Yasadiklarimdan ve suan ki durumumdan cok bunaldim artik...
ayakta kalmaya calisiyorum ama sanki düzelmiyor birsey...
Eski esimi sevip tekrar istedigimi bilenler var.....olmasi zor sorunlu gözüküyor....aslinda zor degilsede zorlastiriliyor....bir yandanda insan bu gibi durumlardayken hatalar yapmaya daha cok acik olabiliyor.
Allahim kafayi yiyecegim sonunda...hayatimi attim atacam.
Yani kisacasi yoruldum artik her an aglayasim var.
eski esini seviyorsun madem hic zaman kaybetme,sorunlar var zor vs diyerek..seviyorsaniz bir birinizi asilir sorunlar da..halen sevebiliyor olman ise senin icin umutlar var demek hayatinda..sadece bir yerden basla dusunmek,uzulmek hayiflanmak yerine...hemen basla kaybedecek zamanin olmasin zaten ayri kalarak kaybetmissiniz bir suru zaman ...eger karsilikliysa tabii sevginiz..
Ayakta kalmak zorundayız hepimiz bir şekilde. Herkesin kendine göre büyük küçük dertleri var. Derdi veren Rabbim dermanını da bir gün verir. Hepimiz için bir sınav var önümüzde bazen omuzlarımıza ağırlığıyla çöküp içimizi daraltan hayattan soğutan. Allah dağına göre kar verir, çekemeyeceği derdi kuluna yüklemez derler. Bu yüzden sabır etmeliyiz. Elimizde mutlu olma fırsatları varsa ne olacak diye kara kara düşünmeden o fırsatları yakalamaya çalışmalıyız. Denemekten bir şey kaybetmeyiz değil mi arkadaşım? Eşinizle sevginiz karşılıklı ise engelleri düşünmeyin siz bir olun, siz kararlı olun yeter. Engeller siz birbirinize destek olursanız aşılır. Allah yardımcınız olsun.[
Icimden artik haykirmak geliyor biktim,,,ama mecburuz yasamaya...
Evet o da seviyor.....zaten görüsüyoruz suan..
Sorun su ki ailesi istemiyor birlesmemizi, oda cok duygusal ve ailesine bakiyor bi yandan bir yandanda diyor cok karisiyorlar bana vs.
icimden bir seste diyor tamam o zaman kopar irtibati ama ya herseyi dahada berbat edersem
ailesi ile sen de gorus birlikte gidin ve konusun,seviyoruz biz lutfen destek olun flan deyin,akillandik buyuduk eskisinden farkli olacak vs deyin,el opmekle agiz kirlenmez,gurur yapmamalisin,ailesini birlikte ikna edin.esini de anla arada kalmais ve bunalmistir muhtemelen kendine cekmeye calisma yorma kendini de onu da..ailesini de anla ayrilmissiniz ve yeniden bir araya gelmeniz konusunda sizlere guvenmiyorlardir tekrar yurutemezseniz endisesi felan..ikna edin eski esinizle birlikte sabirla ailelerinizi sonunda sizlere inanacak destekleyeceklerdir ...biraz yorucu sikici olabilir ama guzel olacaginin bildiginiz bir gelecek icin katlanmaya deger..
Evet bende düsünüyorum onunda iki arada bi derede olabilecegini...
bilemiyorum canim o da istemiyor ailesine mesela görüsmemi sanki
cok bunaldim bu durumdan
onunda dik kafali olusundan birazda veya iste ailesinin laflarina takilmasina...
daha dün dedi ailem istemiyor ve bu durumda beraber olursak evlerindede istemeyebilirler beni... dedim onlar ailen ben istemem kontagi kesmeni sen istesen bile......
el insaf yaa ben iyilikten yanayken......onlar halbu ki bu iliskide bircok hataya yol actilar....ogullarinin sucunu örterek evlenmemize izin verdiler...hadi o neyse evlatlari deyip gecsekte peki benim sucum ne bu durumda o yanlislari sonradan görüp ayrilmakla ama adamin düzelebileceginede inandigimla.........
