artık deliricemm

senin adına uzuldum...
bende evliyim üstelikte 10 yıllık bizde eşimle çok kavgalar ettik ama çok şkür eşimden hiç bir zaman küfür işitmedim..
helede başkalarının yanında asla
biz eşimle evlenmeden önce aramızda şöyle bi karar aldık
toplum içinde yanlış bi davranşımız olduğu zaman birbirimizi kibar bi dille uyarmayı ve ya görmezden gelmeyi
sorunlarımızı evimizde baş başbaşa iken kendi aramızda halletmeyi veya yanlış hareketlerimizi söylemeyi
bence sende eşine bunu söyleyebilirsin başkalarının yanında bana küfür etmeyi bırak kızdığın zaman bile mahçup duruma düştüğünü ve rencide olduğunu söyleyebilirsin

bnde aynen bu fıkırdeyım ama yalnız ben bu fkrdeyım ne yazıkkı esım ole deıl ylnızken ınsan gbı soluyorum n kdr kızarsan kız ewde ac knuyu dııyorum tmm dıyo ama degsen bıse yok

Merhaba
sanırım böyle durumlarda ilk tepkinin çok önemi var.
Yani size ilk bu şekilde davrandığında ona öyle bir tepki vermeliydiniz ki işte ozaman anlardı bu şekilde davranamayacağını.
Ama olan olmuş bundan sonrası için sakin bir şekilde konuşmanızı tavsiye ederim.
Siz ona bu durumun sizi ne kadar yaraladığını anlatırsanız kayıtsız kalamaz diye umuyorum.

bana ılk kufr ettgnde toplandım annemın ewne gdıyodum daha sert tepkı nasıl olurdukı:(

bana ılk kufr ettgnde toplandım annemın ewne gdıyodum daha sert tepkı nasıl olurdukı:(

Sizde haklısınız ama etrafımda gördüğüm kadarıyla ilk tepki çok önemli oluyor ama sizin ki bunu dahi anlamayacak karakterde.
Aslında erkeklerin büyük bir kesimi böyle özellikle eski erkekler.
Sanırım dışarıya karşı bir güç gösterisinde bulunuyorlar 'bakın ben kılıbık değilim' edasında.
Benim yinede size tavsiyem dediğim gibi ufak yaptırımlarla sürekli uyarıda bulunmak.
Hani bir anda valizleri toplamak değilde her bunu yaptığında uyarmak.
Ne denir mermeri delen suyun çokluğu değil, sürekliliğidir.
Allah yardımcınız olsun.
İnşAllah biran önce sorunlarınız hallolur.

sakin sakin konuşmak ya da kızmak kar etmemiş, konu sahibi öyle dedi
misilleme yapmaktan başka bir çözüm gelmedi aklıma
bir kadın küfredebilir neden küfretmesin, yetişmeyle alakalı bişey herhalde
ben çok güzel küfrederim de :)
olayı hararetlendirecek farkındayım ama dediğim gibi lafla anlamayanı kötekle..

Ama işte erkekler öyle değişik varlıklar ki ne laf ne kötek fayda etmiyor bazen ve küfür etmek olayı daha kötüye sürüklemekten başka bir işe yaramaz.
Ben hakikaten hayatımda küfür etmedim ve bir bayanda yada erkekte duydugum anda ırıte oluyorum.

kızlar normal şartlarda iyi bi eşim war ama takii o snrlenene kadarç bana weya farklı bişeye kızsın hc frketmez herzamn snırını bnden cıkarıyo we bunu yaparken yanında bırı warmış yokmus umrunda deıl o lanet olası kadın kaynanamın bıle yanında bana ana avrat kfrettığini bilirim... çok defa kavga da ettım gzellıklede anlattım ama yok yaa adam aynı adam delrcemm mılletın yanında agzıma edıo yalnız kaldıkmı gulum btnem gnlumu alcm dıe ugrasıyo hnı sewmıyo desem sewıo ama snrlerne hakım olamıyo ama bole ypınca annesının ynında fln ben kendımı cok kuculmus hssedıyorumm:(

gerçekten tepkini koysaydın , uzun bi müddet affetmeseydin. seni kaybetme korkusunu ona verseydin bu süreklilik haline gelemezdi. biraz gewşek bırakmıssın kavga uzamasın diye. ama yinede hala bunları yapabilirsin. sende onu rencide et mesela kendi ailenin yanında nasıl oluomuş görsün

Back
X