http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/582187-onu-sevmedigimi-farkettim.html
bu senin konun. hani sevmiyodun ? sonra niye aci cekiyosun ki ?
ikiniz de sevmiyosunuz iste
Susuyorum ama bi sure sonra patladim iste.adam taktiği biliyor ''kaçan kovanalır '' hesabı.
sende artık üzerine gitme şunun, iyice havalara sokmuşsun adamı.
bir dinlen, sakinleş, kendine gel, biraz susmayı dene...
aramasını istiyorsan ''sadece sus''
Ya neler neler.bir de dun diyor ki.sen bi rahat ol.kimsenin erisemeyecegi kocaman bi sevgiye sahipsin degerini bil.bir de ayrilirsam ne olacak dedim.bilemeyiz yasamadan belki daha iyi belki daha kotu olacak dedi yaa. Caba gostermezsin dimi sen hep busun diyorum.evet bak biliyosun aramam sormam diyor.ama ayrildigimda bi sekilde karsilasir ya da konusursak da arayacaktim cok uzuldum.vs vs. İyi sorunlarinla ugrasirsin dedigimdeyse beni cogu zaman rahatlatan sensin.ama katlanamiyosan ayril diyor ya. Ama acmayacagim telefonlarini falan.eski heyecanim kalmadi dedim.bunu yeniden hissettirmek elinde dedim.icimden gelmiyor dedi.eski heyecan bnde de yok dedi.ama sabah oyle bagirip cagirmasi daha cok kirdi.em az 1 hafta ne karsina cikcam ne konuscam. Belki de hic.
Susuyorum ama bi sure sonra patladim iste :-(adam taktiği biliyor ''kaçan kovanalır '' hesabı.
sende artık üzerine gitme şunun, iyice havalara sokmuşsun adamı.
bir dinlen, sakinleş, kendine gel, biraz susmayı dene...
aramasını istiyorsan ''sadece sus''
Adam sana resmen "ben buyum, ister kabul et, istemessen de kapi orda diyor" ama sen hala yok beni cok kirdi, konusmicam küsecem diyorsun,
yav adam seni sevmedigini daha nasil göstersinki sana ??
"Ya benim kahrimi cek, cünkü kahrimi cektiginde seni yanimda istiyorum, yada yürü git, ben seninle ne ilgilenirim, ne sevgimi gösteririm, nede telefonlarina cikmam, görüsmem"diyor, daha ne desin ??
Biz kadinlarin kendimize yaptigimiz kötülügü baska kimse bize yapmaz gercekten
Susuyorum ama bi sure sonra patladim iste :-(
Adam sana resmen "ben buyum, ister kabul et, istemessen de kapi orda diyor" ama sen hala yok beni cok kirdi, konusmicam küsecem diyorsun,
yav adam seni sevmedigini daha nasil göstersinki sana ??
"Ya benim kahrimi cek, cünkü kahrimi cektiginde seni yanimda istiyorum, yada yürü git, ben seninle ne ilgilenirim, ne sevgimi gösteririm, nede telefonlarina cikmam, görüsmem"diyor, daha ne desin ??
Biz kadinlarin kendimize yaptigimiz kötülügü baska kimse bize yapmaz gercekten
neden tek başına mücadele verme çabasındasın ki?
tek başına bu ilişkiyi yürütmüyorsun ya?
karşındaki belkıde senden artık eskisi gibi hoşlanmıyordur?
yoksa neden bu ilişkide kırılan taraf sen olasın ki?
bu adamdan sana hayır yok, yol ver yoluna gitsin.
Ne zaman yol versem hep ne kadar uzuldugunu ve ssvdigini anlatiyor dayanamiyorum.salak kafam. :-( bariainca da hep bunlar oluyor.bana hep boyle davrandigi donemler oldu sonrasinda ise beni idare et boyle olunca ustume elme seviyorum seni ama vs vs... Bunlarla geldi ve ben affettim.bu kez hic cikmayacagim telefonlarina yoksa yine kandiracak benii.
Canim bu iyi.bana zaten hep kiİnca bagirip cagirma da cek kendini ben pisman olup geliyim diyor.yani kac ki kovalayim der gibi.ararsa eger bunu soyleyim ben. Eger bu laflarin ustune arrsa tabi.seninki ruh hastası galiba.
ayrılsan dert
ayrılmasan bır dert.
uzunca bır msj at ; aklın başına gelene kadar görüşmeyelim, çekemeyecegım senı artık , de.
be nce başka haltlar karıştırıyor gibi..iki kızı idare etme gibi durumların kokusunu aldım sanki..sana ne git ne kal diyor..sen durumu öğrendğindede ben sana demiştm dcek..
Yani aslinda sikintili olmadigi donemler cok ilgili cok tatli ama her sey ust uste eldigi ve cok yoruldugu zaman boyle davraniyor o yuzden bunu dusunmemistim canim acikcasi.
Böylemi kandirmak istiyorsun kendini ?
Canim bak sanirim cok kücük bir yastasin, tecrübelerimize kulak ver en iyisi,
adam sIkintili felan degil, yedigi haltlarlada gayet mutlu görünüyor,
zaten erkekler nezaman bi halt yese, "sIkintiliyim, zor bir dönemdeyim, beni idare et" diyorlar
gercekten yol ver gitsin, ugrasma bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?