Evet bende düsünüyorum onunda iki arada bi derede olabilecegini...
bilemiyorum canim o da istemiyor ailesine mesela görüsmemi sanki
cok bunaldim bu durumdan
onunda dik kafali olusundan birazda veya iste ailesinin laflarina takilmasina...
daha dün dedi ailem istemiyor ve bu durumda beraber olursak evlerindede istemeyebilirler beni... dedim onlar ailen ben istemem kontagi kesmeni sen istesen bile......
el insaf yaa ben iyilikten yanayken......onlar halbu ki bu iliskide bircok hataya yol actilar....ogullarinin sucunu örterek evlenmemize izin verdiler...hadi o neyse evlatlari deyip gecsekte peki benim sucum ne bu durumda o yanlislari sonradan görüp ayrilmakla ama adamin düzelebileceginede inandigimla.........
hangimiz dönem dönem bu sınavlardan geçmiyor ki...
eşinizle konuşun.. bu sefer ya aşkımıza birbirimize sahip çıkalım. yada fırtınaya teslim olalım..
birlikte karar verip elele ilerlemelisiniz...
boşanmanızda ailesi söz konusu muydu?
ailesiyle bir araya gelmenizi istemiyor olma nedeni ne olabilir ki,eger boyleyse de sormakta fayda var belki erken diye dusunuyordur,belki ailesinin yumusamasini bekliyordur....belki belkii....en iyisi esinizie sormaniz,gidip konusalim demeniz hem de bayram..iyi bir firsat olabilir.
Belkide ogullarina güvenemiyorlar
Laaleninde dedigi gibi,
ama birde su yönü var ki kendiside tam olatrak ailesinin ne dedigini aktarmiyor olabilir bana...
eski esinizi karsiniza alip tum bunlari konusmak en iyisi,cunku acabalar,ihtimaller,tereddutler yanlis kararlar almaya sebep olacaktir..ailem engel diyorsa ailenle birlikte goruselim de,olmaz derse nedenini soylenesini iste,soylemezse cok bulanik net olmayan cevepsizliklar vs seni yorar..yani anlatmasi gerek sebeplerini gecistirmesin ve birlikte cozun uzamasin harekete gecin yapilmasi gerekenle ilgil derim ben..
Bakın inanın üzülüyorum durumunuza. Bu konuya ilk başladığınızdan beri psikoloğa gidin,tedavilerinizi aksatmayın,işinize,ailenize konsantre olun,bu adam sizi bir defa üzmüş yeniden üzerse daha çok yıkılırsınız dedim dedim dedim ama kaale almadınız.
Çok açık konuşayım,her ikiniz de elele tutuşun,çıkın her iki ailenin de karşısına "biz birbirimizi seviyoruz,yeniden evlenmeye karar verdik,arkamızdan dua edin,bize yeter" deyin.
Oydu,buydu,şuydu diye kurcalamayın artık. Yepyeni bir hayata başlayın. Elbet zorlukları olacaktır ama bu şekilde araya sıkışmaktansa bir karar verip uygulamak ve sonuçlarını görmek daha iyi bence.
Cok sagol ilginiz icin,inanin ki artik yoruldum,hatirliyormusunuz issizken yazmistim isim olsa iyi olur,cok sükür calisiyorum suan,parami biriktiriyorum diyorum eger birlessek simdi param olsun birseyler kuralim....ama bilmiyorum onun mesela ailesi saniyor ki ,söylemislerde,yani demisler aman bulursun baskasini vs yapici olacaklarina
Rica ederim.
Ama hala ailesi öyle diyor, böyle söylüyor diyorsunuz.
Bırakın ne derlerse desinler,siz nikahı kıydıktan sonra kuma mı getirecekler üzerinize?
Sizin de eşinizin de iyi kötü bir maaşı var di mi?
Tutun 1+1 ev,2 kanepe,bir buzdolabı,bir çamaşır makinası 2. ya da 3. el bile olur. Kurun evinizi.
İki kişi mutlu olmaya çabalayın,diğerlerini kapının ardında bırakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?