Artik deger versin ya yeter

Huzunhuzunnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2018
497
197
33
40
Mrb kadinlar kulubununzeki hanimari 9 aylik yorucu bir ilişki icinde hersey var.Bana sevgilimin bir çok hatası yanlişlari oldu ama benden vazgecmedi bende gecemedim engelleme silme gorusmeme butun bunlar çözüm olmadı aklım daha çok ondan kaldı bu sekilde boşver ya ne hali varsa görsün diyip hayatima bakamiyorum değer vermediğini duaunuyorum sevgisi ilgisi bana yeterli gelmiyor.Bir çok konuda çok anlayışsız birak o zaman demeyin çunku birakabilsem sizden yardim istemezdim silmeden engellemeden hayatimdan tam anlamiyla çıkarmadan yüz vermemeyi fazla görüsmemeyi üstüne düşmemeyi deniycem anlarmı acaba hatasını yani kızlar ne yapmalıyım bilmiyorum kimse gözümde yok o bana deger versin kiymetimi bilsin istiyorum nasil dacraniyim çok yüz verdim galiba ya tüyolar vardir sizde lutfen bir yardim kizlar ya.bugün msjlrina cvb vermedim aradı konuşmadim falan filan isteof kafa yine kazan.

Engelleyince ya da silince kafam onda kalıyor yapamıyorum diyorsunuz. Engelleyin sonra da başka şeylerle kafanızı meşgul tutun, kendinizi frenleyin. O size yeteri kadar değer vermiyor ama siz hâlâ onun peşindesiniz. Kendinize bu kötülüğü yapmayın. Karşı taraf sizi çantada keklik olarak görmesin.

Dünyada tek sevip de vazgeçemeyen kadın siz değilsiniz. Gayet de unutursunuz yeni bir sayfa açarsınız istedikten sonra.
Değer vermeyen birinden değer görmeye çalışmak, ateşe dokununca soğuk hissetmeyi beklemek kadar imkansız.

Birbirinizi sevip ugrastiysaniz, iyi biriyse devam edin ne diye eziyet ediyorsunuz kendinize. Ama iliskide affedilemeyecek seyler olduysa ne diyim.. caresi zaman.. Bi konusun cozulemeyecek gibiyse zamana birakin elbet unutur iki tarafta..

Deneyin bakalim. Sonuclari bizimle paylasin ki boyle aramalara ve mesajlara cevap vermemekle bir erkek terbiye edilebiliyor muymus gorelim biz de.

Ay ben sizi 18-20 yaşlarında ergen sandım koskoca kadınmışsınız.
Aldatılmışsınız, üstelik ortada eskiden kalma bitmemiş bir aşk hikayesi var, adam size değer vermiyor, umursamıyor. Üzgünüm, bunu söylemekten nefret ederim ama cinsel anlamda kullanılıyorsunuz. Neden kendinize bunu yapıyorsunuz?

Anladığım kadarıyla davranışlarıyla sizi değersiz hissettirmis. Çok yanlışlar yaptı falan demissiniz ben sadece şunu düşünün derim insanlar evlenince değişmez .size yaptığı aynı hataları evlilik içinde de yapmaya devam eder.

Annemle babam 18 yıllık evliliklerini iki çocuğa rağmen bitirdi.

Sizin vazgeçememe sebebiniz nedir yani? Böyle şeylere inanasım hiç gelmiyor.

Vazgeçemiyosanız üzülmeye devam edin.

siz kendinize deger vermediginiz surece kimse size deger vermez.

abiyane olacak ama,

uzerinde 1o TL yazan bir elmasin saticisina gidip , "aa olur mu bu en az bin TL eder" deyip kimse bin TL vermez, 10 tl ye alabiliyor nasil olsa...

Eski konularına bakınca şok oldum Daha ilişkinizin 2.ayında seni aldatan bir insandan çok şey bekliyorsun. Ayrıl ve psikoloğa git

İlk erkeğin falan mı? birgün taviz vermekten yorulup pişman olacaksın evlensen bile.

Gerçekten seven biri değerde verir, ilgide gösterir.maalesef kimseye kendini zorla sevdiremezsin.hayatta kimse vazgeçilmez değil.
madem üstesinden gelemiyorsun paikolojik yardım al.sen sevilmeye değersin ve ilgisizliği haketmiyorsun.önce kendine değer ver !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…