artik delirecegim kizlar yorumlara ihtiyacim var...

zynpkr

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2008
946
5
296
Ankara
Kizlar yine ben ve yine o dengesizin sorunlari.yilbasi gunu hediyeler vs ile herseyim var sen eksiksin seni aeviyorum sensiz olamamlarla gelen adam 2 gilun sonra dengesizlesti.sebebi her Zamanki gibi sorunlari.dun beni gormek istemedi.hatta baristigimiz gunden beri.normalde beni gormeden ee gitmeyen adam beni gormeden wvine gecmeye basladi.dun artik sinirlendim.yapma dedim.soguyorum dedim.cekemiyorum dedim.cekemiyosan bitir dedi.atalarimiz demis ki korkulu ruya gormwktense uyanik kalmak lazimmis.madem uzuluyormusum bitirseymisim. Dun bayagi tartistik.sorunlarim var dedi. Dwstek olmuyorsan kostek de olma yapma dedi.ustume gelme birak sessiz kal ben hatami amlayip pisman olup geliyim dedi.ben de tmm dedim.ikimizde dikkatli olcaktik bitmesin diye.bu sabah sinavdan cikinca gorusecektik sorun olmazsa.sabah ciktim aradim kac kez mesgule aliyor.5-10 kez arsim bekliyodum cunku.arayip gelmiyorum dese tamam.sonra aradi bagirdi bana.ne arayip duruyosun musait olamadim diye.bekliyorum da ondan dedim.gorusecektik ya dedim.gelemiyorum iste dedi.niye dedim.sorunlarim var ya dedi.bagirarak kapadim ben de yuzune.birdaha konusmak istemiyorum.ama cok da canim sikkin.yorumlariniza ihtiyacim var.gaza gelmem lazim.karrli olmaliyim.yardimm...

adam taktiği biliyor ''kaçan kovanalır '' hesabı.
sende artık üzerine gitme şunun, iyice havalara sokmuşsun adamı.
bir dinlen, sakinleş, kendine gel, biraz susmayı dene...

aramasını istiyorsan ''sadece sus'':34:

hepde bu erkeklerin sorunları var hep sorunları oldugunda hayatlarındaki kadına saldırganlasırlar baskalarına yapamadıkları bagırısı kızgınlıgı onlara yaparlar bide gelmis rest cekiyor sana bitir ozaman diye arama sorma ilgini alakanı cek alısmıs senin onu aramana kendini kaf dagında goruyor bırak ya ugrasma uzme kendini

Ya neler neler.bir de dun diyor ki.sen bi rahat ol.kimsenin erisemeyecegi kocaman bi sevgiye sahipsin degerini bil.bir de ayrilirsam ne olacak dedim.bilemeyiz yasamadan belki daha iyi belki daha kotu olacak dedi yaa. Caba gostermezsin dimi sen hep busun diyorum.evet bak biliyosun aramam sormam diyor.ama ayrildigimda bi sekilde karsilasir ya da konusursak da arayacaktim cok uzuldum.vs vs. İyi sorunlarinla ugrasirsin dedigimdeyse beni cogu zaman rahatlatan sensin.ama katlanamiyosan ayril diyor ya. Ama acmayacagim telefonlarini falan.eski heyecanim kalmadi dedim.bunu yeniden hissettirmek elinde dedim.icimden gelmiyor dedi.eski heyecan bnde de yok dedi.ama sabah oyle bagirip cagirmasi daha cok kirdi.em az 1 hafta ne karsina cikcam ne konuscam. Belki de hic.

Susuyorum ama bi sure sonra patladim iste.

Ya neler neler.bir de dun diyor ki.sen bi rahat ol.kimsenin erisemeyecegi kocaman bi sevgiye sahipsin degerini bil.bir de ayrilirsam ne olacak dedim.bilemeyiz yasamadan belki daha iyi belki daha kotu olacak dedi yaa. Caba gostermezsin dimi sen hep busun diyorum.evet bak biliyosun aramam sormam diyor.ama ayrildigimda bi sekilde karsilasir ya da konusursak da arayacaktim cok uzuldum.vs vs. İyi sorunlarinla ugrasirsin dedigimdeyse beni cogu zaman rahatlatan sensin.ama katlanamiyosan ayril diyor ya. Ama acmayacagim telefonlarini falan.eski heyecanim kalmadi dedim.bunu yeniden hissettirmek elinde dedim.icimden gelmiyor dedi.eski heyecan bnde de yok dedi.ama sabah oyle bagirip cagirmasi daha cok kirdi.em az 1 hafta ne karsina cikcam ne konuscam. Belki de hic.

