var byle.. rüyaları çıkan görmcem dha bir hfta önce kardeşm geliyor dedi eşim ırkta şuan çalışyr nyse görmcem gelick bak gör ryamda gördüm dedi hıı hıı inş abla dedm eşim aradı o akşam hatun ben kızımı özledm seni özledm yapamıyrm brda hafta sonuna kadar ordym dedi :))

kızkardeşim aynı senin gibi. mistik olaylara güçlere falan inanır baya. çok kuruntuludur bi ses duysa falan saçma senaryolar üretir :D vakti zamanında çok korku filmi izlemişti, anneannem de çok dini ürkünç hikayeler anlatırdı. hep yanıma gelirdi. ben de artık yalnız yatsın diye aldım yastığımı başka odada yatmaya başladım, kapımı da kilitledim. kilitlemezsem zorla geliyor yanıma. korka korka bir süre sonra alıştı. sen de korkunla yüzleşmeye çalış. ben de çok önceleri korkardım mesela. kardeşim korkunca yanıma geldiğinde ben de korkardım ama ona hissettirmemek için karanlıkta bak yok bişiy diyip gözlerimi korka korka açardım, örtüyü açardım falan..

selam kızlar, nişanlıyım.artık çok korkmaya başladığım bi konuyu sizlerle de paylaşmak istiyorum.yaşayanlar varsa bana yardımcı olsunlar lütfen..

karanlık korkum var, eşşek kadar oldum hala annemle yatıyorum.kendimi hiç şartlandırmamama rağmen hayatımın en kötü kabuslarını tek yatmaya çalıştığım zaman görüyorum.kesin başıma bişey geliyo ve hep 3 harflilerin olduğu rüyalar görüyorum.başıma yıllarca tuhaf şeyler geldi çok dindar bi insan değilimdir ama sabah namazı okunmadan 1 saniye önce gözlerim fal taşı gibi açılıyo ve irkilerek uyanıyorum..tek yatmaya kalktığımda kaç defa birinin ismimi söylediğini duydum koşarak annemin yanına kaçtım..

mesela başıma gelecek her şeyi rüyamda görebiliyorum.hayatımın en sıkıntılı dönemine girmeden önce defalarca yaz mevsiminde kar yağdığını gördüm falan hep en sıkıntılı şeyleri gördüm sonra çok büyük kazıklar yedim hepsi doğru çıktı.mesela bazen de doğrudan çıkıyor rüyamda arabayı vurduğumu görmüştüm sabah anneme kalkıp anlattım aynı gün arabayı gercekten cok salakca bi sekilde vurdum.rüyamda alt komşu ölüyodu sabah bi kalktım kapının önünde ambulans adamı götürüyolar gerçekten de ölmüş..ve daha bisürü şey..

artık mesela göz göre göre hata yaptığım zamanlar ya da başımın belaya girme ihtimali dahilinde bi risk almam gerektği zamanlar o geceler sıkıntılı rüyalar görüyosam yapmayı bırakıyorum eğer görmüyosam yapmaya devam ediyorum ve gerçekten de hayatımı bu şekilde kontrol etmeye başladım hiç de yanılmadım..

asıl meselem de şu ki artık bu olanlardan çok korkuyorum.son zamanlarda geceleri tam 1:03'te odama bişey geliyo ve odamdaki herşey çatırdamaya başlıyo ilk geldiğinde bişey yere düşmüş gibi bi ses çıkıyo o ses o kadar bariz ki kafamı çevirip bakma ihtiyacı hissediyorum sesin geldiği yere.resmen bişey var buna yemin edebilirim tamam tvden falan arada çıtırtı sesi gelir de koca dolap falan çaat çutt sesler çıkarıyo çok korkuyorum.acaba nişanlıyım diye mi biyerde nişanlı kızlara böle olduğunu duymuştum her ne kdr saçma gelse de.

işin tuhaf kısmı da bu şey her neyse nas ve felak okuduğum günler çıt çıkmıyo.gayet sessiz ve sorunsuz bi şekilde oturuyorum.artık yıllardır bu yaşadıklarım falan neyse bunun ne olduğunu öğrenmek istiyorum hayatımı mahvetti bu olanlar.bütün psikolojim bozuldu artık delirdiğimi düşünmeye başladım bu şey ne ve benden ne istiyo nereye gitmeliyim öyle hacı hoca işlerinden falan da hiç anlamam bi iki kişiye anlatmaya kalktım hepsi deliymişim gibi suratıma baktılar amaan dua et geçer dediler..napıcam ben

bunları hepsini gerçek hayatta gerçekten abartısız yaşıyorsan eğer evet tek yatmamakta haklısın..
ama hiç duymadım bu şekilde her olayı birebir görmeyi filan..

