- 7 Ekim 2018
- 497
- 197
- 33
- 40
- Konu Sahibi Huzunhuzunnn
-
NedenValla bazı kadınlar başına gelenleri hak ediyor.
Anladığım kadarıyla davranışlarıyla sizi değersiz hissettirmis. Çok yanlışlar yaptı falan demissiniz ben sadece şunu düşünün derim insanlar evlenince değişmez .size yaptığı aynı hataları evlilik içinde de yapmaya devam eder.Mrb kadinlar kulubununzeki hanimari 9 aylik yorucu bir ilişki icinde hersey var.Bana sevgilimin bir çok hatası yanlişlari oldu ama benden vazgecmedi bende gecemedim engelleme silme gorusmeme butun bunlar çözüm olmadı aklım daha çok ondan kaldı bu sekilde boşver ya ne hali varsa görsün diyip hayatima bakamiyorum değer vermediğini duaunuyorum sevgisi ilgisi bana yeterli gelmiyor.Bir çok konuda çok anlayışsız birak o zaman demeyin çunku birakabilsem sizden yardim istemezdim silmeden engellemeden hayatimdan tam anlamiyla çıkarmadan yüz vermemeyi fazla görüsmemeyi üstüne düşmemeyi deniycem anlarmı acaba hatasını yani kızlar ne yapmalıyım bilmiyorum kimse gözümde yok o bana deger versin kiymetimi bilsin istiyorum nasil dacraniyim çok yüz verdim galiba ya tüyolar vardir sizde lutfen bir yardim kizlar ya.bugün msjlrina cvb vermedim aradı konuşmadim falan filan isteof kafa yine kazan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?