Adam sana resmen "ben buyum, ister kabul et, istemessen de kapi orda diyor" ama sen hala yok beni cok kirdi, konusmicam küsecem diyorsun,
yav adam seni sevmedigini daha nasil göstersinki sana ??
"Ya benim kahrimi cek, cünkü kahrimi cektiginde seni yanimda istiyorum, yada yürü git, ben seninle ne ilgilenirim, ne sevgimi gösteririm, nede telefonlarina cikmam, görüsmem"diyor, daha ne desin ??

Biz kadinlarin kendimize yaptigimiz kötülügü baska kimse bize yapmaz gercekten

Susuyorum ama bi sure sonra patladim iste :-(

Adam sana resmen "ben buyum, ister kabul et, istemessen de kapi orda diyor" ama sen hala yok beni cok kirdi, konusmicam küsecem diyorsun,
"Ya benim kahrimi cek, cünkü kahrimi cektiginde seni yanimda istiyorum, yada yürü git, ben seninle ne ilgilenirim, ne sevgimi gösteririm, nede telefonlarina cikmam, görüsmem"diyor, daha ne desin ??

Hic boyle dusunmemistim aslinda haklisin.

Susuyorum ama bi sure sonra patladim iste :-(

neden tek başına mücadele verme çabasındasın ki?
tek başına bu ilişkiyi yürütmüyorsun ya?

karşındaki belkıde senden artık eskisi gibi hoşlanmıyordur?
yoksa neden bu ilişkide kırılan taraf sen olasın ki?

bu adamdan sana hayır yok, yol ver yoluna gitsin.

Yani aslinda sikintili olmadigi donemler cok ilgili cok tatli ama her sey ust uste eldigi ve cok yoruldugu zaman boyle davraniyor o yuzden bunu dusunmemistim canim acikcasi.

neden tek başına mücadele verme çabasındasın ki?
tek başına bu ilişkiyi yürütmüyorsun ya?

karşındaki belkıde senden artık eskisi gibi hoşlanmıyordur?
yoksa neden bu ilişkide kırılan taraf sen olasın ki?

bu adamdan sana hayır yok, yol ver yoluna gitsin.

Ne zaman yol versem hep ne kadar uzuldugunu ve ssvdigini anlatiyor dayanamiyorum.salak kafam. :-( bariainca da hep bunlar oluyor.bana hep boyle davrandigi donemler oldu sonrasinda ise beni idare et boyle olunca ustume elme seviyorum seni ama vs vs... Bunlarla geldi ve ben affettim.bu kez hic cikmayacagim telefonlarina yoksa yine kandiracak benii.

Ne zaman yol versem hep ne kadar uzuldugunu ve ssvdigini anlatiyor dayanamiyorum.salak kafam. :-( bariainca da hep bunlar oluyor.bana hep boyle davrandigi donemler oldu sonrasinda ise beni idare et boyle olunca ustume elme seviyorum seni ama vs vs... Bunlarla geldi ve ben affettim.bu kez hic cikmayacagim telefonlarina yoksa yine kandiracak benii.

seninki ruh hastası galiba.
ayrılsan dert
ayrılmasan bır dert.

uzunca bır msj at ; aklın başına gelene kadar görüşmeyelim, çekemeyecegım senı artık , de.

be nce başka haltlar karıştırıyor gibi..iki kızı idare etme gibi durumların kokusunu aldım sanki..sana ne git ne kal diyor..sen durumu öğrendğindede ben sana demiştm dcek..

seninki ruh hastası galiba.
ayrılsan dert
ayrılmasan bır dert.

uzunca bır msj at ; aklın başına gelene kadar görüşmeyelim, çekemeyecegım senı artık , de.
Canim bu iyi.bana zaten hep kiİnca bagirip cagirma da cek kendini ben pisman olup geliyim diyor.yani kac ki kovalayim der gibi.ararsa eger bunu soyleyim ben. Eger bu laflarin ustune arrsa tabi.
be nce başka haltlar karıştırıyor gibi..iki kızı idare etme gibi durumların kokusunu aldım sanki..sana ne git ne kal diyor..sen durumu öğrendğindede ben sana demiştm dcek..