Canım bu şeyleri düşündükçe korktukça vesvesen artacak.her daim nas felak ve ayetel kürsini oku korkma Allahın izniyle, düşündükçe korkarsın korktukça başına gelir.tuvalette banyoda fazla kalma .banyoya girerken okunacak duaları oku .Rabbim yardım eder emin ol.

kızkardeşim aynı senin gibi. mistik olaylara güçlere falan inanır baya. çok kuruntuludur bi ses duysa falan saçma senaryolar üretir :D vakti zamanında çok korku filmi izlemişti, anneannem de çok dini ürkünç hikayeler anlatırdı. hep yanıma gelirdi. ben de artık yalnız yatsın diye aldım yastığımı başka odada yatmaya başladım, kapımı da kilitledim. kilitlemezsem zorla geliyor yanıma. korka korka bir süre sonra alıştı. sen de korkunla yüzleşmeye çalış. ben de çok önceleri korkardım mesela. kardeşim korkunca yanıma geldiğinde ben de korkardım ama ona hissettirmemek için karanlıkta bak yok bişiy diyip gözlerimi korka korka açardım, örtüyü açardım falan..

Kapıyı kilitlemek mantıklıymış :) Allahtan anne ve babanın odasına dalmıyormuş :)

canlarm ben kayınvaldemlerle yaşıyorum hep böyle şeyleri merak etmişmdr ve tam ortasına düştüm kayınvalidem on numra kahve falı tarot bakıyor ama rhatsız etmişler bir sre bırakmış arda bi bakıyor ama bioenerjist elle enerjyle tedvi yapıyorlar doktordn önce vücudumdaki iltihaplanmyı syledi ve doktra gtrdü çıktı 4 görümcem var birde eşim işte hepsnde enerji boyutu yüksek 2 görümcem elle tedavi yapıyor ağrı sızı yemn edermki bırkmıyr ciddi ciddi inanmadm bşta ama yaşadım yani :) diğer bir görümcemn btün rüyaları nerdeyse çıkıyor diğer görmcem ilgilenmyr bile uğraşmıyr kocmda ağrı sızı kesiyor . kayınvaldm astral yolculk ble yapıp başkasınıda yannda götreblyr gözlermle gördm yani var bunlar çok insan var byle.. rüyaları çıkan görmcem dha bir hfta önce kardeşm geliyor dedi eşim ırkta şuan çalışyr nyse görmcem gelick bak gör ryamda gördüm dedi hıı hıı inş abla dedm eşim aradı o akşam hatun ben kızımı özledm seni özledm yapamıyrm brda hafta sonuna kadar ordym dedi :))

bunları nası bu kadar kanıksayabildiniz bence çok korkunç hepsi de.bu dünyada hep iyi şeyler olmuyor.insan bi süreden sonra delirebilir bence.

bi zamanlar annem babam bana yapardı ama böyle olunca korkum bin misli katlanırdı basbas bağıra bağıra ağlardım korkudan daha beter olurdum.

benimde yatak odamdaki dolaptan gelir. ahşapın esneme ,yerine yerleşme sesidir. onu bildiğimden umursamam.sizde umursamayın.
haberci rüyaya gelince. 15 yyaşına kadar nerdeyse haftada 3 gün bir yerden uçtuğumuzu ailece görürdüm. bir uçurum. ve o aynen 15deyken babamın arabasıyla uçuruma taklalar atarak uçtuk. aynı şeyi rüyamda yaşıyordum. gerçek oldu.
ve birdaha o rüya görülmedi..

Son düzenleme:
Back
X