Kizlar yine ben ve yine o dengesizin sorunlari.yilbasi gunu hediyeler vs ile herseyim var sen eksiksin seni aeviyorum sensiz olamamlarla gelen adam 2 gilun sonra dengesizlesti.sebebi her Zamanki gibi sorunlari.dun beni gormek istemedi.hatta baristigimiz gunden beri.normalde beni gormeden ee gitmeyen adam beni gormeden wvine gecmeye basladi.dun artik sinirlendim.yapma dedim.soguyorum dedim.cekemiyorum dedim.cekemiyosan bitir dedi.atalarimiz demis ki korkulu ruya gormwktense uyanik kalmak lazimmis.madem uzuluyormusum bitirseymisim. Dun bayagi tartistik.sorunlarim var dedi. Dwstek olmuyorsan kostek de olma yapma dedi.ustume gelme birak sessiz kal ben hatami amlayip pisman olup geliyim dedi.ben de tmm dedim.ikimizde dikkatli olcaktik bitmesin diye.bu sabah sinavdan cikinca gorusecektik sorun olmazsa.sabah ciktim aradim kac kez mesgule aliyor.5-10 kez arsim bekliyodum cunku.arayip gelmiyorum dese tamam.sonra aradi bagirdi bana.ne arayip duruyosun musait olamadim diye.bekliyorum da ondan dedim.gorusecektik ya dedim.gelemiyorum iste dedi.niye dedim.sorunlarim var ya dedi.bagirarak kapadim ben de yuzune.birdaha konusmak istemiyorum.ama cok da canim sikkin.yorumlariniza ihtiyacim var.gaza gelmem lazim.karrli olmaliyim.yardimm...