Cnm valla suphwleniyorum. Bakalim hayirlisi. Zaten bununla ilili kotu bir sey yasamistik.

Yani aslinda sikintili olmadigi donemler cok ilgili cok tatli ama her sey ust uste eldigi ve cok yoruldugu zaman boyle davraniyor o yuzden bunu dusunmemistim canim acikcasi.

Böylemi kandirmak istiyorsun kendini ?
Canim bak sanirim cok kücük bir yastasin, tecrübelerimize kulak ver en iyisi,
adam sIkintili felan degil, yedigi haltlarlada gayet mutlu görünüyor,
zaten erkekler nezaman bi halt yese, "sIkintiliyim, zor bir dönemdeyim, beni idare et" diyorlar
gercekten yol ver gitsin, ugrasma bile

Böylemi kandirmak istiyorsun kendini ?
Canim bak sanirim cok kücük bir yastasin, tecrübelerimize kulak ver en iyisi,
adam sIkintili felan degil, yedigi haltlarlada gayet mutlu görünüyor,
zaten erkekler nezaman bi halt yese, "sIkintiliyim, zor bir dönemdeyim, beni idare et" diyorlar
gercekten yol ver gitsin, ugrasma bile

Canim tavsiyene uyacagim.telefonlarina bile cikmadan bitircem bu iliskiyi yapabilirsem.olmazsa dayanamazsam da zaman isticem.o sure icinde kendimi toplayip onu birakcam.iinsallah. Baska turlu yapamiyorum.

Yok kizlar yok.karr verdim.ben ilk basladigimizda davranislari bakislari ve konusmalariyla ben onun sevgisine layik olamam diye agladigimi bilirim. Beni 1 sn gormek icin can atan adam. İlgisizlik yaptiginda biraktim.pesimden kosan adam. Her dakikasini benle eciren yarim saat ayri kalamayan adam.ben bu adama deli gibi asiktim. Ben bana bagirip cagiran cekemiyosan ayril diyen adami ssvmedim.2 aydir duzeldi duzelecek diyorum.bir ara bakiyorum her sey yoluna girmis. 3 gun suruyor. Artik katlanmayacagim.sevmiyorum bu halini.duzelecegini de zannetmiyorum.gormeyecegim sesini duymayacagim.benzaten bu adami ozlemiyorum. Ben onun eski hallerini dusununce aci cekiyorum.bu ilgisiz denesiz adami dusununce bitmeli diyorum.beni eski sevgilim beni zaten birakip gitmia demek ki. Bu baska biri.bunu kaybetmek uzmeyecek beni. Eski hallerini dusundugumde canim aciyacak ama son 2aydaki degisimi dusundugumde atlatip guclu duracagima inaniyorum.ne zorluklardan gectik neler oldu ayrilamadik birakamadik da birbirimizi bu kadr siradan bi nedenle bitiyor ya iste o yaraliyor. Halbuki biz asla siradan bir cift olmamistik.herkesin kiskanarak baktigi herkesin iateyip erisemedigi o sevgiyi veren bu adamdi.herkesin nasil katlaniyorsun dedigi adam xa o oldu.cok yazik etti. Hevesti bitti demek ki.kader. Semsi Tebrizinin cok sevdigim bir sozu var : Eger kader seni bana yazdiysa kacisin yok,lakin kader seni benden aldiysa aglamaya luzum yok... Uzgunum kizlar cok. O herkesin isteyip bulamadigi ama benim yuregimin ta derininde hissettigim o koca ssvginin yalan olusuna cok uzuldum.buna sukur. Daha uzun yillar birlikte plup bitseydi daha kotuysu. 7 ayima yazik diyorum.senelerim gitse yikilirdim. Hakkinizi helal edin siz de.onu cok anlattim sizden cok destek gordum. Artik sildim onu. Bundan sonra bu forumda onunla ilgili tek bir konu bile acmayacagim. Kendimi de kurtariyorum o yalanci denesizden sizi de :-):-)

Back
X